P
patrysia*
Gość
Dziękuję Wam dziewczynki za trzymanie kciuków :-)
Pokazałam lekarzowi moje ostatnie wyniki i powiedział, że nie ma już żadnego zagrożenia dla następnej ciąży :-) mam wysokie przeciwciała czyli IGG a IGM może się jeszcze utrzymywać jako minimalnie dodatnie nawet przez 5 lat, ale nie jest to zagrożeniem dla ciąży. Wyjaśnił mi że zagrożenie by było jesli IGM byłoby ujemne i w ciąży stało się dodatnie, a jak mam dodatnie to nic nie grozi. Bardzo się cieszę :-) teraz muszę iść do mojej ginki i będziemy planować staranka
Pozdrawiam Was bardzo gorąco i życzę miłego wieczorku :-)
Witajcie Dziewczyny :-)
Poczytałam Was na szybko co się działo przez te dni, my tak jak pisałyście zagrzewamy z M miejsce w nowym mieszkanku. Dzisiaj np. porządkowaliśmy piwnicę, M skręcał regały itd. Zostało jeszcze trochę drobiazgów do zrobienia, plus nie doszła nam jeszcze jedna witryna do salonu, więc jak już wszystko będzie gotowe na tę chwilę to zrobię dla Was zdjęcia. Jeszcze telewizor kupujemy nowy ale to w połowie miesiąca. Mój M kochany wszystko sam skręcał, montował, pomagał w sprzątaniu :-) Wczoraj i dzisiaj byliśmy z M na pierwszych dzieciowych zakupachWczoraj byłam zmęczona, nogi mnie bolały tak że nie mogłam ustać w sklepie, więc nie bardzo to wyszło. Ale dzisiaj już było super i kupiliśmy kosmetyki, pieluchy, wanienkę, ubranka, wybraliśmy łóżeczko (teraz tylko zamówić na allegro).
Aha, dzisiaj spędziliśmy 2 godziny w hurtowni z wózkami
I mojemu M totalnie nie spodobal się MutsyMówi że to wielki, ciężki klamot i w ogóle kolos
Za to Pan sprzedawca przekonał nas do Peg Perego gondola, fotelik, spacerówka. Dużo lżejszy, super łatwo się składa, no i dobra jakość. Co myślicie o tym Peg Perego?
Zrobię zdjęcia zakupów to też wkleję.
Buziaki dla wszystkich Was, wybaczcie że nie napisze do każdej z osobna, ale wkrótce się poprawię![]()
no jakie super wieści kobitki nam tu piszą aż się buzia uśmiecha:-)
PAULA to staranka czas zacząć ale się ciesze już mi wklejać suwaczek z cyklami i serduszkować:-)

PYSZCZKU czekam czekam na zdjęcia bo widze że troche będzie tu sesji:-)Peg Perego nie wiem co i jak z nim ale ogólnie podoba mi się ten wózio