reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

wyprawke mam juz skompletowana :) ciuszkow za duzo nie kupowalam bo nie wiadomo jak duze sie malenstwo urodzi ale mam wiekszosc na 62 i troszke na 56. Wozka jeszcze nie mam dopiero jak sie urodzi to kupimy.

aha no tak nie ma co duzo kupowac bo szybko dzidzia rosnie :tak::tak:a
masz jakis model wozka juz upatrzony?? jaka firma?? bedziesz kupowac w sklepie czy na alegro??:-)
:-)
:-)

reklama
ale widze ze jakos mozna usunac osby sledzone tylko jak? musze szwagierki zapytac bo mnei usuela:) i tak usune sobie wszystkie osoby:)

niuska pokaz swoja twarz;p

mam nk :tak:Monika Szwagierek jak ktoras by mnie znalesc :) tez wkurza mnie ten sledzik, w opcjach nigdzie nie ma zeby go mozna bylo wylaczyc. A co do wozka do chcialabym taki kupic GONDOLA/SPACER CONECO V4 - WIELKA WYPRZEDAŻ !!!!! (733015245) - Aukcje internetowe Allegro

i na allegro chyba zamowie, bo jak chodzilam u nas to takie wozki sa po 1000 zl a tu mam za 600 wiec roznica jest...

no wozeczek fajny i nie drogi kumpela ma taki i sobie chwali :tak::tak:

ja z coneco mam spacerowke i tez jest fajna :tak:

zaraz sprobuje cie znalezc :tak::tak:

reklama
Do góry