reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a moj synek zasnal:szok::szok::szok:
moj tez by chcial nowszy model audi wiekszy:-)ale tez nas nie stac na to,nawet myslelismy zeby sprzedac ten i kupic jakies tansze wieksze,ale chyba raczej nie sprzedamy bo jednak mamy sentyment do tego auta:-)
a tak wogule to za kilka dni stuknie 3 latka jak go mamy:-)w dzien urodzin mojego;-)

reklama
magda mojemu tez sie marzy passat;/ ze tak zapytam braliscie kredyt czy jak? bo mi sie jakos nie widzi brac kilejnego kredytu na auto;/ czekam chyba na jakas gwiazdke z nieba i wygrana w totolotka zeby mw koncu ten moj pozal sie Boze maz mial auto

a moj synek zasnal:szok::szok::szok:
moj tez by chcial nowszy model audi wiekszy:-)ale tez nas nie stac na to,nawet myslelismy zeby sprzedac ten i kupic jakies tansze wieksze,ale chyba raczej nie sprzedamy bo jednak mamy sentyment do tego auta:-)
a tak wogule to za kilka dni stuknie 3 latka jak go mamy:-)w dzien urodzin mojego;-)

to super masz chwilek dla siebie:-)
moj tez myslal na audi ale to juz oscyluje za gruba kase, poza tym czesci do najtanszych nie naleza a w gorzowie takie dziury ze wymiana raz dwa bylaby;-)
na tez 3 lata w tym roku mina ale 1 listopada:-)

a moj passka nie chce zreszta mi tez one sie nie podobaja moj tato ma i kombi ale jest mnieszy od naszego manka:-)

Aniu auto mamy niestety na kredyt innej mozliwosci nie bylo przy jednej pensji wiesz jak jest :tak::tak::tak: ale moglismy sobie na to pozwolic bo nie mamy kredytu na mieszkanie wiec dlatego....
gdybym miala na mieszkanie to bym auta na kredyt juz nie wziela :no::no:

ale pomalu sobie splacimy
:-):-):-)

Marzenka mojemu audi tez sie podobaja :-):-):-)

asienka dzieki za zaproszenie na nk a ja sie zastanawialam co to za baba hehe :-D:-D

witam.
asienka a to ty przyslalas zaproszenie:-Da ja sie zastanawialam kto to:-D:-D:-Dale pozniej sie domyslilam:-)

widzicie jaka tajemnicza jestem ;-);-);-)

ja jak nie umyje głowy co drugi dzień to mogę sobie wszystkie włosy po dwóch dniach wydrapac tak mnie łeb swedzi

nie ma zadnego guza ani nic,tylko na poczatku mial slad czerwony,przez chwile plakal ale wiecie jak serce matki sie kraja:rofl2:

marzenka, zacznij sie nastawiac psychicznie. jeszcze troszke i bedzie pedzil jak maly samochodzik a w tedy o takie przygody nie trudno.
daleko szukac nkie musze-moja oliwka jeszcze ma szyne na nodze. Mam nadzieje, ze jej to w czwartek sciagna, bo ja chyba zwarjuje.

mamy juz na mieszkanie w zlotowkach no i jeszcze mamy z 4000 do splacenia pozyczki ktora musielismy wziac zebuy porobic wszystkie oplaty w urzedach i u notariusza;/;/;/;/

jak ja sie ciesze ze nie musimy brak kredytu zawsze moge od rodzicow pozyczyc
raz wzielismy kredyt ale to u dealera skody no ale po splacie sprzedalismy roczne autko zeby mieszkanie kupic no i bardz sie ciesze ze mamy swoj kat :-):-)

reklama
Do góry