reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Ela kup ten test! musze do T napisac zeby dzis po pracy Ci kupil;-)

Ela nieee...dalej w Oliwie...:-D

Ostatnia edycja:
hmmm mnie ten R tez zastanawia :eek::eek::eek:

no siotra mysl!jest blizej niz dalej...hihi...:-p
albo nie mysl tylko pracuj!:cool2:

edytuje:
dobra dziewuszki milej pogawedki....uciekam malemu przygotowac drugie sniadanko a potem troszke pocwicze swoje jedrne 52kilogramowe cialko...hihi:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witam was

od Niedzieli mamy roto wirusa w domu Roksana wymiotowała już samym powietrzem chyba bo nie miała czym no i ma biegunkę w poniedziałek był u nas lekarz i dostałam leki też zapobiegawczo dla madzi i sebka bo jakby oni też by chorowali to bym się wykończyła a co dopiero dzieciaki
Roksne pilnowałam tylko aby się nie odwodniła no i się mi udało powiem wam że dałam jej coca-coli po tym płynie mi nie wymiotowała bo nawet po wodzię jej się zwracało
normalnie padam na ryja

Czesc:-)
Od rana juz ladnie widze dajecie czadu na forum.... A mnie sie dalej nic nie chce.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Magdalenka- ale do mamy chyba pojade.:tak: Zajrze dzis sobie na loty i moze zabukuje cos na koniec miesiaca....

Oliwier odpukac jeszcze nie zaczal jesiennego chorowania. Dla wszystkich chorych grudniakow duzo zdroweczka :tak::-)

Basia, Anetka dużo zdrówka dla dzieciaczków :tak:

Magda nie zaglądałam Młodemu do buzi, bo kończy się to od razu gryzieniem, ale jak się śmieje to widzę, że coś tam z tyłu mu się przebija :tak: Czekamy na Twoją fotorelację z Egiptu, uważaj tylko, żeby Cię K. na wielbłąda nie wymienił ;-):-p:-D

Elcia zróbże tego testa dla zasady, chociaż ja już znam wynik :-D

Ale się z rana wkurzyłam, wszystko miałam na przenośnym twardym dysku i dzisiaj z rana dysk szlag trafił, mam nadzieję, że uda się coś z niego ocalić, bo jak nie to rozniosę chałupę chyba :wściekła/y:

Miłego dzionka Dziewczynki, buziaczki Wam wszystkim przesyłam :-)

hej:-)
ja wpadam sie przywitać ale nie odpowiem wszystkim bo z czasem kiepściutko, ale jak sie obrobię to nadrobię:-D:-D

kasiamaj- odnalazłam się:tak::tak::tak::-D:-D

anetka, basia - zdrówka dla chorowitków, oby szybko im przeszło:tak::tak:
elcia- czyżby czyżby:-)
Paaaaaaaa

reklama
witajcie ;-)
właśnie Kuba mi zasnał na kolanach i musiałam go do łózeczka położyć.ostatnio od powrotu z naszego urlopu ciężko mu się zasypia w ciagu dnia......:zawstydzona/y: (a ja mam już tego dość)
ze zdrówkiem trochę lepiej....tzn chrypka nadal ale trochę mniejsza.
z marudzeniem bez zmian............:zawstydzona/y:

Magda-Paula-dzięki!!!
Magda-ale Ci dobrze z tymi wczasami i to jeszcze w takie miejsce....-większość z nas już prawie pozapominały że miały urlop :sorry:
Elcia-a ile to już dni????
Anetka-zdrówka dla Roksanki i siły dla Ciebie.
Dotka-a do nas????
Aga-:-D;-)

Do góry