reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

aniu PR, pieknie to to wyglada na obrazku ze dwie polowki ok,
a rzeczywistosc nieraz zgola inna, moj to mnie nieraz tak drazni ze bym go udusila:wściekła/y:, wsumie pranie powiesi, odkurzy ale ja to i tak robie lepiej:-D z psem czasem wyjdzie wieczorem, powiem tak nieraz zastanawiam sie po jakiego wyszlam za maz, pewnie co ktoras kobita tak mysly:eek:
tu pogoda do bani, cieplo ale co chwile pada o grzmi, juz dzisiaj na dwor nie ide:cool:

reklama
Hej laseczki w koncu mam neta..byla ulewa i burza dosc mocna i od 15:30 nie mialam neta dopiero teraz wrr...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
byla u mnie dzis kasia nasza z Izulka na kawce akurat byla burza to sama nie bylam bynajmniej hehe..
izulka juz probuje sama chodzic,przy meblach i nawet juz sie puszcza zrobi dwa kroczki i bam...oto jej fotki ale malo wyrazne :angry::angry:...

PR moj chlop tez nie jest takim swietoszkiem :no::no:
owszem pomoze ale nieraz musze sie duzo nagadac...a ogolnie jak ma wolne albo 2 zmiane to polowe dnia lezy na kanapie przed tv :angry::angry: a jak cos powiem to jestem oczywiscie ta zla ze marudze i czepiam sie :angry::angry: bo przeciez on pracuje a ja tylko siedze sobie w domu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:....normalnie czasem wysiadam i tak jak pisze ciasteczko tez sie tak zastanawiam po co byl mi maz :-D:-D:-D ale to tylko w czasie ostrej awantury nachodza mnie takie mysli bo on potrafi byc nieraz bardzo wredny :angry::angry::angry:
na dwor sam z dziecmi nie chodzi bo przeciez ja musze isc zawsze do towarzystwa hehe ciekawe po co....wiec sama widzisz..ale ogolnie nie narzekam na niego..
grac w gierki nie gra nie przepada za tym..lubi na alegro za to ogladac auta :-D:-D

wiec tyle ponarzekalam sobie hehe..

szymon wlasnie juz zasnal a ja ide wziasc prysznic...:tak::tak:

tymczasem !!!

Załączniki

• zdjecie 002.jpg
    zdjecie 002.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 29
  • zdjecie 003.jpg
    zdjecie 003.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 25
magda to nasi mezowie maja cos wspolnego bo moj tez nie gra ale auta na all..ro oglada i powiem szczerze nieraz doprowadza mnie to do szalu ale coz lepsze to niz co innego:-D:-D

magda to nasi mezowie maja cos wspolnego bo moj tez nie gra ale auta na all..ro oglada i powiem szczerze nieraz doprowadza mnie to do szalu ale coz lepsze to niz co innego:-D:-D

:-D:-D:-D moj jeszcze ma swoje forum o samochodach i czyta cos ciagle :-D:-D

a jak auta oglada to wiecznie mnie sie pyta a takie cos ci sie podoba a moze takie?? cholery idzie dostac :-D:-D

wlasnei poszedl mi sztrukoswy komplecik po mlodej ciesze sie zawsze to bedzie pare groszy:-)
musze wystawic po starszej bo mam pare bluz polarowych i jakies podkoszluki
uzbieralo sie tego nawet nie wiedzialam ze az tyle:eek:
dobra uciekam mloda usypiac do jutra pewnie odezwe sie po 8 milych snow

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wlasnei poszedl mi sztrukoswy komplecik po mlodej ciesze sie zawsze to bedzie pare groszy:-)
musze wystawic po starszej bo mam pare bluz polarowych i jakies podkoszluki
uzbieralo sie tego nawet nie wiedzialam ze az tyle:eek:
dobra uciekam mloda usypiac do jutra pewnie odezwe sie po 8 milych snow

a co ty musisz ja usypiac?? :eek::eek: moja lezy sama oglada bajki i zasypia :tak:

daj linka jak masz co na alegro moze mi wpadnie w oko :tak::tak:

do juterka papa !!

reklama
no usypiam ja bo bajki jej czytam i spiewam na dobranoc i spiewam wsumie az usnie ale trwa to jakies 10min wiec nie jest zle.
a wystawilam nie na alegro tylko na mojeciuchy.pl
tam bez prowizji chociaz:-)

Do góry