reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dzień dobry:-)

jestem kochane, ale wczoraj mały młyn miałam i już nei było jak wejść, a potem mieliśmy umówioną wizyte u znajomych i już na neta nie wchodziłam

DZIĘKUJE WSZYSTKIEM ZA GRATULACJE:-)

jak się tylko trochę ogarnę to wszystko Wam napisze:-)

reklama
dzień dobry:-)

jestem kochane, ale wczoraj mały młyn miałam i już nei było jak wejść, a potem mieliśmy umówioną wizyte u znajomych i już na neta nie wchodziłam

DZIĘKUJE WSZYSTKIEM ZA GRATULACJE:-)

jak się tylko trochę ogarnę to wszystko Wam napisze:-)

no niech ci bedzie ale tym razem nam się niewymigniesz:-p;-):-)

witam:-(
a ja czuje sie fatalnie ale psychicznie
nie wiem czemu ryczeć mi sie chce i byle co może byc powodem.
jestem zła sama na siebie za to.przecież tak chciałam dzidziusia
a teraz fisiuje.:baffled:
tworze tysiąc pomysłów jak ja dam radę
czy z ciążą będzie ok?
i wogule tysiące problemów :szok::-(

witam:-(
a ja czuje sie fatalnie ale psychicznie
nie wiem czemu ryczeć mi sie chce i byle co może byc powodem.
jestem zła sama na siebie za to.przecież tak chciałam dzidziusia
a teraz fisiuje.:baffled:
tworze tysiąc pomysłów jak ja dam radę
czy z ciążą będzie ok?
i wogule tysiące problemów :szok::-(
Tusiu, wszystko w normie, nie smutaj sie. Ogarnia Cie typowa hustawka nastrojowa charakterystyczna dla ciazy:tak:
Bedzie dobrze, tylko nie doluj sie, szukaj przyjemnosci nawet w codziennych sprawach, pomysl jak cudownie bedzie jak poczujesz w brzuszku pierwsze fikolki, jak juz utulisz malenstwo...itd

Dzień Dobry :-)

Kinga Wszystkiego Najlepszego z Okazji Drugiej Rocznicy Ślubu! :tak::-):happy: My naszą drugą rocznicę Ślubu obchodziliśmy w maju :-D

Paula oj tak dobrze że M neta naprawił :) W ogóle to widziałam że wszystkie wczoraj chwaliłyście swoich M to i ja muszę mojego pochwalić :-D Kiedyś jak mieszkałam z rodzicami to do wszelkich prac domowych byli wzywani fachowcy, tzn malarze, elektrycy, hydraulicy.. A u nas wszystkie rzeczy w domu M sam potrafi zrobić :happy: Wszystko wszyściutko :) Gotować też potrafi, ciasta tez piecze (napoleonka albo piernik - pycha!) Samochód naprawi, zakupy zrobi, każdą sprawę załatwi bo ma nieźle gadane ;) Także mam w domu Skarb, który szczególnie teraz w ciąży nosi mnie na rękach :) Ja sama to wszystko wiem, ale powinnam chyba częściej Męża chwalić, żeby wiedział jak bardzo Go kocham i doceniam każdego dnia...:tak::happy:

Bershka wspaniałe są takie chwile z Mężem, prawda...:happy:

Patrysia to super że czujesz się atrakcyjna, szczególnie w ciąży! A widac organizm szybko się regeneruje, po pierwszej ciąży udało Ci się szybko zrzucić zbędne kg, to i teraz pewnie tak będzie! A wiesz, zrzucić zawsze łatwiej niz nadrobić :-D

Gosia no to widzę że podobnie mamy z tymi brzuchami. A co do wózeczka to ja tez już kupilam!!! :-D

Tusia no no no prosze mi tak nie myśleć!!! Może to hormony tak działają..:confused: Głowa do góry, poradzisz sobie ze wszystkim, tak pragnęłaś tej ciązy, zobaczysz będzie dobrze! :tak:

Royanna lepiej niech ginka to sprawdzi tak jak piszesz, bo nie wiadomo jakie maści stosować :tak:
A i jak brzusio twardnieje to zakupami nie przemęczaj się! Ja wczoraj zadzwoniłam do mojego gina, bo już popadłam w niepokój co to za bóle brzucha i w ogóle. Mam brać magnez 3 razy dziennie nawet po 2 tabl. i nospę forte tez 3 razy po 1. I oszczędzać się, nie łazić bez potrzeby, dużo odpoczywac, bo jesli te bóle nie przejdą to ginek kazał mi przyjeżdzać do szpitala, a jak pojadę to tam mnie położą na dobre :szok::szok::szok: Tak więc siedze na tyłku i nic nie robię...

reklama
Do góry