reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
dziewczyny ale leje mi się krew,nie mogę tego powstrzymać :szok: jak mam iść do ginka z wylewajacą się krwią :baffled::baffled::baffled::baffled: czy tak jest po porodzie ? po 6 tyg takie ulewanie :confused:

Bershka kochana ja wiem że Ty teraz nie masz do tego głowy ale powinnaś z tym krwawieniem iść do lekarza i to jak najszybciej bo to nie jest normalne:-(kochana bo się wykrwawisz i narobisz kłopotów nie tylko sobie :-(oby to nie było nic poważnego ale zawsze lepiej wcześniej sprawdzić :tak: także zaraz po operacji Kubusia śmigaj do lekarza ze sobą!!! :tak:

A wiecie co ja teraz robię?:-D Mam stos gazet "M jak mama", "Twoje dziecko", "Dziecko", "Rodzice" i wycinam z nich dania jakie polecają dla maluszków:tak: i układam na kupki, np. te co można po 6 miesiącu podawac, te po 8 itp:tak: Będę potem mogła bez problemu poszukac sobie w danym miesiącu i sama coś upichcic dzieciaczkowi

Agniesiak fajnie że chcesz sama gotować, jeśli masz warzywka z pewnego źródła to najlepiej jest samemu gotować, no i sama przyjemność w tym ;-):tak: a słoiczki to dobry dodatek :tak: i napewno Ci sie przydadzą gdy nie będziesz miała akurat czasu ugotować albo gdzieś pojedziecie :tak: super pomysł z tym segregowaniem przepisów :tak:

Widzę że Wy bardziej chyba wierzycie w to moje wczorajsze mizianko i jego zaowocowanie nić ja... :-p;-) tak na serio to na pewno nic nie bedzie bo nawet śluzu płodnego nie miałam. wiec plemniki nie wytrwają.

Kinga już niedługo przekonamy się kto miał rację ;-):tak::-)

Witam kochane ale tu się dziej!
Wpadłam was poczytać, nie mam jakoś nastroju coś mi smutno może to przed@ taki stan. Pozdrowionka dla wszystkich kobietek

Anka yoggga nie smutaj się....tulam mocno i serdecznie pozdrawiam Zobacz załącznik 165621

ja sie nie chce wymądrzac , ale osobiscie nie kupiłasbym wanienki ani za 100 zł , ani z tym lezaczkiem zamontowanym na stałe ...polecam zwykła wanienke i wkład taki leżaczek za parenascie złotych , a mozesz wyciagnąc kiedy jest nie potrzebne...moje chłopaki lubiły jak je kładałm na brzuszku ...czasem gdy bolał brzuszek taka ciepła kapiel na brzuszku to duza ulga , a w takiej nie położysz...poza tym one maja mały rozmiar ...wiekszy bobas juz sie nie zmieści ...a jest napewno mu juz nie wygodnie ...
ale to moje zdanie :)

popieram zdanie Anufifi szkoda pieniędzy na wymyślne wanienki bo i tak starczają na któtko lepiej kupić coś innego za te pieniądze :tak: ja miałam (mam) taką właśnie zwykłą niebieską i sprawdziła się idealnie :tak:

I jestem na chwile :)
Tesciowa padla pod kocem, tesciu oglada kolarzy:)
Z tycg golabkow i pierogow beda chyba nici, bo dzis ona juz bedzie nie do zycia, a jutro od rana zaoferowala sie, ze upiecze 3 ciasta na sobotnia impreze, wiec pozniej tez bedzie nie do zycia...no chyba ze sie myle;)

Royanna to super że przynajmniej pieczenie ciast Ci odejdzie :tak: o ile teściowa dotrzyma słowa ;-)

paulo-dziękuję za odp.na temat toxo.
jeszcze nie robiłam badań bo na pierwszą wizyte ide 1paż.
a czuje sie lepiej jak mam zajęcie aa tak to wymyślam
problemy nie do pokonania :baffled: tylko że potem padam
na pysk i troche sie boje że sie przemęczam :baffled:

Tusia no to czekamy do 1 października :tak: odpoczywaj więcej i może czytaj książkę żeby nie myśleć ;-) polecam Notatki przyszłej matki - Green Risa taka lekka lekturka :tak::-)

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia! :-)

Ja zbieram się na miasto, nie bede siedziała w domu w tak piekny wrześniowy dzień:)
Dziś mam troszke dołka bo jestem sama z małym od 6-21 :-( ale mam nadzieje ze szybko mi zleci czas...
MIŁEGO DNIA DLA WAS DZIEWCZYNY
I POZYTYWNEGO NA MAKSA
Buziaki:***

WITAM SIĘ I JA:-)

no i decyzja podjęta wg chirurgów nie ma co dziecka męczyć próbami karmienia, które i tak nie dawały efektów w związku z tym operacja jutro rano. Trzymajcie za nas kciuki :-(

tulam mocko synek jest silnym chłopcem i jeśli ma mu pomóc to nie martw się :tak:po operacji tylko usmiechy na waszych twarzach bedą i powrót do domku:tak:kciukaski za operacje i uwierz bedzie dobrze całuski dla Kubusia:tak:

Kinga fajnie że u Was słoneczny dzień :-) u nas niestety pochmurno :baffled: a jak na miasto się wybierasz to czas napewno szybko i miło zleci :tak:

Patrysia witaj :-) a u Was jaka pogoda?

Bershka czekamy na wieści o przebytej operacji i o Kubusiu!!!

Anufifi a co się stało z Twoim avatarkiem?

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny!ja wlasnie odprowadzilam Maje do ciotki na caly dzien wiec mam looz dzis:-)chodz jak juz wracalam do domu to brzucho zaczal bolec:-(

no i decyzja podjęta wg chirurgów nie ma co dziecka męczyć próbami karmienia, które i tak nie dawały efektów w związku z tym operacja jutro rano. Trzymajcie za nas kciuki :-(
odezwij sie koniecznie jak operacja!!3mam mocno kciuki aby wszystko bylo ok!!
Ja zbieram się na miasto, nie bede siedziała w domu w tak piekny wrześniowy dzień:)
Dziś mam troszke dołka bo jestem sama z małym od 6-21 :-( ale mam nadzieje ze szybko mi zleci czas...
MIŁEGO DNIA DLA WAS DZIEWCZYNY
I POZYTYWNEGO NA MAKSA
Buziaki:***
milego dnia zycze:-)

Anufifi a jaki Ty z recznych aventow polecasz??bo sa chyba dwa rodzaje!!

u nas dzis tez pochmurno narazie ale widac ze slonko nie chce dac za wygrana i chyba zaraz wyskoczy za chmurek:-)

buziaczki dla wszystkich babeczek:-)

tylko szkoda że różowa:zawstydzona/y:

Synek właśnie wlazł w nią i teraz tam się bawi :-Dto pokaże że jest duzo miejsca;-)
Hi HI Hi:-) Ale śmiesznie w niej wygląda:tak::-) Widac, ze wanienka duża:tak: To ja rezygnuję z tamtej:sorry2: Jeszcze mam dużo czasu to pomyślimy ale pewnei ustanie na tej zwykłej wanience albo na tej wielkiej misce kwadratowej co mamy i ja się w niej kąpie:-D

u nas w Iławie w CTO czasami mają naprawdę świetne ciuchy. ;)))))
W Mławie jest 3 piętrowe CTO:tak: I tam to dla mnie raj na ziemi:-D

Kochana trzymam kciuki:tak: Będzie dobrze, zobaczysz. Kubuś jest dzielny. Po operacji raz dwa dojdzie do siebie i będziecie niedługo w domku:tak:

reklama
Do góry