Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a czy ten Świat dziecka jeszcze istnieje? bo jak ostatnio tam byłam (mam na myśli ten przy Aleji Róż to już są tam inne sklepy...
a czy ten Świat dziecka jeszcze istnieje? bo jak ostatnio tam byłam (mam na myśli ten przy Aleji Róż to już są tam inne sklepy...

mam prosbe ... potrzebuje namiar na jakas dobra hurtownie albo sklep w krakowie gdzie bylby duzy wybor wozkow !! chcialabym tez kupic kilka innych drobiazgow ale naprawde nie wiem gdzie sa dobre ceny i przede wszystkim wybor !!
jak narazie wiem o entliczku /ponoc nie najtanszy i wybor taki sobie/ i z takich sklepow z drobiazgami jest myszka na miodowej ... ale pzede wszystkim potrzebuje namiaru na wozki !!!
pewnie, że istnieje! od dziesiątek lat w tym samym miejscumoże Cię zaabsorbował świat dywanów i się zamyśliłaś?
chociaż nie wiem jak to możliwe, bo tak duża i rzucająca się w oczy witryna (to spooooory sklep) i napis wielkimi literami na dachu, nie da się przegapića jednak...
wybierz się koniecznie, bardzo warto, do tego miła i profesjonalna obsługa, nie spieszą się, ja w niektórych sklepach...
Witam - sporo wózków znajdziesz w Free Trade - jeden sklep na ul. Centralnej w NH, a drugi na ul. św. Kingi 6 w Podgórzu. Widzę, że powyżej ktoś Ci link podesłał. Tutaj wózki są w zróżnicowanych cenach. Pozatym jakiś mega sklep otworzyli za dworcem w Płaszowie, wjzad od Wielickiej,ale tam nie byłam. Zawsze też możesz upatrzyć sobie wózek i zamówić przez net - podobno taniej. Pozdrawiam!
Ja też tak robię,a wózek kupię dopiero po porodzie.Na pocz. i tak będę jeździć wszędzie z nosidełkiem/mam już od kumpeli/a na spacerki z wózkiem to będzie czas jeszcze.no wlasnie chce glownie "upatrzec wozek" stada potrzebny duzy wyor ... ale przy okazji chce porobic pomniejsze zakupy![]()