reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

bry wieczór babolki
u nas kociokwik.....-zwariować można.........
Kuba marudzi....
a z J się coś dziś dogadać nie mogę...:sorry:
i tak jakoś to wszystko wpędza mnie w zły nastrój.............:frown::hmm:
Kacha-to może zakup taką solidniejszą line.....:-p-ja też kombinuje co z moim zrobić żeby gadał sensownie...............
Stefanka-wróciłaś i do mnie nic????...łobuziaro jedna...:-p
Jutrzenko-dobrze że ten TV Cię nie wciąga.....bo byśmy miały już po naszej Jutrzence...no chyba że chcesz w "M" zagrać....:tak:;-)
Asiu-dzięki.
Aga-gdzie się zapodziałaś...????
Baśka-misio 1 klasa.
Magda-eloooo

DOBRANOC

Coucou20.gif
Yeux14.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Wstawac!!! Szkoda dnia!!! :-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2:

My już nie spimy bo Julcia się obudziła jak D się do pracy szykował. Zjadła butlę mlesia i buszuje! ;-) W nocy już nie je. Ale fajnie. W końcu się doczekałam... ;-):tak::-)

Ja bym M jak m... obejrzała ale dopiero dzis idę po cyfrę... i może wieczorem się dopcham do tv... ;-)

Poza tym to co?

Alex odpędź te smuty w dawaj na bb :tak:

Jutrzenka :-D dobra jestes aparatka :-D

Kasiamaj zdrówka dla Kubunia...

Magda cos Cię mało ostatnio... :sorry::cool2:

Stefanka :-) hej :-)

Baska czasem trzeba faktycznie cos do słuchu facetowi powiedzie żeby się zastanowił... :tak:

Kacha trzymaj się. Jeszcze troszkę i T wróci do roboty... ;-)

Sylwia Ja się dostosuję jesli chodzi o zlot... ;-)

druga;-):-D

dzien doberek!:-)
Milego dnia,sloneczko tak ladnie świeci to korzystajcie z pogody:tak: i milej pracy dziewuszki!:-):-):-):-):-)

ps. jeszcze nie poczytalam co u Was...ale postaram sie to nadrobic;-)

Invision-Board-France-439.gif

Smiley-IPB-265.gif

Smiley-IPB-283.gif

trzecia :-D:-D

hehe ojj slabo czytacie kobiety, tam o zabkowanie a nie seks chodzilo :-p:-p:-p:-D:-D

ooo znowu lecaca Dotka wraca po wakacjach :-D:-D:-D

u mnie tez slonecznie, milego dnia Wam kochane zycze :tak:

Hej. Dziewczyny ratunku .Mam całą noc nie przespaną bo mały ni stąd ni zowąd dostał wczoraj wieczorem temperatury. Nic poza tym mu nie jest. Wczoraj miał 38,5 a rano 37,5. Myślicie że to zwykła trzydniówka? Czy mam iść z nim do lekarza?? Dajcie znać proszę. Znów robi się cieplejszy. Idę zmierzyć gorączkę. PS: szaleje jakby miał założone baterie króliczka.

Baska kuba tak mial w tamtym tygodniu, 3 dni temparatura do 38 z kreskami i zadnych objawowo innych. Bylam u lekarza, nic nie stwierdzil, mowil zeby mocz zbadac ale nie udalo mi sie zlapac i samo przeszlo. Tez na chorego nie wygladal :no:

Hello :cool2:

Podrażnić Was?
Jadę na wakacje za 10 dni :laugh2:

Baśka zbij gorączkę i idź do lekarza
Jutrzenka Dota co Wy mowicie, jaka pogoda, zimno diabolicznie!:crazy:
Paula właśnie, że mnie ostatnio dużo :wściekła/y:
Kasiamaj jak Kubuś? jak samopoczucie?
Alex i co tam? rozrusząłas się? jedziesz do mamy?
Stefanko czy Ty mnie jeszcze kochasz?
Kachawawa jak T? a u Oliśka widzisz jakies nowe zębolce?
Asiacur u nas 6 ząbków na raz wychodzi, Wiktor ma takie spuchniete dziąsła że szok. I u nas podobnie z mówieniem.
Weroniczka jak u Was zdrówko?
Viki biedny Pawełek, dobrze, że na dzieciach się szybko goi!
Elcia robiłas test?
Sylwia bardzo dobrze, że pytasz tak szybko :tak: bo i ja skorzystam z informacji :tak: to kiedy zjazd?
Dla niewymienionych cieplutkie pozdrowienia!

reklama
Hejka.

Basia u nas też panowała gorączka ostatnio. Dzieciaczki przywiozły z Warszawy jakiegoś wirusa. Gorączka 38,6 st. trawała dwa dni. Trzeciego dnia jużjej nie było. Dopiero wieczorem jeszcze się na chwilę pokazywała i koniec choroby. W czasie tej gorączki dzieciom praktycznie nic po za lekkim bólem gardła i brzuszka nie dolegało. Dokładni taki sam przebieg tej choroby był u moich dzieci jak również u dzieci mojej siostry:tak::tak::tak: Na tą chorobę jedyną rzeczą jakąpodawałam dzieciom to było dużo ciepłego picia:tak::tak::tak::tak: Dziś już wszyscy są zdrowi:tak::tak::tak::tak:

Magdalenko gorączki nie powinno się zbijać lekami. Gorączka świadczy o tym że organizm walczy z wirusem. Zbicie gorączki spowalnia proces zrowienia. No chyba że gorączka przekracza 39 stopni to wtedy ewentualnie można. Chociaż ja i takiej temp. nie zbijam i moje dzieci jak już chorują ( a zdarza im się to nie często) to dostają wysokiej gorączki i najczęściej po jednym czasem dwóch dniach po chorobie.

Ostatnia edycja:
Do góry