reklama
Paula25
szczęśliwa :)
dziewczyny ale leje mi się krew,nie mogę tego powstrzymaćjak mam iść do ginka z wylewajacą się krwią
czy tak jest po porodzie ? po 6 tyg takie ulewanie
Bershka kochana ja wiem że Ty teraz nie masz do tego głowy ale powinnaś z tym krwawieniem iść do lekarza i to jak najszybciej bo to nie jest normalne:-(kochana bo się wykrwawisz i narobisz kłopotów nie tylko sobie :-(oby to nie było nic poważnego ale zawsze lepiej wcześniej sprawdzić
także zaraz po operacji Kubusia śmigaj do lekarza ze sobą!!!

A wiecie co ja teraz robię?Mam stos gazet "M jak mama", "Twoje dziecko", "Dziecko", "Rodzice" i wycinam z nich dania jakie polecają dla maluszków
i układam na kupki, np. te co można po 6 miesiącu podawac, te po 8 itp
Będę potem mogła bez problemu poszukac sobie w danym miesiącu i sama coś upichcic dzieciaczkowi
Agniesiak fajnie że chcesz sama gotować, jeśli masz warzywka z pewnego źródła to najlepiej jest samemu gotować, no i sama przyjemność w tym ;-)
a słoiczki to dobry dodatek
i napewno Ci sie przydadzą gdy nie będziesz miała akurat czasu ugotować albo gdzieś pojedziecie
super pomysł z tym segregowaniem przepisów

Widzę że Wy bardziej chyba wierzycie w to moje wczorajsze mizianko i jego zaowocowanie nić ja...;-) tak na serio to na pewno nic nie bedzie bo nawet śluzu płodnego nie miałam. wiec plemniki nie wytrwają.
Kinga już niedługo przekonamy się kto miał rację ;-)

Witam kochane ale tu się dziej!
Wpadłam was poczytać, nie mam jakoś nastroju coś mi smutno może to przed@ taki stan. Pozdrowionka dla wszystkich kobietek
Anka yoggga nie smutaj się....tulam mocno i serdecznie pozdrawiam Zobacz załącznik 165621
ja sie nie chce wymądrzac , ale osobiscie nie kupiłasbym wanienki ani za 100 zł , ani z tym lezaczkiem zamontowanym na stałe ...polecam zwykła wanienke i wkład taki leżaczek za parenascie złotych , a mozesz wyciagnąc kiedy jest nie potrzebne...moje chłopaki lubiły jak je kładałm na brzuszku ...czasem gdy bolał brzuszek taka ciepła kapiel na brzuszku to duza ulga , a w takiej nie położysz...poza tym one maja mały rozmiar ...wiekszy bobas juz sie nie zmieści ...a jest napewno mu juz nie wygodnie ...
ale to moje zdanie![]()
popieram zdanie Anufifi szkoda pieniędzy na wymyślne wanienki bo i tak starczają na któtko lepiej kupić coś innego za te pieniądze

I jestem na chwile
Tesciowa padla pod kocem, tesciu oglada kolarzy
Z tycg golabkow i pierogow beda chyba nici, bo dzis ona juz bedzie nie do zycia, a jutro od rana zaoferowala sie, ze upiecze 3 ciasta na sobotnia impreze, wiec pozniej tez bedzie nie do zycia...no chyba ze sie myle![]()
Royanna to super że przynajmniej pieczenie ciast Ci odejdzie

paulo-dziękuję za odp.na temat toxo.
jeszcze nie robiłam badań bo na pierwszą wizyte ide 1paż.
a czuje sie lepiej jak mam zajęcie aa tak to wymyślam
problemy nie do pokonaniatylko że potem padam
na pysk i troche sie boje że sie przemęczam![]()
Tusia no to czekamy do 1 października

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia! :-)
K
Kinga85
Gość
Ja zbieram się na miasto, nie bede siedziała w domu w tak piekny wrześniowy dzień
Dziś mam troszke dołka bo jestem sama z małym od 6-21 :-( ale mam nadzieje ze szybko mi zleci czas...
MIŁEGO DNIA DLA WAS DZIEWCZYNY
I POZYTYWNEGO NA MAKSA
Buziaki:***
Dziś mam troszke dołka bo jestem sama z małym od 6-21 :-( ale mam nadzieje ze szybko mi zleci czas...
I POZYTYWNEGO NA MAKSA
P
patrysia*
Gość
WITAM SIĘ I JA:-)
tulam mocko synek jest silnym chłopcem i jeśli ma mu pomóc to nie martw się
po operacji tylko usmiechy na waszych twarzach bedą i powrót do domku
kciukaski za operacje i uwierz bedzie dobrze całuski dla Kubusia
no i decyzja podjęta wg chirurgów nie ma co dziecka męczyć próbami karmienia, które i tak nie dawały efektów w związku z tym operacja jutro rano. Trzymajcie za nas kciuki :-(
tulam mocko synek jest silnym chłopcem i jeśli ma mu pomóc to nie martw się

Paula25
szczęśliwa :)
Kinga fajnie że u Was słoneczny dzień :-) u nas niestety pochmurno
a jak na miasto się wybierasz to czas napewno szybko i miło zleci 
Patrysia witaj :-) a u Was jaka pogoda?
Bershka czekamy na wieści o przebytej operacji i o Kubusiu!!!
Anufifi a co się stało z Twoim avatarkiem?

Patrysia witaj :-) a u Was jaka pogoda?
Bershka czekamy na wieści o przebytej operacji i o Kubusiu!!!
Anufifi a co się stało z Twoim avatarkiem?
Ostatnia edycja:
hej dziewczyny!ja wlasnie odprowadzilam Maje do ciotki na caly dzien wiec mam looz dzis:-)chodz jak juz wracalam do domu to brzucho zaczal bolec:-(
Anufifi a jaki Ty z recznych aventow polecasz??bo sa chyba dwa rodzaje!!
u nas dzis tez pochmurno narazie ale widac ze slonko nie chce dac za wygrana i chyba zaraz wyskoczy za chmurek:-)
buziaczki dla wszystkich babeczek:-)
odezwij sie koniecznie jak operacja!!3mam mocno kciuki aby wszystko bylo ok!!no i decyzja podjęta wg chirurgów nie ma co dziecka męczyć próbami karmienia, które i tak nie dawały efektów w związku z tym operacja jutro rano. Trzymajcie za nas kciuki :-(
milego dnia zycze:-)Ja zbieram się na miasto, nie bede siedziała w domu w tak piekny wrześniowy dzień![]()
I POZYTYWNEGO NA MAKSA
Anufifi a jaki Ty z recznych aventow polecasz??bo sa chyba dwa rodzaje!!
u nas dzis tez pochmurno narazie ale widac ze slonko nie chce dac za wygrana i chyba zaraz wyskoczy za chmurek:-)
buziaczki dla wszystkich babeczek:-)
anufifi
tęsknię...
Laktator Philips AVENT ISIS + 2 butelki 125ml (738643006) - Aukcje internetowe Allegro
Gosiu taki dokładnie
PAULA dzieki już naprawiłam co popsułam
Gosiu taki dokładnie
PAULA dzieki już naprawiłam co popsułam
Agniesiak85
Fanka BB :)
tylko szkoda że różowa
Synek właśnie wlazł w nią i teraz tam się bawito pokaże że jest duzo miejsca;-)
Hi HI Hi:-) Ale śmiesznie w niej wygląda
:-) Widac, ze wanienka duża
To ja rezygnuję z tamtej
Jeszcze mam dużo czasu to pomyślimy ale pewnei ustanie na tej zwykłej wanience albo na tej wielkiej misce kwadratowej co mamy i ja się w niej kąpie

u nas w Iławie w CTO czasami mają naprawdę świetne ciuchy.))))
W Mławie jest 3 piętrowe CTOI tam to dla mnie raj na ziemi
no i decyzja podjęta wg chirurgów nie ma co dziecka męczyć próbami karmienia, które i tak nie dawały efektów w związku z tym operacja jutro rano. Trzymajcie za nas kciuki :-(
Kochana trzymam kciuki
Będzie dobrze, zobaczysz. Kubuś jest dzielny. Po operacji raz dwa dojdzie do siebie i będziecie niedługo w domku

reklama
kiki750321
Fanka BB :)
bereshko trzymam kciuki za kubusia...tulam was mocno..no i decyzja podjęta wg chirurgów nie ma co dziecka męczyć próbami karmienia, które i tak nie dawały efektów w związku z tym operacja jutro rano. Trzymajcie za nas kciuki :-(
Podziel się: