reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
nie liczyłabym na to ...to raczej rozdział zamkniety ...dla zasady zatestuje jeszcze w tym cyklu ( bo mam w cholere testów) ale to będzie formalnosc....i kończe starania ....decyzja zapadła już ....
No coś Ty!!! czemu kończysz??!! :angry: nie kończcie no co ty anuu:no:
Uda się przecież ci zajść w ciąże! :tak::-) troche wiecej optymizmu kobietko!

aishabg napewno wszystkiego sie dowiesz na wizycie :tak:

nic się nie dowiem!! :wściekła/y: właśnie odwołali mi wizytę, bo pani doktor zadzwoniła że jej nie bedzie - kolejny termi 7-10!! :wściekła/y: to ja zdążę 2 razy zaciążyć do tego czasu :-)

aishabg ale Ci dobrze...ja nie mogę się zerwac bo przyjechałam dziś później :-p

no i widzisz, tak wyszłam z pracy :-) a i tak niewiele zrobiłam

nie liczyłabym na to ...to raczej rozdział zamkniety ...dla zasady zatestuje jeszcze w tym cyklu ( bo mam w cholere testów) ale to będzie formalnosc....i kończe starania ....decyzja zapadła już ....

no coś Ty!!! :no: nie poddawaj się jeśli to tylko kwestia organizmu a nie inne czynniki zewnętrzne!!

Anufifi, sa lepsze dni i gorsze dni, ale zawsze wychodzi slonce...
Nie smutaj sie, nie poddawaj sie a wszystko sie ulozy:tak:

ja tam licze ze jednak zaciazyssz:-)
nic się nie dowiem!! :wściekła/y: właśnie odwołali mi wizytę, bo pani doktor zadzwoniła że jej nie bedzie - kolejny termi 7-10!! :wściekła/y: to ja zdążę 2 razy zaciążyć do tego czasu :-)

hehe wystarczy ze zaciazysz raz a porzadnie:-)no chyba ze chcesz blizniaki:-)

No coś Ty!!! czemu kończysz??!! :angry: nie kończcie no co ty anuu:no:
Uda się przecież ci zajść w ciąże! :tak::-) troche wiecej optymizmu kobietko!

kiedys udawało mi sie odrazu ale wtedy nie miałam obcego w macicy...zbyt duzo mnie to kosztuje ...przybyłam 20 kg !!!!!!!!!!!!!!!!od tych wszystkich dziwnych leków ...od jednego ktos i napisał zebym sie cieszyła ze mi włosy na klacie nie wyrosły ...przestałam wtedy chodzić do kliniki leczenia niepłodnosci , bo wszystko ma swoje granice ...mój lekarz doprowadził znów do stanu ze mam owulacje i to nawet wiem kiedy co wydawało sie byc juz nie mozliwe i dwa razy nawet ujrzałam ostatnio dwie kreseczki ...by potem je stracic , a to boli bardziej niz nie zobaczyc ich w ogóle , psychicznie wysiadam ......musze sie zabrac za siebie...zmęczona juz jestem takim zawieszeniem w próżni ...
decyzja zapadła i nic jej nie zmieni .....

Ostatnia edycja:
ja tam licze ze jednak zaciazyssz:-)

hehe wystarczy ze zaciazysz raz a porzadnie:-)no chyba ze chcesz blizniaki:-)

obyś zaciążyła! życzę Ci tego mooocno jak każdej z osobna :-):tak:
bedzie dobrze na pewno!

dzięki dziewczyny! narazie walczę z wątpliwościami,a M wcale ich nie rozwiewa tylko dokłada :baffled: i do tego jeszcze ta przesunięta wizyta...
dni "na dziewczynkę" mam teraz więc chyba w tym cyklu nic z tego :hmm:

reklama
dzięki dziewczyny! narazie walczę z wątpliwościami,a M wcale ich nie rozwiewa tylko dokłada :baffled: i do tego jeszcze ta przesunięta wizyta...
dni "na dziewczynkę" mam teraz więc chyba w tym cyklu nic z tego :hmm:

jakie watpliwosci??m nie musi wszystkiego wiedziec hehe:-)jak zaciazysz to musi sie z tym pogodzic:-)czyli chcesz miec dziewczynke tak??ja tez bym chciala 3bobaskow i wlasnie dziewczynke trzecia!!no chyba ze moj Kacpereek sie zmieni w Nadie??:szok::szok:

Do góry