reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Anka34 superową masz lalunię, a co do chłopaków myślałam do tej pory, ze masz tylko jednego :eek::-)

Okruszynko daj zdjęcia malutkiej

Tusia tu jest cały wątek o planowaniu ;-)

za chwilkę będę mieć tel. z gabinetu dentystycznego czy jest wolna godzina na mój bolejący ząbeczek :shocked2:

reklama
berskha ahhh to czekanie...:-( to czekamy razem z tobą! a co do zęba to wspolczuje bo wiem co tzn bolący ząb, zawsze lece prywatnie ja sygnale jak coś mnie zaboli heh.

Synek juz mi śpi...
ja oglądam jednym okiem film n HBO2
Dziewczyny czy przed @ normą jest przezroczysty śluz? bo w sumie nie wiem a dziś mnie zalewa... :confused2:

Bershka- No to kochanie czekamy dalej, trzymając kciuki za maluszka...nie martw sie...Jestem z Toba sercem :)
Aniu- ale sie ciesze ze tu jestes...jak zobaczylam Twoj post wrocil mi okres kiedy Ty bylas w ciązy z Aniczką i wiecej czasu mialas na pogawedki z nami...
Aniczka slodka i kochana....

hej ANIA to morze zdradzisz słodki przepis na dziewczynkę.:zawstydzona/y:
Już kiedys pisałam ale mogę sie powtórzyć. Miałam serducho w 11 dniu cyklu. Owulka była z 14 na 15 dc. Ten 11dc to był tez pierwszy dzień płodnego sluzu. Pisałam kiedys że jak Aga będzie miała dziewczynkę to założywy watek pt " Udało nam sie zaplanowac płec dziecka. Musze puknąc do Agi i trzeba w końcu go założyć i tam napisac jak nam się to udało.

Anka34 superową masz lalunię, a co do chłopaków myślałam do tej pory, ze masz tylko jednego :eek::-)

Okruszynko daj zdjęcia malutkiej

Tusia tu jest cały wątek o planowaniu ;-)

za chwilkę będę mieć tel. z gabinetu dentystycznego czy jest wolna godzina na mój bolejący ząbeczek :shocked2:

No cały czas mam dwóch, dlatego tak bardzo mi zależało żeby trzecia była dziewczynka. A TY bidulko widze masz problemy z maleństwem. Oby wszystko było dobrze. trzymam kciuki.

Bershka- No to kochanie czekamy dalej, trzymając kciuki za maluszka...nie martw sie...Jestem z Toba sercem :)
Aniu- ale sie ciesze ze tu jestes...jak zobaczylam Twoj post wrocil mi okres kiedy Ty bylas w ciązy z Aniczką i wiecej czasu mialas na pogawedki z nami...
Aniczka slodka i kochana....

No tak moja kochana...kiedy to było....a teraz Ty jesteś w ciązy....i w tego synka nie wierze.....

Dla wszystkich pozdrowienia i trzymam kciuki żeby Wam się udało.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)

Dzisiaj kawa obowiązkowo w taki pochmurny, deszczowy dzień :tak:
kawa.jpg

Ja dzisiaj tylko do 11 w pracy, bo jade na wizyte do tego lekarza od tokso...ciekawe co mi powie :confused:

Kacperek ładnie chodzi do przedszkola, ale jakby mógł to pewnie wolałby zostać w domu :tak: wczoraj powiedział że jeszcze tylko jeden dzień idzie a potem ma 2 dni urlopu :-D

Royanna a jak tam Maciuś w przedszkolu? nadal chetnie chodzi? :-)

Bershka takie czekanie jest najgorsze:-( musisz mieć wielką cierpliwość :tak: czekamy tu razem z Tobą na wyniki, może chcą wszystko dobrze sprawdzić i jak będą mieć pewność to powiedzą wyniki....trzymam kciuki za dobre wieści! Ucałuj Kubusia!!! A jak to wszystko znosi Twój Oli?

Czarodziejko to Twój synek tez już chodzi do przedszkola :-) dzielny chłopczyk :tak: a Ty do kiedy masz zamiar pracować?

Gosia co za pech z tym wypadkiem :shocked2: tamte zielone kafelki są bardzo ładne :tak: a jakie Wam jeszcze wpadły w oko?

Anka yoggga napewno Anufifi jest na 28 dni :tak: i jeszcze chyba Kicia nie pamiętam dokładnie ale Anufifi by Ci powiedziała :tak:

Pati co do testów owu to ja nie pomogę bo nigdy nie używałam :sorry:

Anka34 śliczną masz księżniczkę :-) i gratulacje że udało Ci się zaplanować dziewczynkę :tak:

taaa bo to normalne że przed @ jest mokro... :-p;-) heh
czuje sie jak bym miała balona w podbrzuszu. nie nawidzę tego stanu przed @ :confused2:i te bolące wielkie cyceee :crazy:

Kinga a może to na fasolkę :-);-)

Okruszynko super że taki szybki poród miałaś :-) nie przejmuj się że nie masz dla nas czasu to zrozumiałe :tak:zdrówka życzę!

Patrysia to dobrze że już nic nie boli :tak: i mam nadzieje że dzisiaj też wszystko dobrze :tak:

Agniesiak kiedy masz wizyte i usg? bo to chyba pora u Ciebie na badanie przezierności :tak:

aishabg aż mi się nie chce wierzyć że Zosia taka krzykliwa, wygląda jak aniołek :-)

Tusia pierwszoklasista to już coś! :-) trzymam kciuki za fasolkę! :tak:

Kiki odezwij się co u Was? jak się czujesz? i co z transfuzją, mam nadzieje że nie będzie potrzebna :confused2:

Pyszczek zagrzewa nowe mieszkanko :-) jak Wam się mieszka?

Anufifi, Kicia, Beti, Agnieszka pozdrawiam Was bardzo ciepło :-) co tam u Was słychać?

Wszystkim życzę miłego dnia! :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki .

Ja was oczywiście podczytuje systematycznie ....
poczułam sie wywołana wiec pisze :):-)

Anka ...na 28 dni jest Kicia , Sylwia, Ptasiorek, Beti, Czarodziejka, Medio, Ania, Aga...tak jak zerknij w moich przyjaciółkach na 28 dni...

u mnie nic nowego...jestem przed owu wiec nadzieje niestety rosną ...jakos nie wierze w powodzenie , ale robie wszystko co mogę....
decyzji kredytowej dalej brak...przesuwają z dnia na dzien i cierpliwosc mi sie juz kończy.....
Filipek chodzi do zerówki przy szkole , wiec czuje sie juz jak uczeń i jest bardzo zadowolony....

pracy mam sporo...i strasznie brakuje mi poranków z moimi dziecziaczkami wiec ciesze sie ze jutro sobota....

KIKI < OKRUSZYNKO ...gratuluje wam córeczek , ciesze sie ze macie je juz u swojego boku....]

całuje was wszystkie

reklama
DZIEŃ DOBRY:-)

no i kolejny dzień do bani bo wyników nie ma :-( trzeba uzbroić się w cierpliwośc ale mnie już powoli jej brakuje. Jedna lekarka mówi, ze beda w poniedziałek drugi chirurg, ze jutro, nie wiadomo kogo słuchać, nastawiam się na pon., zeby znowu nie być rozczarowana.

:-(czekamy razem z toba:tak:powodzenia z ząbkiem:baffled:

Ja dzisiaj tylko do 11 w pracy, bo jade na wizyte do tego lekarza od tokso...ciekawe co mi powie :confused:

Kacperek ładnie chodzi do przedszkola, ale jakby mógł to pewnie wolałby zostać w domu :tak: wczoraj powiedział że jeszcze tylko jeden dzień idzie a potem ma 2 dni urlopu :-D

kciuki aby były same dobre wieści:tak:ps.hehe dobre to co synek powiedział:laugh2:

Patrysia to dobrze że już nic nie boli :tak: i mam nadzieje że dzisiaj też wszystko dobrze :tak:

na szczęście nie boli tylko wczoraj tak później od godziny obiadowej tam na dole mi koliło ale myśle że to normalne:confused:ale ogólnie jest dobrze i synek daje ostro mamusi w środku brzusia:-D

ANUFIFI to super że Filipek także jest zadowolony :-)ciekawe jak to u mnie bedzie jak mój synek zacznie przeczkole:eek::-)a kredyt no tak to jest zawsze mają jakieś "ale":sorry:

AGNIESIAK i ja się przyłączam do pytania:tak:kiedy wizyta z usg;-)
CZARODZIEJKA i co troszku już jestesmy na jakąś płeć poprowadzone;-)mnie gin już w 15 tc mówił że synek:tak:

Do góry