reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam po dłuższej nieobecności:sorry:;-)
Wczoraj dostałam wreszcie odtłuszczacz do paznokci żelowych i mogłam wreszcie sobie zrobic:-D Tylko wzorku jeszcze nie wymyślilam.. tak długo niemiałam, że zgłupiałam totalnie na ich punkcie i nie wiem jakie ozdóbki nałożyc:-DI tak klikam z niedokończonymi:-D
[/attach]
jestem w ciazy,bede mama po raz trzeci!!!
GRATULACJE!!!!!!

Byłam u gina... słuchajcie co się ze mną dzieję!!! Owuluję jak szalona!!! Pęcherzyki pękają jeden po drugim i rosną nowe... w poniedziałek miałam w lewym jajniku, wczoraj w prawym a dziś jest znowu w lewym!!!!! lekarz powiedział że to normalne przy CLO!!! i powinno się udać, bo śluz jest i wszystko wskazuję na to, że zajdę w tym cyklu.... boże oby było tak jak on mówił:):):):) dziś kolejna próba poczęcia:) Po dwu dniowej przerwie, chłopczyki męża będą bardziej sprawne:) i dziewczynki mam nadzieję hihiihihihihi:):):);
Trzymam kciuki za ten cykl:tak: Owocnych staranek:-)

Beti heheheh no widzisz smaku Ci narobiłam, my wczoraj z M objadaliśmy się świeżonką z cebulką, a potem ja robię tak że ta świeżonka zastyga razem ze smalcem i cebulką, jest drobniutko pokrojone mięsko, więc potem idealnie nadaje się do smarowania chleba, do tego ogórek kiszony i pyszka wychodzi, tylko kalorii ile, ale od czasu do czasu można zjesc taką kromkę :-D
Kurka.. ale mi ochoty na smalec narobiłyście:-DDobrze, ze mam w lodówce taki pyszny... mmmm, lecę kanapkę sobie robic bo nie wytrzymam:-D

witam .....
ja dziś tylko na chwilkę, ale melduję sie już z maleństwem przy serduszku a nie pod serduszkiem - 3460 g i 53 cm mojego szczęścia urodziłam 23 czyli terminowo o 5.55 i jednak chłpiec czyli Kamilek :tak::-D:tak: zycze każdej takiego porodu, dodam tylko szybko, że przyjęcie na oddział było 5.30 a 5.55 było już po wszystkim, 3 parcia i dzidzia była na świecie :tak: a na izbę zajechałam z 9 cm rozwarciem.......... :tak::-D:tak:

pozdrawiam :cool2:
Gratulacje Kochana:tak: Wow, 9 cm rozwarcie i jaki szybki poród:-)
To maluch już z Wami.. ale Wam fajnie:-)

A tu pokoik dziecięcy jaki zrobilismy (dla synka i planowanej córeczki;-))
Extra pokoik:tak:

reklama
WITAM WEEKENDOWO:-)
Ech pogoda taka se no ale co zrobić:sorry:M bedzie dzisiaj mył okna zobaczymy jak się spisze:-p

witam .....

ja dziś tylko na chwilkę, ale melduję sie już z maleństwem przy serduszku a nie pod serduszkiem - 3460 g i 53 cm mojego szczęścia urodziłam 23 czyli terminowo o 5.55 i jednak chłpiec czyli Kamilek :tak::-D:tak: zycze każdej takiego porodu, dodam tylko szybko, że przyjęcie na oddział było 5.30 a 5.55 było już po wszystkim, 3 parcia i dzidzia była na świecie :tak: a na izbę zajechałam z 9 cm rozwarciem.......... :tak::-D:tak:

GRATULUJE SYNKA :-D:-D:-D czekałam na twój poród bo widziałam że na suwaczka bije ostatnia godzina i tak sobie myśle ze pewnie urodziłaś :-):-) suuuuuuuuper czekam na fotki:-D

Gratulacje dla rodziców:)
Niech się wam synek zdrowo chowa:-) Pozdrawiam serdecznie

A tu pokoik dziecięcy jaki zrobilismy (dla synka i planowanej córeczki;-))

śliczny pokoik:-)ps.wiesz co mój synek ma takie same firanki w pokoju kubusie z ta teczą identyko :-D

witam .....

jarzebinko gratuluje z calego serca synka kamilka...ciesze sie ze poszlo szybko..ze kamilek zdrowy..to czekamy na fotki kamilka..tulam was mocno i jeszcze raz gratuluje..:-):-);-)

Jarzebinko! Gratuluje zdrowego synka Kamilka!!!

Porod expresowy;)

Kinga, pokoik sliczny, taki typowo bajeczny dzieciecy:tak:
Gosiu, dobrze ze masz juz dostep do neta:-) i wozeczek w domu:tak:

Wiatm Was wszystkie wymienione i niewymienione w ten sobotni dzionek.
My juz o zakupach bo lodowka swiecila pustkami, moj M teraz krzata sie w kuchni przy obiadku, a ja przy kompie odpoczywam.

Jarzębinko gratuluje kochana:-):-):-)
uwinęliście się szybciutko, no i podziwiam za cierpliwość , praktycznie dojechałaś na plusk:-):-):-)
a wieczór,kiedy Twój Cię wziął na winko i wziął sprawy w swoje ręcę:-) echh niby to tak niedawno było:-):-):-)buziaczki dla Kamilka jak już się poznacie ze sobą napisz jak się czujesz i jakąś foteczkę nam wklej:-)

Margaritka nic nie dostałam na gygy, jakby co pisz:-)

Kiki rybko musiałam tel doładować:-)

Tusia mamy razem wizyte w poniedziałek:-)

Pyszczku, Bershka, Royanna, Pati, Paula i wszystkie babeczki, które nie wymieniłam ściskam i pozdrawiam

witam .....

gratulacje i przyjemnego macierzynstwa:-)

reklama
Do góry