reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beti

Congratulations.jpg

Ogromne gratulacje moja droga- spokojnej ciąży i wyczekiwanego synusia szczęściaro :-D

reklama
Ah. ja też z M oglądamy ten serial:tak:
Miałam czytac Wasz wszystkie posty ale odpadłam w połowie.. Normalnie tyle naskrobałyście, że szok:szok::-D
Czekam na M aż z pracy przyjdzie i będziemy ciasto robic:tak::-D
To ja sie wpraszam na ciacho! :tak::-)

My już po zakupach. Zdecydowaliśmy że kupimy rodzicom zestaw sztućców ful wypas:) Dziś już byliśmy im dać w prezencie i bardzo się ucieszyli:happy: W sobotę rodzinny obiad w restauracji z okazji ich 30rocznicy:tak: a wieczorem jeszcze na impreze idziemy... oj bedzie niesamowita sobota!:-D być może już ostatni nasz wyskok imprezowy na co najmniej 9miesiecy:-p;-)

Beti jeszcze raz teraz już oficjalne GRATULACJE!!! :-):-):-) Życzę spokojnej i bezproblemowej ciąży!!!:tak::tak::tak:
Strasznie się cieszę że Wam się udało i coś mam przeczucie że to chłopiec będzie :-):-):-)

283.jpg

nie liczyłabym na to ...to raczej rozdział zamkniety ...dla zasady zatestuje jeszcze w tym cyklu ( bo mam w cholere testów) ale to będzie formalnosc....i kończe starania ....decyzja zapadła już ....

Anufifi coś mi mówi że tym razem się uda!!! :tak::tak::tak: zobaczysz!!! :tak: Trzymam mocno kciuki i modlę się o to! :tak: Tulam mocno...buziaczki! :-)

Paula ...nie wiesz co bym za to dała ...ale ja sie boje ze powtózy sie sytuacja z dówch ostatnich cykli :( bo niby czemu miałoby byc inaczej ....
lalka proszę się nie nakręcać tak negatywnie. Nie musi być przecież tak jak było przez ostatnie dwa cykle. Wszystkie tu mamy dobre przeczucie i może rzeczywiście wam sie teraz uda!!:tak::-) 3mamy kciuki!

reklama
no jestem
dziękuje Aniu:-)

witam tak w ogóle:-)

jako, że Gie-osia mnie juz wyczaiła i Paula też:-)

to chce Wam coś fajnego powiedzieć:-):-)
beti kochana gratulacje..ale sie ciesze jaka wiadomosc..super az mi lezka zakrecila..udaLO SIE HURAAAAAAAAAAAAA:::ZYCZE ZDROWYCH SZCZESLIWYCH 9 MIESIECY::JESZCZE RAZ GRATULUJE KOCHANA:::TULAM MOCNO:::-):-):-):-):-)

Do góry