reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej Magda:-) a nawet widziałam ostatnio Maniusia:-) ale jechałam i nie miałam jak się zatrzymać więc sobie pomachaliśmy tylko:-)

Jeżyk rybko nie mam tych zdjęć:-( ale zawsze możesz wpaść na nowe:-) jak dojdziesz do siebie to przyjeżdżaj bo mam coś dla Ciebie:-)

Larvunia napisz mi adres na PW wyśle Ci płytkę:-)

reklama
hello z wieczora
smile.gif

my niedawno wrocilismy maluchy jezdzily na hulajnogach hehe
teraz juz wykapani i ja spadam do wanny...:-):-):-):-)

gdybym nie zajrzala juz to do jutra !!!

marzenka ciacho wyszlo??

beti wiem mowil mi maniek :tak::tak:

Hello Laski sorki ze mnie tyle nie bylo ale zamieszanie ciagle
Zalatwiam powoli sprawy ze szkola to znaczy przenosze sie na zaoczne i juz prawie wszystko zalatwione
Mlody zaczal do zlobka chodzic wiec odetchnac moge no i oczywiscie juz pierwsza choroba za nami:baffled::dry:ja zaczynam pracy szukac wiec dzieje sie sporo u mnie.
w miedzyczasie nicx sie ciekawego nie dzialo opprocz paru malych awarii w domu, 6 zebow u malego, 2 zepsutych wozkow...:crazy::rofl2:
Marzenka a moj mama nie chce mowic.jest tylko DAJ i NIE:-Dnajbardziej potrzebne jak widac:-p:sorry2:

witam wieczornie
blondi no w koncu sie odezwalas:-)oj kupe czasu cie nie bylo.
kochana ale moj to raczej za wczesnie na takiego typu gadki bo on ma niecale 6 miesiecy:-D:-D:-D,no ale naprawde cos tam probuje:-D
tak mnie czasem denerwuje, tak wymusza placz ze normalnie wscieklizny z moim dostajemy,na cale szczescie juz spi:-)
madzia a to takie buty z tym tel:-D
ciasto wyszlo dobre tylko gdybym wiedziala ze mi tak urosnie to dalabym duzo duzo wiecej gruszek bo tak teraz gdzie niegdzie jest.a ciasto proste.
pozniej napisze przepis
beto kochaniutka co tam u ciebie?

Marzenka za zlobek 100 zl plus 85 wyzywienie.
jestem bardzo zadowolona.mlody w tydzien zrobil takie postepy w gadce i wogole w ruchu ze w szoku bylam , wogole jakos bardziej potrafi sie soba zajac.tylko jak go stamtad biore to placze bo do domu nie chce:rofl2:tam jest ciekawiej widocznie.podobno tam nie placze wogole i sie smieje ciagle do wszystkich.szkoda ze w dou juz tak nie chce robic:dry:

hej Blondi:-) no Ciebie to nie było dłużej niż mnie:-) ale widze Rafałek postępy robi no i układa Ci się kochana, patrząc na suwaczek :-)

Marzenka a kiedy będziesz w M-czu?:-)

wiesz co beti ja sama niewiem kiedy bede,nie mam jak przyjechac ale w jakas sobote bede jechac do psiapsiolka na roczek oliwierka do gorzycy.
blondi to w sumie ni eduzo,ja myslalam ze wiecej sie placi,a ja myslalam ze wyzywienie swoje przynosisz,a ile god ztam jest?pewnie teraz masz troszke luzu cio?zaklimatyzowalas sie juz w gorzowie?

reklama
Larvunia no zawitałam na chwile:-) odpisałam Ci na gg widziałaś?:-)

Marzenka łe to pewnie nawet nie zajedziesz do mnie na chwile, ale może ja sie wybiore w któryś dzionek, teraz to mi tylko sobota zostaje

Do góry