reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziękuję Wam dziewczynki za trzymanie kciuków :-)
Pokazałam lekarzowi moje ostatnie wyniki i powiedział, że nie ma już żadnego zagrożenia dla następnej ciąży :-) mam wysokie przeciwciała czyli IGG a IGM może się jeszcze utrzymywać jako minimalnie dodatnie nawet przez 5 lat, ale nie jest to zagrożeniem dla ciąży. Wyjaśnił mi że zagrożenie by było jesli IGM byłoby ujemne i w ciąży stało się dodatnie, a jak mam dodatnie to nic nie grozi. Bardzo się cieszę :-) teraz muszę iść do mojej ginki i będziemy planować staranka :tak:

Pozdrawiam Was bardzo gorąco i życzę miłego wieczorku :-)

Witajcie Dziewczyny :-)

Poczytałam Was na szybko co się działo przez te dni, my tak jak pisałyście zagrzewamy z M miejsce w nowym mieszkanku. Dzisiaj np. porządkowaliśmy piwnicę, M skręcał regały itd. Zostało jeszcze trochę drobiazgów do zrobienia, plus nie doszła nam jeszcze jedna witryna do salonu, więc jak już wszystko będzie gotowe na tę chwilę to zrobię dla Was zdjęcia. Jeszcze telewizor kupujemy nowy ale to w połowie miesiąca. Mój M kochany wszystko sam skręcał, montował, pomagał w sprzątaniu :-) Wczoraj i dzisiaj byliśmy z M na pierwszych dzieciowych zakupach :-D Wczoraj byłam zmęczona, nogi mnie bolały tak że nie mogłam ustać w sklepie, więc nie bardzo to wyszło. Ale dzisiaj już było super i kupiliśmy kosmetyki, pieluchy, wanienkę, ubranka, wybraliśmy łóżeczko (teraz tylko zamówić na allegro).
Aha, dzisiaj spędziliśmy 2 godziny w hurtowni z wózkami :-D
I mojemu M totalnie nie spodobal się Mutsy :szok: Mówi że to wielki, ciężki klamot i w ogóle kolos :szok::-D Za to Pan sprzedawca przekonał nas do Peg Perego gondola, fotelik, spacerówka. Dużo lżejszy, super łatwo się składa, no i dobra jakość. Co myślicie o tym Peg Perego?
Zrobię zdjęcia zakupów to też wkleję.

Buziaki dla wszystkich Was, wybaczcie że nie napisze do każdej z osobna, ale wkrótce się poprawię :tak:

no jakie super wieści kobitki nam tu piszą aż się buzia uśmiecha:-)
PAULA to staranka czas zacząć ale się ciesze już mi wklejać suwaczek z cyklami i serduszkować:-):-D
PYSZCZKU czekam czekam na zdjęcia bo widze że troche będzie tu sesji:-)Peg Perego nie wiem co i jak z nim ale ogólnie podoba mi się ten wózio:tak::-)

reklama
Patrysia hehe tylko te zdjęcia to jak będę miała chwilę wolego :) a Twoje samopoczucie już oki? Ja jutro idę na usg zobaczyć co tam u naszego Syneczka słychać :-)

Bershka..Trzymam kciuki caly czas za Kubusia i wyniki... Trzymaj sie Kochana cieplutko:*
Kiki..Moje GRATULACJE.. i pokaz nam wreszcie te Krolewne:-)
Pyszczku..jesli tu mowa o PegPerego PlikoP3 tri fix system ..to jak dla mnie to no.1 :cool2: to moj typ:-p jeszcze podobny i w podobnej cenie jest Bebe Confort Loola full :-) tez ladniusi..niestety nie widzialam go na żywo:-)
DZIEWCZYNKI POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE :)))
KOLOROWYCH SNÓW;-)

WITAM WEEKENDOWO:-)
Patrysia hehe tylko te zdjęcia to jak będę miała chwilę wolego :) a Twoje samopoczucie już oki? Ja jutro idę na usg zobaczyć co tam u naszego Syneczka słychać :-)

tak tak jak będziesz miała czas to wrzucaj zdjątka chodxby nawet potrochu:-):tak:ja się czuje super synuś wczoraj nie dał mamusi zasnąć tak kopał i się wiercił że ja na drugi bok co może się uspokoi troszke ale nie synuś nie dał za wygrana:-Di rano takze dał mamusi popalic:rofl2:ps.no to super czekasm na wieści :-)

Royanna kryzys przechodzi prawie każdy mały przedszkolak...widzę że Maciuś tak samo jak Kacperek rok temu po 3 dniach zaczął płakać, ale dobrze zachowała się wychowawczyni że zabrała od razu Maciusia, napewno zaraz przestał płakać i poszedł się bawić :tak: napewno niedługo się przyzwyczai, będzie dobrze! :tak: Napisz jak tam było jak odbierałaś Maciusia.

Dziękuję Wam dziewczynki za trzymanie kciuków :-)
Pokazałam lekarzowi moje ostatnie wyniki i powiedział, że nie ma już żadnego zagrożenia dla następnej ciąży :-) mam wysokie przeciwciała czyli IGG a IGM może się jeszcze utrzymywać jako minimalnie dodatnie nawet przez 5 lat, ale nie jest to zagrożeniem dla ciąży. Wyjaśnił mi że zagrożenie by było jesli IGM byłoby ujemne i w ciąży stało się dodatnie, a jak mam dodatnie to nic nie grozi. Bardzo się cieszę :-) teraz muszę iść do mojej ginki i będziemy planować staranka :tak:

Pozdrawiam Was bardzo gorąco i życzę miłego wieczorku :-)

dobre wiesci,trzymam kciuki za staranka:-)

Witajcie :-)
My już po usg, wszystko w porządku, mały jest zdrowy i duży jak na swój wiek :-D niektóre parametry jak z 34 tygodnia :) no i płeć męska po raz kolejny potwierdzona, bez wątpienia :-D
Waży ponad 1700, wszystko w normie :tak::-) Bardzo się cieszymy :)

Patrysiu no widzisz maluszek fika to super, wszystko w porządku u niego, oby Ciebie też nic nie bolało, Buziaki ;-)
Sylwuś tak dokładnie o ten wózek chodzi PegPerego Pliko P3 tylko tej końcówki co napisałaś nie jestem pewna. Ale chodzi o gondolę, spacerówkę i fotelik w komplecie :) Mojemu M bardzo podoba się szybkie składanie, jakość wykonania wózka i waga :) Chyba się na niego zdecydujemy :tak:
Bershka Buziaki dla Kubusia na miesiąc :-D

reklama
Do góry