reklama
Gosia ja bym odczytała Twój wynik że nie masz:-) ujemny
![]()
no to dobrze;-)fajny wozeczke a jaki kolorek masz??i super ze mate dostaliscie gratis przynajmniej jeden wydatek mniej:-)a na gwarancji jest jeszcze??
ja bede miec taki kolorek:-)jak na zdjeciu:-)
Załączniki
Ostatnia edycja:
Gosiu kolor wózka jest z kolekcji 2008, więc tu nie ma na stronie. Ale jest taki czerwono-szary. Wózek był używany przez 7 miesięcy, ale szczerze to nie wiem jak to jest z gwarancją. M mówi że gondolka i fotelik jak nówka, jedynie na spacerówce widać malutkie ślady użytkowania.
Co do koloru to wiesz, nie ma co wybrzydzać, udało nam sie zaoszczędzić 900 zł na zakupie używanego wózka w bardzo dobrym stanie, więc kolor to w tym przypadku sprawa drugorzędna. Ale wiesz co widziałam na allegro ktoś sprzedawał spacerówkę samą w takim identycznym kolorze, zaraz wkleję Ci linka to sobie zobaczysz
Co do koloru to wiesz, nie ma co wybrzydzać, udało nam sie zaoszczędzić 900 zł na zakupie używanego wózka w bardzo dobrym stanie, więc kolor to w tym przypadku sprawa drugorzędna. Ale wiesz co widziałam na allegro ktoś sprzedawał spacerówkę samą w takim identycznym kolorze, zaraz wkleję Ci linka to sobie zobaczysz
P
patrysia*
Gość
Patrysiu nie chwaliłam się bo to była szybka decyzja w niedzielę wieczoremźle się czulam, brzuch bolał, ale oglądaliśmy sobie tv z M i w międzyczasie weszłam na allegro, była okazja więc M mnie namówił bo chcieliśmy taki wózek, kupiliśmy i już
Dzisiaj dopiero przyszedł (z Poznania) do mojego M do pracki, ma go już, rozpakował, widział, mówi że w bardzo dobrym stanie tylko trochę rysek na stelażu, ale wiadomo używany wózek, dzisiaj wieczorem go sobie obejrzę :-)
takie decyzje przeważnie sa najlepsze:-)super wózio:-)u nas było podobnie bo ja ogólnie miałam inny na oku fotelik tzn.taki sam ale czerwono granatowy i był to nieco inny model głównie widać to na rączce bo tamta była czarna taka podstawowa a my mamty taką srebną z gąbką do trzymania ale ogólnie takie same no ale w ostatniej chwili przed skończeniem licytacji tego czerownego fotelika zauwazyliśmy tego i był na kup teraz lub licytacja i wydawało nam się że ten niebieski jest w nieco lepszym stanie(ale nie wiem dokładnie czy to prawda bo wiadmomo jak się widzi na żywo to wtedy można oceniać )no i wiedzieliśmy że zrobimy kup teraz to będzie nasz i tez tak zrobiliśmy:-)patrzałam jeszcze na firmy fotelików BABY DESING DUMBO bo także bardzo mi się one podobają ale jednak CONECO wzieliśmy:-)
GIEOSKA śliczny kolorek:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paula25
szczęśliwa :)
PAULA i dlatego boje się moich wyników:-(tylko niekrzyczcie na mnie bo sama jestem na siebie zła:-(bo synek bawił się ze mną w piaskownicy i robiłam mu babki i później przyjechała szwagierka i zaczełyśmy gadać i miałam brudne na nodze i odruchowo polizałam palec i wyczyściłam to brudne zapominając że nieumyłam ręki z zabawy z synkiem w piaskownicy i teraz mam taaaakiego stracha że mogłam się zarazić tokso a tak uważałam na wszystko:-(a co się stanie jak zachoruje co może się stać mojemu synkowi czy wystarczyłoby wziąść jakieś antybiotyki i będzie dobrze jak synek już taki w miare rozwinięty![]()
Patrysiu a kiedy odbierasz wyniki? nie martw się napewno wszystko jest ok a nawet jeśli by się okazało że się zaraziłaś to dadzą Ci antybiotyk który będziesz brała do końca ciąży już i będzie ok

Paula25
szczęśliwa :)
a ja wlasnie wrocilam z Maja od lekrza i niestety na te jej niejedzenie dostalam skierowanie na bardzo dokladne badania lacznie z wyklczeniem robakow:-(przy okazji odebralam swoej badania i zrobilam sama dla siebie ta cytomegalie igM i mam ujemna bo mam 0,04 a ujemny jest ponizej 0,70
Dziewczyny ktora wie jak odczytac to badanie na zapalenie watroby typ B?? bo mam ta napisane: Antygen HBs 0,97:
-wynik dodatni >=1,0
-wynik ujemny<1,0
czyli mam rozumiec ze nie mam tego wirusa tak??
Gosia po mojemu to wyniki masz dobre

a ile płaciłaś za tą cytomegalie? może i ja sobie zrobię bo ginka nie chciała mi dać skierowania

Oki nasz wózek ma taki sam kolor jak ta spacerówka z aukcji :
Peg Perego Pliko Switch BCM (740765189) - Aukcje internetowe Allegro
Jak Wam się podoba? Chyba może być prawda?
Najważniejsze że sam wózeczek taki jak chcieliśmy 
Patrysiu masz rację, dokładnie tak jest że czasem szybkie decyzje są najlepsze. My zobaczyliśmy ten wózek, od razu M zadzwonił do babki, mimo że było już po 21 i do tego niedziela
ale się nie obraziła
Chyba się ucieszyła że kupujemy bo wcześniej już wystawiała ten komplet za 1899 zł, ale nikt nie kupił, więc opuściła aż 400 zł i jeszcze matę dodała
Może potrzebowała kaski szybko czy coś...
Tak samo z Waszym fotelikiem, najwazniejsze że jesteście zadowoleni i nie żałujecie zakupu
Peg Perego Pliko Switch BCM (740765189) - Aukcje internetowe Allegro
Jak Wam się podoba? Chyba może być prawda?

Patrysiu masz rację, dokładnie tak jest że czasem szybkie decyzje są najlepsze. My zobaczyliśmy ten wózek, od razu M zadzwonił do babki, mimo że było już po 21 i do tego niedziela

Tak samo z Waszym fotelikiem, najwazniejsze że jesteście zadowoleni i nie żałujecie zakupu

Gosia po mojemu to wyniki masz dobre:-)
a ile płaciłaś za tą cytomegalie? może i ja sobie zrobię bo ginka nie chciała mi dać skierowania![]()
ja zaplacilam 40zl ale wczesniej byly po 35zl..tez nie mialam skierowania sama chcialam zrobic...a to dlatego ze Patrysia jakis czas temu tak wariowala z tym badaniem i ja sie przestraszylam!!a tak teraz jestem pewna ze nie mam tego swinstwa:-)
Patrysia napewno wyniki beda dobre:-)
Pyszczku ladny kolorek:-)a jaka mate dostaliscie??jakiej firmy??
reklama
Gosia ja ogólnie nie lubię niebieskiego, ale Twój taki turkusowy i mi się podobaa wózek hehe fajny taki kosmiczny z wyglądu
![]()
hehe kosmiczny hehe a wiesz nie pierwsza slysze opinie ze te wozki wygladaja jak z kosmosu:-)ale mi sie bardzo podoba mimo duzej ilosci negatywnych opinii i kolorek jest super:-)wiem ze jakbym go nie kupila to bym zalowala:-)juz szukam akcesori do niego hehe :-)
Podziel się: