reklama
C
ciasteczko
Gość
ciasteczko to dzien widze zaplanowany;-)
a ja w pracy... nudy na maxa![]()
mi nie dadza sie nudzic bo ciagle gdzies po cos biegam, ale chociaz kondycje se wyrobie

C
ciasteczko
Gość
bay bay dziewczyny no juz musze isc milego dnia
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
bay bay ciasteczko
aneteczka
Fanka BB :)
Ja mialam z małym na spacer wyjśc, ale jakiś marudny, nie wiem co mu jest. Teraz dałam mu butle , to sobie usnął.
Ja pranie zapuściłam, a teraz siedzę i kawe pije. pogadałam trochę przez telefon z rodzicami, potem z siostrą:-)dobrze, że mam pakiet darmowych minut do nich, bo bym majątek zapłaciła
Na szczęscie M dziś przyjeżdza, jutro ma wolne, a w czt jedziemy, więc jutro cały dzien dla nas.Pusimy pochodzić i popytac w sklepach o wanienke turystyczną, bo nie będziemy tej naszej targać przez caałą polske, a i tak tyle tych rzeczy będzie
Na allegro znalazłam, ale juz za póżno na kupienie, więc może w gorzowie cos takiego dostanę, a jak nie to kupię na allegro i poprosze o przesłanie na adres rodziców
Ja pranie zapuściłam, a teraz siedzę i kawe pije. pogadałam trochę przez telefon z rodzicami, potem z siostrą:-)dobrze, że mam pakiet darmowych minut do nich, bo bym majątek zapłaciła

Na allegro znalazłam, ale juz za póżno na kupienie, więc może w gorzowie cos takiego dostanę, a jak nie to kupię na allegro i poprosze o przesłanie na adres rodziców

aneteczka
Fanka BB :)
Wiesz Tu nie chodzi o logikę 15 latki, mam wiele żeczy używanych również po bratanku i siostrzenicy, ale chodziło mi o to, że skoro mogę za taką samą cenę kupić albo nawet i mniejszą wózek, może i mało atrakcyjny i funkcjonalny, ale dla mnie ok, to po co mam kupowac używany po kimś kogo nawet nie znam i nie wiem kto w nim jeździł, że tak powiem - po rodzinie co innego, chciałam choć jedną rzecz kupić dla dziecka (oprócz łóżeczka). Ja chciałam znać tylko waszą opinię a nie słuchać pouczeń. Wybacz pa.
Gdzie ja napisałam żebyś kupiła wózek używany???Zapytałaś co sądzimy o tym wózku to Ci odpisałam szczerze, a widocznie nie o to Ci chodziło.
Czesc dziewczyny wrocilam
ale goraco na dworze sie zrobilo ..
u lekarza ok tylko szymek oczywiscie uparciuch jeden nie chcial nic pokazac ani zwazyc nic
musialam ja wejsc z nim na wage
a pozniej ja sama i tak byl zwazony wiec wazy 11.600 kg
a mierzy 91cm
pozatym wszystko jest ok
a na koniec to nie chcial wyjsc bo zabawki mu sie spodobaly auto i klocki i musialam na sile go wyniesc to byl ryk
na obiad kupilam pierogi bo nie chce mi sie robic nic...teraz kawke wypije i odsapne

ale goraco na dworze sie zrobilo ..
u lekarza ok tylko szymek oczywiscie uparciuch jeden nie chcial nic pokazac ani zwazyc nic

musialam ja wejsc z nim na wage

pozatym wszystko jest ok
a na koniec to nie chcial wyjsc bo zabawki mu sie spodobaly auto i klocki i musialam na sile go wyniesc to byl ryk

na obiad kupilam pierogi bo nie chce mi sie robic nic...teraz kawke wypije i odsapne

ale sie rozpisalyscie ho ho ale na szybko juz przeczytalam 

megi to widze brat chce zapuscic korzenie u ciebie??

madziarena u nas sa 2 sklepy z wozkami na plantach kolo ratusza jest fajny sklep
i kolo rynku nazywa sie Lego po schodach do gory
maja tam rozne rzeczy dla dzieci
...
mnie tez sie podoba ten wozeczek gleboki i dobra cena...
ja tez mialam tego typu i bylam zadowolona..
ide smroda przebrac

megi to widze brat chce zapuscic korzenie u ciebie??

madziarena u nas sa 2 sklepy z wozkami na plantach kolo ratusza jest fajny sklep

i kolo rynku nazywa sie Lego po schodach do gory

mnie tez sie podoba ten wozeczek gleboki i dobra cena...
ja tez mialam tego typu i bylam zadowolona..
ide smroda przebrac

Ostatnia edycja:
reklama
madziarena- ja tez wolalam nowybo zawsze sie przyda dla 2go;p
ciasteczko co tam u was? widzialam torcik sliczny ci wyszedl
a gdzie madzia spi jeszcze?
he he madzia byla na bilansie na 9...

jak tam mezus skacowany??

Podziel się: