reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

moj ma z wtorku na srode nocne strzelanie i tak sie zastanawiam czy nie isc do mamy spac,a tak przynajmniej problem z wozkiem mialabym z glowy no i filmy bym se poogladala:-D
co dzis madzia na obiad robisz?

reklama
hej hej wrocilismy ze sklepu po chlebek bylismy :-):-)
troszke popadalo ale tak troche tylko :tak::tak:

marzenka nawet dobry pomyl z tym spaniem u mamy...
jak ty kobirto wytrzymujesz tyle bez telewizora?? :szok::szok: czemu nie kupicie sobie nawet na raty???...:baffled::baffled:

a u mnie mizeria pyrki i schabowe z piersi standard niedzielny :-D:-D

hej beti :-):-):-)

madzia myslalam nad tym zeby na raty,ale co ty kobito nie mamy tyle kasy by se na to pozwolic,a rata tez nie byla by mala bo 100zl okolo,i tak mamy ciezko z kasa a co dopiero jeszcze tv na raty,odpada.wiesz co jakos tak specjalnie to ja nie narzekam,wiem ze to dziwne bo gdzie w dzisiejszych czasach bez tv no ale coz,dobrze ze mam neta hehe:-D:-D:-D
zjadlam kawalek ciasta i naprawde dobre jest:-)a te gruszki to sie rozplywaja w ustach:-)zabieram do mamy na deserek:-D:-D:-D
witaj beti,jka tam w pracy?kreci sie?
ciasteczko a co ty tak krotko?

Marzenka no włąśnie zaraz jade do pracy:-) plener mam dziś w Rokitnie:-) nie chce mi się wcale patrząc na pogode za oknem

a jakos tak wczoraj kolezanka mi nerwa napsola i jakos zbytnio humoru nie mam
no ale chodzi oto ze niby cos na kogos powiedzialam czego dowiedzialam sie od tej kolezanka no ale
problem jest w tym ze ani ja ani ona o nie wiedzialysmu zeby moc cos powiedziec
wiecie ploty
no postanowilam juz sobie ze zadnych takich znajomosci i wyplakiwania mi sie w kolnierze bo do mni tak wszyscy przylaza i sie zala a ja mam juz dosyc
cale szczescie ze w tym tyg bede miala duzo zajec :-):-)

oj Beti ty zapracowana kobito :-):-):-) zwolnij troszke hehe :-):-)

ciasteczko a ty cos taka zapracowana w niedziele??

marzenka rzuc tu ciasta kawalek :-):-) mam swojego murzyna zbita smietana tez pycha :tak::tak:

a nasza katgen ostatnio kupowala tv bo tez im sie zepsul i nie mieli
wiec pojechali na gielde do Gorzowa i kupili tam uzywany za 150 zeta :tak:
:tak:

a jakos tak wczoraj kolezanka mi nerwa napsola i jakos zbytnio humoru nie mam
no ale chodzi oto ze niby cos na kogos powiedzialam czego dowiedzialam sie od tej kolezanka no ale
problem jest w tym ze ani ja ani ona o nie wiedzialysmu zeby moc cos powiedziec
wiecie ploty
no postanowilam juz sobie ze zadnych takich znajomosci i wyplakiwania mi sie w kolnierze bo do mni tak wszyscy przylaza i sie zala a ja mam juz dosyc
cale szczescie ze w tym tyg bede miala duzo zajec :-):-)

oj tak to nieraz bywa wiec lepiej sie do niczego i nikogo nie wtracac :tak::tak::tak:

reklama
a trzeba bylo naczynia pomyc i do obiadu troche przygotowac itp. i jakos tak mi zeszlo
no ale jutro zapisze sie do fryzjera co bi mi sie humor poprawil i wycieniuje te moje kudly
bo jak nie zwiaze to porazka :-D:-D

Do góry