reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Odpoczywałam już,;-) nie mogłam patrzeć na nie. W końcu zawieszę czystą firankę.:-D Dobrze, że jest net i BB bo bym umarła z nudów w domu.
No fakt mnie też do was ciągnie aż mąż się dziwi:tak: u mnie mama właśnie smaży płotki więc sobie pojem troszkę rybki:-D a na obiadek barszcz czerwony-żeby zdrowy Aleks był:tak:
Muszę się troszkę poskarżyć na mojego już teraz byłego gina. Wczoraj jak byłam na USG to praktycznie nic nie mówił ale najważniejsze wiem zdrowy rozmiar glówki i nóżki jak na 24 tydz położenie głowkowe no i SYN!!!! miał mi dać zdjęcia to nie dał bo mu się POKASOWAŁY!!!!:wściekła/y: Tabelka z wymiarami Aleksa też:wściekła/y: masakra dobrze, że jutro znów mam wizytę ale u innego gina i zamierzam chodzić już do niego:tak:

No fakt mnie też do was ciągnie aż mąż się dziwi:tak: u mnie mama właśnie smaży płotki więc sobie pojem troszkę rybki:-D a na obiadek barszcz czerwony-żeby zdrowy Aleks był:tak:
Muszę się troszkę poskarżyć na mojego już teraz byłego gina. Wczoraj jak byłam na USG to praktycznie nic nie mówił ale najważniejsze wiem zdrowy rozmiar glówki i nóżki jak na 24 tydz położenie głowkowe no i SYN!!!! miał mi dać zdjęcia to nie dał bo mu się POKASOWAŁY!!!!:wściekła/y: Tabelka z wymiarami Aleksa też:wściekła/y: masakra dobrze, że jutro znów mam wizytę ale u innego gina i zamierzam chodzić już do niego:tak:

wczoraj miałaś usg, i jutro też ?

Cześć Dziewczynki!
akozka jak dobrze, że Niunia zdrowa i wymiarowo taka jak trzeba!
Gogana przykro mi z powodu Twoich kłopotów, ale trzymaj się dzielnie!
nowamagdak to i ja poproszę te książeczki: moka83@o2.pl
Pauluś gratuluję synka!
A ja dzisiaj idę do kardiologa, bo w zeszłym tygodniu byłam na ekg i coś wyszło niebardzo. Zobaczymy co dziś specjalista powie.

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczynki!
akozka jak dobrze, że Niunia zdrowa i wymiarowo taka jak trzeba!
Gogana przykro mi z powodu Twoich kłopotów, ale trzymaj się dzielnie!
nowamagdak to i ja poproszę te książeczki: moka83@o2.pl
Pauluś gratuluję synka!
A ja dzisiaj idę do kardiologa, bo w zeszłym tygodniu byłam na ekg i coś wyszło niebardzo. Zobaczymy co dziś specjalista powie.
Dzięki
:-)

Pierwszy raz będę szła do tego innego ginekologa i chce żeby sprawdził czy wszystko ok. Bo tamten podobno wad nie wykrywa:no:

aha, ale chyba nie powinno się tak czesto tzn 2 razy w ciągu 3 dni dzidzie promieniami denerwować :eek:

ja miałam wizyte 21 sierpnia u swojego, stwierdziłam że też nie zbadał czego chciałam, i poszłam 1 września na 4d, a swojego lekarza mam 22 września - i mam wyrzuty sumienia że za często usg robie..

reklama
Do góry