reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam,

madziarena- każdy musi sobie dobrać wózek taki jak mu odpowiada.
Z tym, że uważam , iż nawet używany wózek nie oznacza, że dziecko na coś zasłuzyło, bądz nie, nie obraz się ale to logika 15-latki. Mój synek ma wiele używanych rzeczy, niektóre ciuszki ,fotelik samochodowy i napewno coś by się jeszcze znalazło i wcale nie uważam , że to jakaś ujma dla mnie lub dla synka.
Wiesz Tu nie chodzi o logikę 15 latki, mam wiele żeczy używanych również po bratanku i siostrzenicy, ale chodziło mi o to, że skoro mogę za taką samą cenę kupić albo nawet i mniejszą wózek, może i mało atrakcyjny i funkcjonalny, ale dla mnie ok, to po co mam kupowac używany po kimś kogo nawet nie znam i nie wiem kto w nim jeździł, że tak powiem - po rodzinie co innego, chciałam choć jedną rzecz kupić dla dziecka (oprócz łóżeczka). Ja chciałam znać tylko waszą opinię a nie słuchać pouczeń. Wybacz pa.

madziarena jest sklep z wozkami w sw
w smyku jest duzy wybor.
ja bylam ostatnio bo moj m mowil bym poszla zobaczyc po ile sa lozeczka wiesz dla tego kolegi i od razu spojrzalam na wozki:-D
ja juz mam spacerowke upatrzona,moj mowi ze bede miec jakas lzejsza bo z ta masakra cala spocona jestem jak wynosze ja z piwnicy,niby to kilka schodkow ale z dzieckiem na reku masakra.
hehe moj brat codziennie go tachal z 3 pietra wiec niewiem co tam poszlo:-D
uciekam kochane pozniej poczytam wszytsko na spokojnie bo jestem umowiona z mojego siostra idziemy do miasta:-D
buzka
a czy ja moge juz wprowadzic zoltko dawidkowi?
madzia powodzewnia na bilansie:-)
A gdzie jest Smyk w Świebodzinie? Będę 25 na wizycie to bym zajechała sobie zobaczyć i jakiś pojazd wypróbować :)

madziarena masz racje, jezeli nowy i uzywany jest w podobnej cenie to tez bym wziela nowy,
najwazniejsze zeby tobie sie podobal i mial cicho skladaja cie budke i dobrze prowadzil,
teraz jest taki wysyp wozkow ze na pewno cos znajdziesz:-)

madziarena- ja tez wolalam nowy :) bo zawsze sie przyda dla 2go;p
ciasteczko co tam u was? widzialam torcik sliczny ci wyszedl:)
a gdzie madzia spi jeszcze?

madziarena- ja tez wolalam nowy :) bo zawsze sie przyda dla 2go;p
ciasteczko co tam u was? widzialam torcik sliczny ci wyszedl:)
a gdzie madzia spi jeszcze?

hej aniu
u nas sie kreci jakos, mlodsza zadowolona z przedszkola ale
to co sie dzieje w szkole u starszej to jakas porazka, chodzi mi tu o kryteria
stawiania ocen,
gdyby mialy wszystko z jedna osoba to juz bym po niej ostro pojechala zreszta nie tylko ja... a tak poczekamy do zebrania ale nie naleze do osob cicho siedziacych:-D
z tortu jestem srednio zadowolona( zadko bywam zadowolona z tego co zrobie:-D) ale w smaku bardzo dobry ale dzieki dzieki ze sie podoba:-):-)

reklama
Do góry