reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Gosia ja bym odczytała Twój wynik że nie masz :tak::-) ujemny :)

no to dobrze;-)fajny wozeczke a jaki kolorek masz??i super ze mate dostaliscie gratis przynajmniej jeden wydatek mniej:-)a na gwarancji jest jeszcze??

ja bede miec taki kolorek:-)jak na zdjeciu:-)

Załączniki

• gondola prawy bok.jpg
    gondola prawy bok.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 54
  • HPIM3631.jpg
    HPIM3631.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
Gosiu kolor wózka jest z kolekcji 2008, więc tu nie ma na stronie. Ale jest taki czerwono-szary. Wózek był używany przez 7 miesięcy, ale szczerze to nie wiem jak to jest z gwarancją. M mówi że gondolka i fotelik jak nówka, jedynie na spacerówce widać malutkie ślady użytkowania.
Co do koloru to wiesz, nie ma co wybrzydzać, udało nam sie zaoszczędzić 900 zł na zakupie używanego wózka w bardzo dobrym stanie, więc kolor to w tym przypadku sprawa drugorzędna. Ale wiesz co widziałam na allegro ktoś sprzedawał spacerówkę samą w takim identycznym kolorze, zaraz wkleję Ci linka to sobie zobaczysz :)

Patrysiu nie chwaliłam się bo to była szybka decyzja w niedzielę wieczorem :-D źle się czulam, brzuch bolał, ale oglądaliśmy sobie tv z M i w międzyczasie weszłam na allegro, była okazja więc M mnie namówił bo chcieliśmy taki wózek, kupiliśmy i już :) Dzisiaj dopiero przyszedł (z Poznania) do mojego M do pracki, ma go już, rozpakował, widział, mówi że w bardzo dobrym stanie tylko trochę rysek na stelażu, ale wiadomo używany wózek, dzisiaj wieczorem go sobie obejrzę :-)

takie decyzje przeważnie sa najlepsze:-)super wózio:-)u nas było podobnie bo ja ogólnie miałam inny na oku fotelik tzn.taki sam ale czerwono granatowy i był to nieco inny model głównie widać to na rączce bo tamta była czarna taka podstawowa a my mamty taką srebną z gąbką do trzymania ale ogólnie takie same no ale w ostatniej chwili przed skończeniem licytacji tego czerownego fotelika zauwazyliśmy tego i był na kup teraz lub licytacja i wydawało nam się że ten niebieski jest w nieco lepszym stanie(ale nie wiem dokładnie czy to prawda bo wiadmomo jak się widzi na żywo to wtedy można oceniać )no i wiedzieliśmy że zrobimy kup teraz to będzie nasz i tez tak zrobiliśmy:-)patrzałam jeszcze na firmy fotelików BABY DESING DUMBO bo także bardzo mi się one podobają ale jednak CONECO wzieliśmy:-)

GIEOSKA śliczny kolorek:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
PAULA i dlatego boje się moich wyników:-(tylko niekrzyczcie na mnie bo sama jestem na siebie zła:-(bo synek bawił się ze mną w piaskownicy i robiłam mu babki i później przyjechała szwagierka i zaczełyśmy gadać i miałam brudne na nodze i odruchowo polizałam palec i wyczyściłam to brudne zapominając że nieumyłam ręki z zabawy z synkiem w piaskownicy i teraz mam taaaakiego stracha że mogłam się zarazić tokso a tak uważałam na wszystko:-(a co się stanie jak zachoruje co może się stać mojemu synkowi czy wystarczyłoby wziąść jakieś antybiotyki i będzie dobrze jak synek już taki w miare rozwinięty:sorry2:

Patrysiu a kiedy odbierasz wyniki? nie martw się napewno wszystko jest ok a nawet jeśli by się okazało że się zaraziłaś to dadzą Ci antybiotyk który będziesz brała do końca ciąży już i będzie ok :tak:

a ja wlasnie wrocilam z Maja od lekrza i niestety na te jej niejedzenie dostalam skierowanie na bardzo dokladne badania lacznie z wyklczeniem robakow:-(przy okazji odebralam swoej badania i zrobilam sama dla siebie ta cytomegalie igM i mam ujemna bo mam 0,04 a ujemny jest ponizej 0,70
Dziewczyny ktora wie jak odczytac to badanie na zapalenie watroby typ B?? bo mam ta napisane: Antygen HBs 0,97:
-wynik dodatni >=1,0
-wynik ujemny<1,0
czyli mam rozumiec ze nie mam tego wirusa tak??

Gosia po mojemu to wyniki masz dobre :tak::-)
a ile płaciłaś za tą cytomegalie? może i ja sobie zrobię bo ginka nie chciała mi dać skierowania :wściekła/y:

Oki nasz wózek ma taki sam kolor jak ta spacerówka z aukcji :
Peg Perego Pliko Switch BCM (740765189) - Aukcje internetowe Allegro

Jak Wam się podoba? Chyba może być prawda? :sorry2: Najważniejsze że sam wózeczek taki jak chcieliśmy :)

Patrysiu masz rację, dokładnie tak jest że czasem szybkie decyzje są najlepsze. My zobaczyliśmy ten wózek, od razu M zadzwonił do babki, mimo że było już po 21 i do tego niedziela :sorry2: ale się nie obraziła :) Chyba się ucieszyła że kupujemy bo wcześniej już wystawiała ten komplet za 1899 zł, ale nikt nie kupił, więc opuściła aż 400 zł i jeszcze matę dodała :) Może potrzebowała kaski szybko czy coś...
Tak samo z Waszym fotelikiem, najwazniejsze że jesteście zadowoleni i nie żałujecie zakupu :tak:

Gosia po mojemu to wyniki masz dobre :tak::-)
a ile płaciłaś za tą cytomegalie? może i ja sobie zrobię bo ginka nie chciała mi dać skierowania :wściekła/y:

ja zaplacilam 40zl ale wczesniej byly po 35zl..tez nie mialam skierowania sama chcialam zrobic...a to dlatego ze Patrysia jakis czas temu tak wariowala z tym badaniem i ja sie przestraszylam!!a tak teraz jestem pewna ze nie mam tego swinstwa:-)

Patrysia napewno wyniki beda dobre:-)

Pyszczku ladny kolorek:-)a jaka mate dostaliscie??jakiej firmy??

reklama
Gosia ja ogólnie nie lubię niebieskiego, ale Twój taki turkusowy i mi się podoba :tak: a wózek hehe fajny taki kosmiczny z wyglądu :-D

hehe kosmiczny hehe a wiesz nie pierwsza slysze opinie ze te wozki wygladaja jak z kosmosu:-)ale mi sie bardzo podoba mimo duzej ilosci negatywnych opinii i kolorek jest super:-)wiem ze jakbym go nie kupila to bym zalowala:-)juz szukam akcesori do niego hehe :-)

Do góry