reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

madzia ty napewno dalabys rade sama z dziecmi,musialabys bo przeciez twoj m nie robilby tego dla siebie tylko dla rodziny:-)a kaske dobra pewnie by zarabial i jeszcze pewne ze to u rodzinki to luz:-)

no kurde nie wiem juz sama co robic zobaczymy :tak::tak:

a ja nie wiem czy tak rade bym dala bo placzek jestem :-D:-D

a ciagle rano do przedszkola musialabym z mloda chodzic i jeszcze szymek do tego ech...

reklama
no niby to wszystko wiem duzo ludzi tak zyje nawet mam sasiadke z 2 dzieci a maz w norwegi jest..ale ona pracuje to tez inaczej a ja ciagle w domu z dzieciakami na leb bym dostala tak sama....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a dowiedzialam sie tez od mamy ze nasza byla sasiadka dziewczyna 29 lat ma raka szyjki macicy i to juz ponoc w bardzo zaawansowany stanie normalnie bylam w szoku !! nie dosc ze mloda to jeszcze znajoma...:tak::tak:
ma poddac sie operacji tylko nie wiadomo czy teraz jej cos to jeszcze pomoze...

magda powiem ci tak moja szwagierka byla w podobnej sytuacji i jakos dali sobie rade :) fakt ze teraz sa juz po rozwodzie ale to nie mialo na to wplywu zadnego. dalabys sobie rade, na poczatku moze byloby ciezko ale przyzwyczailabys sie :)

magda-a le to zycie jest niesprawiedliwe:(

hmmm w sumie jato tez bym dostala na glowe bop bym myslala co on tam robi ciagle, czymnei eni zdradza i takie tam;p

magda-a le to zycie jest niesprawiedliwe:(

hmmm w sumie jato tez bym dostala na glowe bop bym myslala co on tam robi ciagle, czymnei eni zdradza i takie tam;p

no kurde ja tez musze sie wybrac do gina bo juz dlugo tam nie bylam...:no::no:
a cytologie musialabym sobie zrobic bo mam uplawy czesto i takie tam...nie bede tu pisac ale ciagle odkladam to na pozniej a teraz po tym jakos bardziej o tym mysle zeby isc :tak::tak:

Ania tego to CHYBA ja moglabym byc pewna ze nie zdradzi itp...ale jakos nie umiem poprostu zyc sama....nigdy od 8 lat nie rozstawalismy sie i dlatego jest to dla mnie trudne a teraz jeszcze jak sa dzieci to gorzej szymon maly nie rozumie..bedzie pytal gdzie tata itp...no nie wiem zobaczymy czy wogole sie zdecydujemy na ten wyjazd jak bedzie tu w pracy :tak::tak:

niuskaa masz juz cala wyprawke dla dzidzi??:-)

kupilas juz wozeczek?? jak tam pokaz nam jaki pochwal sie tutaj :-)
:-)

wyprawke mam juz skompletowana :) ciuszkow za duzo nie kupowalam bo nie wiadomo jak duze sie malenstwo urodzi ale mam wiekszosc na 62 i troszke na 56. Wozka jeszcze nie mam dopiero jak sie urodzi to kupimy.

reklama
widzialyscie na nk tego sledzika??
ale mnie to wnerwia :wściekła/y::wściekła/y:nie wiem po co to wogole wymyslili nie podoba mi sie ten camy sledzik :wściekła/y::wściekła/y:

niuskaa a jestes na nk mozesz nam sie pokazac jak wygladasz??
:-):-)

Do góry