reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Nessi ma rację, w necie szuka się samych głupot, skąd ja to znam:p Lepsza porada lekarza:)

Dagmar ja mam wiele koleżanek, które pecha miały po 30tce z trzecimi dzieciątkami. Zawsze coś:( I chyba stąd myślałam, że po 30tce to bez względu na ilość ciąż jest większe ryzyko. Pewnie jest.

reklama
Nessi ma rację, w necie szuka się samych głupot, skąd ja to znam:p Lepsza porada lekarza:)

Dagmar ja mam wiele koleżanek, które pecha miały po 30tce z trzecimi dzieciątkami. Zawsze coś:( I chyba stąd myślałam, że po 30tce to bez względu na ilość ciąż jest większe ryzyko. Pewnie jest.

Tak, teraz się tłumacz. Przyznaj się myślałaś, że 3 dziecko to stara baba :-p:-p:-p
Chciałaś napisać po 40:-p:-p:-p
Wydało się :-D;-)

Dobra cwaniary, !

Bo ja się pochwalić zapomniałam, że dziś mi się zemdlało :sorry: na tym etapie ciązy to mozliwe ?

sprzatałam sobie (sama w domu) poczułam mokry pot zimny ciurkiem ze mnie sie leje ...... zdażyłam dojśc do lóżka i film mi sie urwał, chyba na jakieś 10 min :confused2: i nie wiem czy sie tym martwić czy nie ..... nie przeciażałam się ,

Ja tez mam 27 no i do 30 to bym chciala i drugie urodzic a co bo teraz to moj pierwszy dzidzius bedzie;) Tez szukam po necie jak mam jakies dziwne wyniki i potem sie stresuje bo wyczytam cos zlego a lekarz pozniej mowi ze to wcale nie tak wyglada.

Dobra cwaniary, !

Bo ja się pochwalić zapomniałam, że dziś mi się zemdlało :sorry: na tym etapie ciązy to mozliwe ?

sprzatałam sobie (sama w domu) poczułam mokry pot zimny ciurkiem ze mnie sie leje ...... zdażyłam dojśc do lóżka i film mi sie urwał, chyba na jakieś 10 min :confused2: i nie wiem czy sie tym martwić czy nie ..... nie przeciażałam się ,

No to dowaliłaś :szok:
Mi się zdarza, ale to przez anemię chyba, w sumie nie wiem :no:

reklama
Do 30/tki też chcę drugie (dziewuche!) :) jak bedzie to zobaczymy .... wszystko pewnie zalezy od wrażeń jakie mi zostaną po 1 porodzie :)

A co do neta i interpretacji wyników to ja się tak na morfologii zaciełam :p bo przecież w ciąży morfo- ma prawo być inna a nawet się pogorszyć :)

Do góry