reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

a ja dziś mam niskie cisnienie 97 na 85 starsznie sie czuje... oczy mnie bollą szok... :-(

pozdrawiam was serdecznie
miłego dnia życzę
nie wiem jak to dziś bedzie z moją obecnością wybaczcie
BUZIAKI

reklama
Hej laseczki!ja dopiero do domu zawitalam bylam ogladac kafelki do lazienki...ale to nic jak wracalismy ze sklepow to jakis wypadek byl kolo mojego domu i ani z jednej strony ani z drugiej nie moglam sie dostac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ...ogolnie spedzilam 3godziny w korkach i myslalam ze cos mnie trafi!!a kafelek nie kupilismy bo jeszcze 2inne mi sie spodobaly i mojemu m i jest lipa bo nie wiem co wybrac??:cool::cool:

gie-oska a "twoją" łazieneczkę widziałam przed wakacjami w OBI chyba. Nawet pokazywałam M, że fajne płyteczki. Zielony zdecydowanie lepszy niż beż.
tak zgadza sie te kafelki zielone sa w Obi:-)A corcie masz sliczna!!
Witam dziewczynki

Zaglądam czasem do Was ale czasu teraz mniej i przepraszam z góry że nie odpisze kazdej z osobna bo nawet nie podczytałam jeszcze wszystkiego.

Bershka nie martw się napewno wszystko bedzie ok i maleństwo niedługo będzie z Wami w domku.

Kiki super że już jestescie w domku. Własnie urodziłyśmy tego samego dnia. U mnie zaczęło się samo o 7.30 poczułam pierwsze skurcze zanim sie
zebrałam to w szpitalu byłam o 11.00 i miałam już 5 cm rozwarcia, chciałam znieczulenie ale juz było za późno niestety.............Ale na szczęscie poród szybki bo królewna o 12.40 była juz z nami. Życzę Ci duzo zdrówka żeby obyło się bez transfuzji. Czekamy na fotki Twojej królewny.
Buziaki dla wszystkich laseczek.
szybciutko poszedl Ci porod tylko pozazdroscic:)

bershka juz cos wiadomo o KUbusiu??

Kiki super ze juz jestes w domku:-)czekamy na zdjecia:-)

a ja dziś mam niskie cisnienie 97 na 85 starsznie sie czuje... oczy mnie bollą szok... :-(

pozdrawiam was serdecznie
miłego dnia życzę
nie wiem jak to dziś bedzie z moją obecnością wybaczcie
BUZIAKI

o jeżu to tak jak ja!! nie mierzyłam wprawdzie dzisiaj, ale zazwyczaj to mam tak 90/60 - normalny zgon!! :-)
a dzisiaj to chyba coś w ogóle wisi w powietrzu, bo ja się czuję jakbym miała zaraz zasnąć, normalnie oczy mi się zamykają.
Tragedia takie niskie ciśnienie:sad: ciągle mi zimno, spać mi się chce, stopy mam zimne i nos :-D
Też masz Kinga takie objawy? Łączę się z Tobą w bólu :-)

Gie-oska, Patrysia dzięki :-)

Ostatnia edycja:
o jeżu to tak jak ja!! nie mierzyłam wprawdzie dzisiaj, ale zazwyczaj to mam tak 90/60 - normalny zgon!! :-)
a dzisiaj to chyba coś w ogóle wisi w powietrzu, bo ja się czuję jakbym miała zaraz zasnąć, normalnie oczy mi się zamykają.
Tragedia takie niskie ciśnienie:sad: ciągle mi zimno, spać mi się chce, stopy mam zimne i nos :-D
Też masz Kinga takie objawy? Łączę się z Tobą w bólu :-)
No to podajmy sobie dłoń heh...
no ja też zmarzluch jestem tylko u mnie stopy tylko zimne jak lody.
Fatalnie z tym niskim cisnieniem:-(
Dzis cos faktycznie wisi w powietrzu

Hej, ja się melduje co prawda pużno ale sporo dziś na głowie. Przeleciałam forum tak na szybko i na szybko pisze. Dzień dziś strasznie pracowity, Pozdrawiam wszystkie kobietki kawa.gif Miłego dnia a raczej wieczorku i staranke:-)
Ponawiam pytanie, czy któraś z was jest na 28

dziewczyny mam pytanie,po mraz pierwszy kupilam testy owulacyjne,mam firmy clearblue(moze ktoras takie uzywala?,czy jezeli pokaze sie buzka to juz jest dzien owulacji czy ona dopiero nastapi?

Witaj Anka34!

Byłaś moją inspiracją do zgłębienia tematu :-)
Dzięki Tobie wierzę, że się może udać :-), oczywiście życie zweryfikuje :-)

Pozdrawiam, dzięki

Dzieki za miłe słowa. Obecnie nie mam juz czasu przy 3 dzieci zaglądac tutaj, ale Kiki pamietam i chciałam jej pogratulowac że po 3 chłopcach wreszcie udała się dziewczynka....to prawie tak jak u mnie tylko że ja mam 2. Udało mi się zaplanowac dziewczynkę, ale po mnie były nastepne i mam nadzieje że bedą jeszcze następne. Życze powodzenia i mam nadzieję że i Tobie sie uda. A Anisia to teraz już duża pannica. Jutro kończy 9 miesięcy.

Załączniki

• Obraz 717.jpg
    Obraz 717.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 43
  • Obraz 719.jpg
    Obraz 719.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 39
  • Obraz 720.jpg
    Obraz 720.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 46
Udało mi się zaplanowac dziewczynkę, ale po mnie były nastepne i mam nadzieje że bedą jeszcze następne. Życze powodzenia i mam nadzieję że i Tobie sie uda. A Anisia to teraz już duża pannica. Jutro kończy 9 miesięcy.[/QUOTE]
hej ANIA to morze zdradzisz słodki przepis na dziewczynkę.:zawstydzona/y:

reklama
no i kolejny dzień do bani bo wyników nie ma :-( trzeba uzbroić się w cierpliwośc ale mnie już powoli jej brakuje. Jedna lekarka mówi, ze beda w poniedziałek drugi chirurg, ze jutro, nie wiadomo kogo słuchać, nastawiam się na pon., zeby znowu nie być rozczarowana.

Do góry