reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Cleo to gratuluję! Mam nadzieje, że moja Lenka nie ma nic między nogami bo tonę w różu w wyprawce od koleżanki. A co do imienia to sama bym mogła miec Igorka ale nazwisko mam na R... i byłoby za twardo.

Wstałam rano do kibelka i juz nie mogłam zasnąć. Ja dziś jadę do szkoły rodzenia a potem po proszek i piorę ubranka! Cieszę się, ale mam ich za dużo( 2 ogromne torby i z 6 reklamówek) i muszę wybrać tylko najładniejsze, chyba sie na podłodze rozłożę bo miejsca mi nie starczy. Wczoraj dowiozłam 3 siaty od koleżanki.

No i już nie będę wam zawracać głowy z sukienką bo mi ta koleżanka pożyczyła taką całkiem fajną, a kasę wolę przeznaczyć na dzidziula, ja i tak szału nie zrobię na tym weselu :-D

reklama
Cleo to gratuluję!

Dziękuję.

No i już nie będę wam zawracać głowy z sukienką bo mi ta koleżanka pożyczyła taką całkiem fajną, a kasę wolę przeznaczyć na dzidziula, ja i tak szału nie zrobię na tym weselu :-D

Ja mam wesele za 2 tyg i szukalam sukienki dla siebie.Przymierzyłam 3 i wyglądałam jak krowa:-:)-(, wcale nie takie proste się ładnie ubrać jak się ma brzuchala przed sobą...a wydawać sporo kasy na 1 sukienkę to też mi szkoda , gdzie musze kupic jeszcze troche rzeczy dla maluszka.ach...

To ja mogę sprzedać swoją :-) To ta filetowo-szara. 100 % bawełny.
Byłam w niej na slubie brata 11.07.
To jest rozmiar 38.

Ostatnia edycja:
To ja mogę sprzedać swoją :-) To ta filetowo-szara. 100 % bawełny.
Byłam w niej na slubie brata 11.07.
To jest rozmiar 38.
Bardzo ładna , śliczna :-)Ale w 38 się nie zmieszczę juz:-Dno i na ślepo bym się bała kupić.Mąż mi obiecał że ze mną pojedzie i mi pomoże wybrać bo marudzę jak stara baba, a zniego to dobry doradca jest w ciuchach:-)

Rozumiem :-)
Mój na mnie krzyczy , że kupiłam sukienke i byłam w niej tylko raz, ale co ja poradzę, że puchną mi stopy i nie chcę ich pokazywać :-D

Rozumiem :-)
Mój na mnie krzyczy , że kupiłam sukienke i byłam w niej tylko raz, ale co ja poradzę, że puchną mi stopy i nie chcę ich pokazywać :-D

A ja jaki kiedyś numer wywinełam.Poszłam do Galerii Centrum i akurat była wyprzedaż.I kupiłam spodnie rozmiar 34:-D:-D wchodziłam w nie tylko wtedy jak lezalam i na głodnego.Brzuch musiał być wciągniety na maksa.O siadaniu nie było mowy , bo bałam się że guzik wystrzeli.Do dziś się ze mnie śmieje i wypomina mi cudowne zakupy na wyprzedaży.Ale spodnie śliczne...:-D

Cleo1981, ja wlasnie wczoraj kupilam sukienke na wesele. Firmy Cortefiel za 145zl (przeceniona z 300)i kolezanki juz mi powiedzialy, ze jest super. Moze i tobie by sie spodobala. Najwazniejsze w niej jest to, ze brzucha tak bardzo wielkiego nie widac, bo w innych wygladalam jak wielka Bunia. Moze dzisiaj jakas fotke uda mi sie wstawic i bys zobaczyla czy ci sie w ogole podoba. Ja jestem bardzo z niej zadowolona

Cleo1981, ja wlasnie wczoraj kupilam sukienke na wesele. Firmy Cortefiel za 145zl (przeceniona z 300)i kolezanki juz mi powiedzialy, ze jest super. Moze i tobie by sie spodobala. Najwazniejsze w niej jest to, ze brzucha tak bardzo wielkiego nie widac, bo w innych wygladalam jak wielka Bunia. Moze dzisiaj jakas fotke uda mi sie wstawic i bys zobaczyla czy ci sie w ogole podoba. Ja jestem bardzo z niej zadowolona
Wrzuć fotkę koniecznie jak wyglądasz:-)

reklama
Do góry