Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Miałam się odezwać po usg więc piszę.
W dużym skrócie:
z mała wszystko dobrze, waży 2600 główkę ma już bardzo nisko i dlatego nie mam zdjęć,
niestety powiększył mi się zastój w nerce i za 2 tygodnie będę wiedziała czy będą wywoływać mi trochę wcześniej poród(jeśli zastój się powiększy trzeba odciążyć moje nerki).
To tyle uciekam, jutro napiszę więcej.
DziękiKinguś,to super,że z Malutką wszystko dobrze.A z nerkami,moze się jeszcze coś wyklaruje i uspokoi?W każdym razie,bądź dobrej myśli,będzie o.k![]()
Mi też badania wychodzą w normie, nic mnie nie boli nawet by mi do głowy nie przyszło, że mam coś z nerkami.Kinguś najważniejsze że dzidziuś zdrowy. A jak wyniki moczu?
Moja nerka też ostatnio daje o sobie znać, ale badania wyszły w normie, czyli pracuje dobrze, mimo to chyba zgłoszę się do internistki żeby dała mi skierowanie na kontrolne usg...
Dzięki. Mała podobno będzie drobniutka no zobaczymy;-)Kinguś - duża ta Twoja córcia i świetnie,że z nią wszystko oki. A Twoje nereczki może się jeszcze uspokoją? Ważne,że masz to pod kontrolą.
Dzięki.
Kinguś, dobrze, że z małą Ok. Mam nadzieję, że z nerkami też się wszystko wyklaruje:-)
Mocznik, kreatynina, chlorki, posiew moczu wszystko ok.To się Kinguś nie martw - mi powiedzieli że jak badania są w normie to znaczy że nerka pracuje, a mocznik z krwi Ci robili?
Mi nikt nie mówił o wcześniejszym porodzie przez to...
Kurcze to już sama nie wiem. Może moja lekarz trochę przesadziła z reakcją? No nic zobaczymy jak będzie na kolejnym usg.ja miesiąc temu miałam zastój na 6cm...
Kurcze aż się zadzwonię zarejestrować do internistki żeby zobaczyć co się dzieje i na następną wizytę u gina pokazać zdjęcia z usg...