reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Ja mialam z małym na spacer wyjśc, ale jakiś marudny, nie wiem co mu jest. Teraz dałam mu butle , to sobie usnął.
Ja pranie zapuściłam, a teraz siedzę i kawe pije. pogadałam trochę przez telefon z rodzicami, potem z siostrą:-)dobrze, że mam pakiet darmowych minut do nich, bo bym majątek zapłaciła:-pNa szczęscie M dziś przyjeżdza, jutro ma wolne, a w czt jedziemy, więc jutro cały dzien dla nas.Pusimy pochodzić i popytac w sklepach o wanienke turystyczną, bo nie będziemy tej naszej targać przez caałą polske, a i tak tyle tych rzeczy będzie:szok:
Na allegro znalazłam, ale juz za póżno na kupienie, więc może w gorzowie cos takiego dostanę, a jak nie to kupię na allegro i poprosze o przesłanie na adres rodziców:-D

Wiesz Tu nie chodzi o logikę 15 latki, mam wiele żeczy używanych również po bratanku i siostrzenicy, ale chodziło mi o to, że skoro mogę za taką samą cenę kupić albo nawet i mniejszą wózek, może i mało atrakcyjny i funkcjonalny, ale dla mnie ok, to po co mam kupowac używany po kimś kogo nawet nie znam i nie wiem kto w nim jeździł, że tak powiem - po rodzinie co innego, chciałam choć jedną rzecz kupić dla dziecka (oprócz łóżeczka). Ja chciałam znać tylko waszą opinię a nie słuchać pouczeń. Wybacz pa.

Gdzie ja napisałam żebyś kupiła wózek używany???Zapytałaś co sądzimy o tym wózku to Ci odpisałam szczerze, a widocznie nie o to Ci chodziło.

Czesc dziewczyny wrocilam
smile.gif

ale goraco na dworze sie zrobilo ..
u lekarza ok tylko szymek oczywiscie uparciuch jeden nie chcial nic pokazac ani zwazyc nic
frown.gif

musialam ja wejsc z nim na wage
biggrin.gif
a pozniej ja sama i tak byl zwazony wiec wazy 11.600 kg
smile.gif
a mierzy 91cm
pozatym wszystko jest ok
a na koniec to nie chcial wyjsc bo zabawki mu sie spodobaly auto i klocki i musialam na sile go wyniesc to byl ryk
biggrin.gif

na obiad kupilam pierogi bo nie chce mi sie robic nic...teraz kawke wypije i odsapne
smile.gif

ale sie rozpisalyscie ho ho ale na szybko juz przeczytalam :-D:-D

megi to widze brat chce zapuscic korzenie u ciebie?? :-D:-D

madziarena u nas sa 2 sklepy z wozkami na plantach kolo ratusza jest fajny sklep :tak:
i kolo rynku nazywa sie Lego po schodach do gory :tak:maja tam rozne rzeczy dla dzieci :tak:...
mnie tez sie podoba ten wozeczek gleboki i dobra cena...
ja tez mialam tego typu i bylam zadowolona..

ide smroda przebrac :wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry