reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Ruchy czuję już bardzo wyraźnie, zazwyczaj wieczorem, kiedy siedzę lub leżę, ja się nie kręcę to dzieciaczek może wtedy buszowac. To jest naprawdę niesamowite uczucie:-)

Ja wizytę u gina mam za 2 tygodnie, ale wczoraj miałam założony holter do mierzenia ciśnienia i chodzę z nim po domu. Jestem okablowana, urządzenie co jakiś czas buczy i strasznie się przez to nie wyspałam, no ale cóż jak trzeba to trzeba

ostatnio dostalam zdjecie ale tylko glowy i to z gory :|:sorry::crazy:
Teraz nie ma bata dzidzia musi się ładnie dla mamusi ustawic do zdjęcia;-):-)
Ja wizytę u gina mam za 2 tygodnie, ale wczoraj miałam założony holter do mierzenia ciśnienia i chodzę z nim po domu. Jestem okablowana, urządzenie co jakiś czas buczy i strasznie się przez to nie wyspałam, no ale cóż jak trzeba to trzeba
O matko mnie by szlak trafił jakby mi coś buczało:eek: Ale co zrobić jak trzeba:sorry: Oby wszystko było ok;-)

Tak sobie mysle ze chyba czas sie przedstwaic skoro sledze wasze brzusie juz jakis czas ale jakos nigdy do tej pory nie mialam odwagi sama zabrac glosu...:szok:
My mamy due date na 02.18.2010 wiec rybka jak nic hehe:-)
Staram sie rozkminic jak to wszystko tutaj dziala...cale to wklejanie itd...:p
Wszystkim przyszlym mamom gratuluje i zycze aby dzidzie zdrowe byly.My z mezem bardzo chcielibysmy chlopca ale sie zobaczy...! 1pazdz.mam USG wiec trzymam kciuki.
pozdrawiam:happy:

Agnieszka

mamy ten sam termin rozpakowania :D i następne usg mam 2.10 więc dzień po Tobie Aga :)))
samych dobrych chwil na forum i przez całą ciążę! :D

i ja już czuję wyraźnie odkilku dni najcześciej wieczorem po kolacji jak poleżę jakieś 15 min.i wtedy sama sie do siebie śmieje (to musi dziwnie z boku wyglądać hihihi ) ;)

Monika gratuluję Syneczka :))))
Chłopcy są super..zreszta jakie znacznie ma płec....mi sie wydaje ze u nas tez bedzie drugi synek i wcale z tego powodu żył sobie nie podcinam....dla mnie wazne zeby dzidziuś był zdrowy i Kochany...
A presja innych sie nie przejmuj...ja w tej ciązy tez doswiadczam czegos takiego ze musi byc dziewczynka bo mam syna..i kazdy tylko dopytuje co bede miala..jakby to bylo najwaznijesze...polowa z tych ludzi dowie sie jak urodze..niech poprzebieraja nogami do lutego :))))

reklama
Ale fajnie,że znacie już płeć :)) Ja mam wizytę dopiero 25 i mam nadzieję,wtedy będzie już coś wiadomo (w końcu 20 tydzień)
Termin mam na razie walentynkowy,ale zobaczymy po wizycie pewnie się coś przesunie.Czujecie już swoje maluszki? Macie jakieś imiona w zanadrzu :)?

Do góry