Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Teraz nie ma bata dzidzia musi się ładnie dla mamusi ustawic do zdjęcia;-):-)ostatnio dostalam zdjecie ale tylko glowy i to z gory :|![]()
O matko mnie by szlak trafił jakby mi coś buczałoJa wizytę u gina mam za 2 tygodnie, ale wczoraj miałam założony holter do mierzenia ciśnienia i chodzę z nim po domu. Jestem okablowana, urządzenie co jakiś czas buczy i strasznie się przez to nie wyspałam, no ale cóż jak trzeba to trzeba
Ale co zrobić jak trzeba
Oby wszystko było ok;-)to do d... taki lekarz, a masz na jakiego zmienić? i czy ten ma dobrą opinię wśród pacjentów?
Tak sobie mysle ze chyba czas sie przedstwaic skoro sledze wasze brzusie juz jakis czas ale jakos nigdy do tej pory nie mialam odwagi sama zabrac glosu...
My mamy due date na 02.18.2010 wiec rybka jak nic hehe:-)
Staram sie rozkminic jak to wszystko tutaj dziala...cale to wklejanie itd...
Wszystkim przyszlym mamom gratuluje i zycze aby dzidzie zdrowe byly.My z mezem bardzo chcielibysmy chlopca ale sie zobaczy...! 1pazdz.mam USG wiec trzymam kciuki.
pozdrawiam
Agnieszka