reklama
R
rouż
Gość
Dziendoberek kobietki!
Dzisiaj nawet jakos sie wyspalam
I wylezalam z rana do 9tej w lozku
Od razu samopoczucie lepsze
No i weekend przed nami, i moj M bedzie w domku-same plusy
Dzisiaj nawet jakos sie wyspalam
I wylezalam z rana do 9tej w lozku
Od razu samopoczucie lepsze
No i weekend przed nami, i moj M bedzie w domku-same plusy
Witajcie :-)
Beti heheheh no widzisz smaku Ci narobiłam, my wczoraj z M objadaliśmy się świeżonką z cebulką, a potem ja robię tak że ta świeżonka zastyga razem ze smalcem i cebulką, jest drobniutko pokrojone mięsko, więc potem idealnie nadaje się do smarowania chleba, do tego ogórek kiszony i pyszka wychodzi, tylko kalorii ile, ale od czasu do czasu można zjesc taką kromkę
Dzastina222 w takim razie działaj działaj ! :-)
Paula no trudno jak trzeba poczekac to trzeba, ale najważniejsze żeby potem ciąża zdrowo się rozwijała, zobaczymy jeszcze co ginka powie
Pozdrowionka piątkowe ;-)
Bershka ja od października też mam IOS i to na cały rok (też 5ty tak jak Ty ) i też musiałam miec podpisy od wszystkich wykładowców, na szczęście już mam tylko 2 przedmioty + seminarium, więc niewiele, ale potem musiałam z tym i z podaniem do dziekana, ale babka bez problemu się zgodziła
A ten avatarek z kotkiem widziałam już na jednym moim egzaminie w czerwcu dziewczyna dała indeks profesorowi z wydrukowanym tym obrazkiem w środku
ale niestety nie pomogło bo nie zdała 
Gosia w takim razie napraw kompa w weekend żeby od poniedziałku już znowu z nami być ;-)
Miłego dnia wszystkim!
Beti heheheh no widzisz smaku Ci narobiłam, my wczoraj z M objadaliśmy się świeżonką z cebulką, a potem ja robię tak że ta świeżonka zastyga razem ze smalcem i cebulką, jest drobniutko pokrojone mięsko, więc potem idealnie nadaje się do smarowania chleba, do tego ogórek kiszony i pyszka wychodzi, tylko kalorii ile, ale od czasu do czasu można zjesc taką kromkę

Dzastina222 w takim razie działaj działaj ! :-)

Paula no trudno jak trzeba poczekac to trzeba, ale najważniejsze żeby potem ciąża zdrowo się rozwijała, zobaczymy jeszcze co ginka powie

Bershka ja od października też mam IOS i to na cały rok (też 5ty tak jak Ty ) i też musiałam miec podpisy od wszystkich wykładowców, na szczęście już mam tylko 2 przedmioty + seminarium, więc niewiele, ale potem musiałam z tym i z podaniem do dziekana, ale babka bez problemu się zgodziła

A ten avatarek z kotkiem widziałam już na jednym moim egzaminie w czerwcu dziewczyna dała indeks profesorowi z wydrukowanym tym obrazkiem w środku

Gosia w takim razie napraw kompa w weekend żeby od poniedziałku już znowu z nami być ;-)
Miłego dnia wszystkim!
P
patrysia*
Gość
HELLO:-)
życze aby udało się
podpisuje się pod tymi słowami
ja też chciałam iść i odrazu kupić co nieco synkowi a tu pupa blada bo pada i jest zimno brrrrrr
Wiecie jak tak patrze na suwaczek i ile dni do porodu zostało to dostaje ciarki i mam dylemat co tu zrobic
bo chodzi o to że bardzo chce rodzić cc a mój gin mówi sn
boje się że moge miec komplikacje tak jak za pierwszym razem boje się o synka:-(a jak jeszcze okaże się że synuś urodzi się większy niż Dominiś
ja nie dam rady
ech i tak myśle co tu zrobić i zostaje mi tylko pogadać z ginem tak od "serca"że się boje że już miałam cc bo komplikacje były i teraz także bym chciała miec
jak myślicie zgodzi się czy jednak to za mało abym miała cc
kurcze bo ja ogólnie jestem wąska tzn.miednica z tego co mi mówiono jak przed porodem mierzyła mnie położna i już wtedy wiedziałam że nie dam rady urodzić i tak tez się stało
ech czym bliżej tym więcej mam myśli na ten temat i jeszcze dotego może mnie chcwycić w nocy i co ja z synkiem zrobie zawieść do mamy ale mieszka 40 km ale jedziemy w te strony do szpitala bo tam chce rodzić ale tak czy siak trzeba zboczyć z drgi a jak nie bedzie na to czasu hmm może po szwagierke zadzwonić mieszka tu gdzie ja ale tak po nocy i wogóle tez ma dzieci sama nie wiem
Byłam u gina... słuchajcie co się ze mną dzieję!!! Owuluję jak szalona!!! Pęcherzyki pękają jeden po drugim i rosną nowe... w poniedziałek miałam w lewym jajniku, wczoraj w prawym a dziś jest znowu w lewym!!!!! lekarz powiedział że to normalne przy CLO!!! i powinno się udać, bo śluz jest i wszystko wskazuję na to, że zajdę w tym cyklu.... boże oby było tak jak on mówiłdziś kolejna próba poczęcia
Po dwu dniowej przerwie, chłopczyki męża będą bardziej sprawne
i dziewczynki mam nadzieję hihiihihihihi
;
życze aby udało się

Paula ale za to będziesz pewna, ze mozesz spokojnie i bez strachu starać się o dzidziusiaco to dwa tygodnie do 9 pięknych spokojnych miesięcy :-)
podpisuje się pod tymi słowami

moje dziecię wstało więc ja uciekam już z kompka. Obiecałam mu poranny spacerek nad jeziorko. Miłego dnia
ja też chciałam iść i odrazu kupić co nieco synkowi a tu pupa blada bo pada i jest zimno brrrrrr

Wiecie jak tak patrze na suwaczek i ile dni do porodu zostało to dostaje ciarki i mam dylemat co tu zrobic

T
Tusia.
Gość
a ja pierwszą wizyte mam już w poniedziałek.
bo potem
moja doktor wyjeżdza na szkolenie.
ale mam boja .boże aby wszystko było dobrze.
buziole, a teraz mykam po synia do szkoły.

bo potem
moja doktor wyjeżdza na szkolenie.
ale mam boja .boże aby wszystko było dobrze.
buziole, a teraz mykam po synia do szkoły.
Paula25
szczęśliwa :)
Napewno dziewczynki jak nie bedę pewna dobrych wynikow to nie zaczniemy staranek, lepiej zaczekac trochę dłużej i być spokojnym w ciąży 
choć strasznie mi jest smutno że musze jeszcze tyle czekać :-(
Nie miałam czasu z Wami dzisiaj popisać, praca niestety
Zaraz zmykam do domku....zatem zyczę Wam

choć strasznie mi jest smutno że musze jeszcze tyle czekać :-(
Nie miałam czasu z Wami dzisiaj popisać, praca niestety

Zaraz zmykam do domku....zatem zyczę Wam
Miłego weekendu :-)
reklama
R
rouż
Gość
Milego weekendu Paula 
Ja malo pisze bo jestem jakas rozdrazniona...pewnie przez te dziaslo bolace(bo znowu boli).
A i moj synek jakis taki dzis nieusluchany, ze momentami mam ochote rozerwac go na strzepy, az jestem sama na siebie o to zla...
Ja malo pisze bo jestem jakas rozdrazniona...pewnie przez te dziaslo bolace(bo znowu boli).
A i moj synek jakis taki dzis nieusluchany, ze momentami mam ochote rozerwac go na strzepy, az jestem sama na siebie o to zla...
Podziel się: