reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Siema Laseczki:-)
Nadrabiam Was ale jeszcze sporo mi tego zostało:tak:
Paula-gratuluję jajek:-D:-D:-D

Właśnie zjadłam śniadanko i zaraz spadam wstawiać pranko, zupkę i rozczyn do racuchów:tak::tak:
Wczoraj kupiłam piżamkę z muzzy dla matek karmiących i jestem bardzo zadowolona bo jest mega wygodna:-D i bardzo ładna:tak:

Wyprawka już poprana-braki prawie uzupełnione teraz tylko prasowanie:tak::tak: i można czekać na Małą.
Najlepsze jest to,że po długich naradach rodzinnych jednogłośnie stwierdziliśmy,że będzie Lenka-pierwsze imię które podoba się wszystkim:-D

To kto dzisiaj wpada do mnie na racuszka?????? muszę tylko po jabłka do sklepu skoczyć:cool2:

reklama
Jaaaaaaaaa na racuszki sie zapisuje nie jadlam chyba z 10 lat hmm a ostanio takie kluchy same za mna chodza kopytka, knedle albo racuszki mniam tylko jakos nie moge sie zebrac zeby zrobic chyba jutro cos pomysle bo az slinka cieknie:)

Wózek faktycznie super:-) A cena jeszcze lepsza:tak:

My też jutro imprezkę szykujemy bo jest MECZ!!! A taki to trzeba przy buteleczce oglądać:-) A jak przegrają to na jednej się nie skończy:-):-):-)

Ja piję zwykłą kawę z jednej łyżeczki 2xdziennie, z mleczkiem oczywiście:-) Śmieją się ze mnie że to bardziej na sraczkę niż na przebudzenie ale ja rano bez kawy to nieprzytomna chodzę:-)

A ja bardziej od piwka to bym kieliszek wina wypiła ale cóż....
Może za rok:-)

Jaaaaaaaaa na racuszki sie zapisuje nie jadlam chyba z 10 lat hmm a ostanio takie kluchy same za mna chodza kopytka, knedle albo racuszki mniam tylko jakos nie moge sie zebrac zeby zrobic chyba jutro cos pomysle bo az slinka cieknie:)

ja też już dawno nie jadłam ale jak pomyślę,że muszę zrobić jakieś 4 porcje dla mojej armii to mi się odechciewa:-)

a jutro zamiast ptysiów zrobię eklery:tak::tak::tak::tak::tak::tak:tak dla urozmaicenia:-D

Nie no ja sie poddaje racuszki, ptysie, eklerki ja jutro tez cos musze zrobic tylko jeszcze nie wiem co hhihii ale moze jakies dobre ciacho albo kluchy jakies cos musze bo dzidzia ma ochote:DDD

Właśnie tak sobie pomyślałam że chyba się załamię jak nie będę mogła z jakiś powodów karmić maluszka piersią!!!:-)
Przede wszystkim kasa.... od kiedy Hania zaczęła pić z butelki to pije 2 razy...w południe i wieczorem....a idzie tylke paczek że szok!!!To jakbym musiała od urodzenia co 3 godziny dawać butlę to zbankrutuję:wściekła/y::szok:
A dodam że kupuję bebiko które do najdroższych nie należy!
A jak bobas bedzie miał alergię lub coś innego i trzeba będzie kupować te drogie apteczne mleka???!!!:szok:

Ja tez mam nadzieje ze bede moja niunie karmila piersia zawsze to oszczednosc i wygoda nie trzeba przygotowywac mleka wyparzac i przygotowywac butelek tylko bierzesz maluszka i jedziesz no nie ma co sie martwic na zapas bedzie dobrze;)

Ja tez mam nadzieje ze bede moja niunie karmila piersia zawsze to oszczednosc i wygoda nie trzeba przygotowywac mleka wyparzac i przygotowywac butelek tylko bierzesz maluszka i jedziesz no nie ma co sie martwic na zapas bedzie dobrze;)

Ale syn od mojej bratowej był zbytnim leniuszkiem i od razu zasypiał przy cycu:-) I jak już naprawdę przestał przybierać to musiała dać flachę!!! A ja jakbym miała odciągać pokarm do butelki to też wolałabym mieszankę!!! Bo na raz czy dwa idzie odciągnąć ale dla mnie to było zbyt trudne i pracochłonne żeby tak karmić!

reklama
Hmm tego nie bralam pod uwage hiihii tylko takie karmienie tradycyjne bez odciagarki ja nawet nie wiem jak takie cos wyglada a co dopiero obsluga raz kiedys jak sytuacja tego wymaga mozna sprobowac ale na codzien to musi byc meczace:)

Do góry