reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Pierwsza ciąża - poronienie samoistne, bez skierowania na jakiekolwiek badania itp. ponoć to norma, teraz wiem, że błąd...
Druga ciąża - Duphaston i Luteina...(mimo, iż 3 lekarzy twierdziło, że nie ma takiej potrzeby, ale....)

no tak z tymi lekarzami to tak jest...pytam,bo ja w pierwszej ciąży też brałam duphaston i zastrzyki..leżałam 4 miesiące pierwsze....poza tym mam koleżankę,która poronoiła 3 razy...w 4 ciąży dostawała zastrzyki w brzuch i urodziłą śliczną córeczkę.

wierzę,że i tobie się uda!

no tak z tymi lekarzami to tak jest...pytam,bo ja w pierwszej ciąży też brałam duphaston i zastrzyki..leżałam 4 miesiące pierwsze....poza tym mam koleżankę,która poronoiła 3 razy...w 4 ciąży dostawała zastrzyki w brzuch i urodziłą śliczną córeczkę.

wierzę,że i tobie się uda!
Co lekarz, to opinia...niestety, jednakże teraz mam pełne zaufanie do swojego gin., wypróbowany, ale droga, by takiego znaleźć była bardzo dłuuuga i kręta;-)
W końcu kiedyś się uda.....innej opcji nie ma...najwyżej będę podstarzałą odmłodzoną mamusią;-):-D:-D:-D (grunt to poczucie humoru)
Wiedziałam, że jak zasiądę do Was to tak szybko nie pójdę...norma;-)
Dopiję kawkę i uciekam...

Co lekarz, to opinia...niestety, jednakże teraz mam pełne zaufanie do swojego gin., wypróbowany, ale droga, by takiego znaleźć była bardzo dłuuuga i kręta;-)
W końcu kiedyś się uda.....innej opcji nie ma...najwyżej będę podstarzałą odmłodzoną mamusią;-):-D:-D:-D (grunt to poczucie humoru)
Wiedziałam, że jak zasiądę do Was to tak szybko nie pójdę...norma;-)
Dopiję kawkę i uciekam...

niestety ilu lekarzy tyle opinii..tak było,jest i bedzie...grunt trafic na takiego,któremu możemu zaufać i zrobi na nas jakieś dobre wrażenie,ja tez znalazłam takich dwóch i jestem z nich bardzo zadowolona...jeden prowadził moja pierwsza ciążę,a zteraz z drugim próbuje zajść w nią po raz drugi...

kiedyś musi się udać...tego życze tobie ewelinko i wszystklim staraczkom!

grunt to luz i w miarę dobry humor,czasami przychodzą złe dni i nalezy się im poddać,ale tylko na chwilę...nie tłumić uczuć w sobie...zawsze po tych gorszych dniach przychodzą lepsze....!!!!
:-)

witam się z rana! :-)

Martilla masz wreszcie bardzo ładny wykres, nie to co poprzednie nie wiadomo co :-) jeśli dobrze zaznaczyłaś śluz płodny to wg reguł npr masz dzisiaj dopiero 7 dpo. czy u Ciebie te objawy śluzu są wyraźne i nie powodują wątpliwości?
właśnie z tym śluzem to nie do końca jestem pewna, bo jeszcze nie zauważyłam u siebie tego jajkowatego tylko taki wodnisty właśnie i on też jest ponoć płodny tyle ,że ja na 100% nie wiem czy on tak powinien wyglądać... 7dpo mówisz? kude a ja chcialam testować w weekend, najpóźniej w poniedziałek , bo mam wizyte u gina ...

Martilla masz piękny wykresik... jest WYRAŹNY i utrzymujący się wzrost tempek w ostatnich dniach, tak jakbyś zafasolkowała :-)
oby oby :-) pożyjemy zobaczymy co z tego wyjdzie;-)

chyba muszę ruszyć tyłek do sklepu, bo nie mam mleka do kawy, a jak nie wypije to chodzę nie przytomna.. a tak mi się nie chce iść...

Cześć Kochane,

witam kolejne nowe staraczki i trzymam mocno kciukasy!!!

Dzisiaj mój 16 dc, wczoraj troszkę się poprzytulaliśmy, no i mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj męża przyprę do muru... hihihi:tak:
Troszkę boli mnie dół brzucha, nie wiem dlaczego, tak jakby trochę nadal na owu. Zgłupiałam totalnie...:-D

Marzi55- no no
mnie tak brzuch pobolewal a na koniec cyklu okazalo sie ze tescik "dal" dwie kreseczki:)))))
Powodzenia!

Czerodziejko, to co piszesz to miód dla mojego ucha!!! Czytałam chyba ze 2 razy na głos...
Trochę dziwny jest dla mnie te n ból, bo taki typowo owu miałam 13 dc, a teraz w 16 dc... no chyba, że jajeczkuję 2 razy... hihihi:-D Swoją droga zastanawiam sie czy to nie za wcześnie na jakiekolwiek oznaki, odczucia, itp. przecież do końca cyklu jeszcze 11 dni...:cool2:

reklama
Do góry