reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no usypiam ja bo bajki jej czytam i spiewam na dobranoc i spiewam wsumie az usnie ale trwa to jakies 10min wiec nie jest zle.
a wystawilam nie na alegro tylko na mojeciuchy.pl
tam bez prowizji chociaz:-)

aha,takie buty..:-):-) a zadowolona corka z przedszkola podoba jej sie??

a ja nie znam tej strony zaraz zerkne moze i ja os tam sprzedam
:-D:-D

reklama
aha,takie buty..:-):-) a zadowolona corka z przedszkola podoba jej sie??

a ja nie znam tej strony zaraz zerkne moze i ja os tam sprzedam :-D:-D

wiesz co bardzo, nie placze i ma juz 2 kolezanki wiec narazie jest ok:-)
zobacz zobacz wsumie fajan strona ja juz dawno bylam tam zapisana ale dopiero konto sobie otworzylam i wystawilam ubranka

wiesz co bardzo, nie placze i ma juz 2 kolezanki wiec narazie jest ok:-)
zobacz zobacz wsumie fajan strona ja juz dawno bylam tam zapisana ale dopiero konto sobie otworzylam i wystawilam ubranka

no to fajnie duza z niej juz panna to czemu ma plakac...:-):-)

a jak za bardzo nie wiem jak tam sie wystawia na sprzedaz hmm...
:eek:
:eek:

no to fajnie duza z niej juz panna to czemu ma plakac...:-):-)

a jak za bardzo nie wiem jak tam sie wystawia na sprzedaz hmm...:eek::eek:
tam trzeba sie zarejstrowac jak wszedzie no i tam dodaj nowe czy cos takiego i w trakcie bedzie cie uwierzytelniac czyli musisz podac dane konta i swoje dane do przelewu ale to jest nie widocznie, tak jest krok po kroku napisane co i jak
dasz rade jak ja dalam to ty tez:-):-)
moj nick tam to aparana jak cos

magda ide juz po zmeczona dzisia jestem, moze jutro odpoczne ale nie
bo przeciez pieke biszkopta bo w sobote robie urodziny mlodszej i trzeba torta zrobic
milych snow

oki moze kiedys sie pobawie dzis nie mam sily..
bardziej bawie sie na szafie cos podobnego do tego ale mozna tez sie wymienic...

a teraz spadam juz i do jutra dobranoc :-)
:-):-):-):-):-):-):-)

dzien dobry:-)
juz mam kawke przed nosem i sniadanko:-D
wczoraj juz nie zajrzalam bo pojechalismy z moim na kebaba tzn on kebaba a ja salatke:-D
wiecie co w srode wyslalam tej dziewczynie kase za kombinezon a ona wczoraj mi pisze ze jeszcze nie doszly,co dla mnie jest dziwne bo wyslalam z rana a jak zawsze wysylalam bratu to mial w ten sam dzien:eek:

czesc dziewczyny !!
dzis mi sie przysnelo i zamiast wstac o 7:15 to obudzilam sie o 7:40 hehe...ale juz hania poszla wiec nie jest zle
smile.gif
smile.gif

u nas chlodno dzis narazie tylko 14 stopni
eek.gif
ale slonce swieci to pewnie bedzie cieplej
smile.gif

kurde co na ten obiad dzis wymeslec nie wiem juz masakra..chyba jakas zupke zrobie...
a jutro z rana na wies na te smieszne wykopki trza jechac nie chce mi sie bo pogoda brzydka ale jak mus to mus...

marzenka zalezy o ktorej godz zrobilas tez przelew ja jak robie rana to zazwyczaj popoludniu jak maja a jak te same konto w tym samymbanku to kasa jest odrazu po paru minutach :tak::tak:
wiec albo cie sciemnia,albo naprawde nie doszla..a ty wysylalas w domu czy szlad do banku robic przelew?? moze masz jakies pokwitowanie ze wyslalas??:eek:

no nic zmykam porobic cos w domu...a pozniej do sklepu jak zawsze...

zycze milego dnia wpadne do was pozniej !!!
smile.gif

moje dziecko wrocilo spowrotem z przedsz b o w miescie pekla rura i nie mamy wody
frown.gif
frown.gif
i w przedsz tez nie ma i nie bedzie obiadu i nic wiec odeslali dzieci do domu hehe....

dobrze ze z rana napuscilam troche do miski bo raz byla raz nie jakbym czula..

dobra mloda bedzie grac
a ja ide sie szykowac bo na poczte musze isc paczke odebrac bo wczoraj listonosz nie przyniosl bo stwierdzil ze taka duza :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: paczka ze nie mial jak zabrac hehe dupek i zostawil awizo..a to mala paczka 3 bluzeczki....:wściekła/y::wściekła/y:

dobra uciekam pa !!

reklama
:-Dmadzia bylam w banku,pisala mi ze jeszcze nie doszly ze juz raz miala taka sytuacje zebym jej przeslala zdjecie przelewu,na cale szczescie mamale mam nadzieje ze to konieczne nie bedzie
ja juz gotowa zeby isc na spacer,heh szybko sie obrobilam ale to dlatego ze dawid mi tak amrudzi ok 9 zeby juz isc a ja nigdy tak nie moge sie wyrobic nawet pomalowac wszytsko na szybciora wiec teraz juz jestem gotowa:-D
ide dzis dobic targu z tymi ciuszkami i moze swoje opyle:-Dale jestem ciekawa:-D
a jutro jedziemy do gorzowa takze bede tylko z rana:-)
madzia a moze zajdziesz do beti dowiedz sie co tam u niej,
ja bede chyba w nastepnym tygodniu w m-czu to sie spotkamy tylko musze do szkoly zadzwonic zeby zrobili mi odpis bo moge dostac kuronia:-)

Do góry