RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
laski, piszecie tu takie hardcory, a ja mam rodzic lada chwila.. .
aż sie boje...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja słyszałam nawet, ze po 2 latach dopiero można rodzić naturalnie, ale sama cc jeszcze nie miałam.Witam
Może któras z mam bedzie znała odpowiedz na moje pytanie . Rok temu miałam CC 9.09 dokładnie , teraz mam termin na kwiecień . Jakie sa zwykle zalecenia robią CC czy każą rodzić naturalnie ? Nie ukrywam że ja bym wołała drugie CCNIby kiedy mi lekarka mówiła ze jak 1.5 roku między ciązami to powinno być CC bo jest ryzyko
Witam
Może któras z mam bedzie znała odpowiedz na moje pytanie . Rok temu miałam CC 9.09 dokładnie , teraz mam termin na kwiecień . Jakie sa zwykle zalecenia robią CC czy każą rodzić naturalnie ? Nie ukrywam że ja bym wołała drugie CCNIby kiedy mi lekarka mówiła ze jak 1.5 roku między ciązami to powinno być CC bo jest ryzyko
Dziewczynki co myślicie o imieniu Bianka? Bo mi sie strasznie podoba..