Agniesiak85
Fanka BB :)

Witam po dłuższej nieobecności

Wczoraj dostałam wreszcie odtłuszczacz do paznokci żelowych i mogłam wreszcie sobie zrobic

[/attach]
jestem w ciazy,bede mama po raz trzeci!!!
Byłam u gina... słuchajcie co się ze mną dzieję!!! Owuluję jak szalona!!! Pęcherzyki pękają jeden po drugim i rosną nowe... w poniedziałek miałam w lewym jajniku, wczoraj w prawym a dziś jest znowu w lewym!!!!! lekarz powiedział że to normalne przy CLO!!! i powinno się udać, bo śluz jest i wszystko wskazuję na to, że zajdę w tym cyklu.... boże oby było tak jak on mówiłdziś kolejna próba poczęcia
Po dwu dniowej przerwie, chłopczyki męża będą bardziej sprawne
i dziewczynki mam nadzieję hihiihihihihi
;
Trzymam kciuki za ten cykl
Owocnych staranek:-)

Beti heheheh no widzisz smaku Ci narobiłam, my wczoraj z M objadaliśmy się świeżonką z cebulką, a potem ja robię tak że ta świeżonka zastyga razem ze smalcem i cebulką, jest drobniutko pokrojone mięsko, więc potem idealnie nadaje się do smarowania chleba, do tego ogórek kiszony i pyszka wychodzi, tylko kalorii ile, ale od czasu do czasu można zjesc taką kromkę![]()
Kurka.. ale mi ochoty na smalec narobiłyście
Dobrze, ze mam w lodówce taki pyszny... mmmm, lecę kanapkę sobie robic bo nie wytrzymam

witam .....
ja dziś tylko na chwilkę, ale melduję sie już z maleństwem przy serduszku a nie pod serduszkiem - 3460 g i 53 cm mojego szczęścia urodziłam 23 czyli terminowo o 5.55 i jednak chłpiec czyli Kamilekzycze każdej takiego porodu, dodam tylko szybko, że przyjęcie na oddział było 5.30 a 5.55 było już po wszystkim, 3 parcia i dzidzia była na świecie
a na izbę zajechałam z 9 cm rozwarciem..........
pozdrawiam![]()
Gratulacje Kochana
Wow, 9 cm rozwarcie i jaki szybki poród:-)
To maluch już z Wami.. ale Wam fajnie:-)

Extra pokoik