reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

To jest bukiecik dla Ciebie malutki,
aby odpędził smutki,
żeby Ci kwitł i w zimie i w lecie
nawet wówczas gdy śniegiem miecie. Jeden kwiatek to uśmiech,
drugi to miłe słowo,
trzeci to szczęście dla Ciebie
i jeszcze listki
to moje serdeczne uściski.

W Dniu Urodzin Antosiu życzę Ci wszystkiego najlepszego!!!!

reklama
No czesc mamuski :) i kolejny solenizant :-DANTOSIU STO LAT I ZEBY KAZDE KOLEJNE URODZINKI BYLY OBCHODZONE TAK HUCZNIE I WESOLO JAK TE PIERWSZE!!!
roczek.jpg

Ja juz po pracy i po spacerku zwiedzilismy chyba caly York:-Dnogi mi do tylka wchodza:-Dale warto bo tu jest pieknie :)
czarna ja ostatnio tez wspominalam nasze oczekiwania porodowe normalnie lezka sie zakrecila takie to wzruszajace bylo :tak:
magdziunia masz racje odzywam i jestem baaardzo szczesliwa!!!!!:tak::tak:
milej niedzielki lasencje

A ja byłam na imprezce, wróciłam o 4 rano, troszke se wypiłam i nic mi sie nie chce dzisiaj :-D Suszy...
Odchamiłam sie troche :biggrin2: he he
Dzisiaj sie obijam, na obiad zamówilam pizze, nawet Rafał zjadł prawie pół dużej z szyneczką...:eek: :rofl2: Patrykowi powiedziałam ze dzisiaj on małego przewija itd, a ja odpoczywam :-D Chociaz niestety mały rano mi pospac nie dawał, chociaz Patryk sie nim zajął to Rafał i tak mnie zaczepiał cały czas, wchodził na łózko, skakał po mnie i niewyspana jestem :confused2: No ale przynajmniej się odstresowałam ogólnie :cool2:

ANTOSIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :tak:

Witam w niedzielne popołudnie.
Znów zmagania naszych siatkarek i dziś już takie emocje, że szok.
Jestem u rodziców i wróciłam z kościółka, spaceru i zjadam loda :-p

A dziś dzionek piękny i taki prawie letni - tylko liście żółciutkie i zapach jesieni nie dają zapomnieć, że to już ta pora.

Agamir i ode mnie przyjmij dla Antosia najserdeczniejsze życzenia z okazji 1-szych urodzinek.

Martynka fajnie, że poimprezowałaś.

Minisiu :tak::tak::-) ciesze się razem z Wami.

Antosiu Sto Lat !!!!!!!!!!!! A dla ciebi eAgamir gratulacje od roku jesteś mamusią :)

agamir zdrówka życze dla was

My wczoraj nie robiliśmy góre, ale stajnie- tzn boksy, ja pomułam wszystko i drzwi, już w przyszłym roku nie wpuszczam jaskółek tak wszysko obsrane, szprowałam dobre 2 h, aż w nocy reka mnie bolała. A dziś rano pomysl by jechać do Wrocka, zaloczyliśmy zoo- młody przeszczęśliwy, byłą stancje, szczytnicki i hale, i jeszcze kfc( w końcu:-)

I się nic nie odezwałaś ....

No a u nas weekend zleciał jakoś. Wpadła teściowa z wizytą , wczoraj byliśy po południu u znajomych i czas minął a jutro do roboty....

marma było za poźno pomysł mieliśmy o 9 a po 10 już jechaliśmy, i planowalismy być w zoo od 12 a wyszło ze byliśmy po 15, bo jeszcze kupa innych wizyt. Ale już wiem ze na zoo musimy poświęcić cały dzień. I niedługo znów ruszymy do Wrocka, ale ta droga masakra, non stop roboty. Chciałam dzwonić, ale M stwierdził ze nie wyrobimy tych wszystkich odwiedzin. Zresztą lista wyjść o spotkań jest na tydzień pobytu we Wrocku

Młody nasikał do nocnika
wiem ze przypadkiem, bo dziś przywieźliśmy nocnik od siostry M, i przed kąpielą posadzilam go by się oswajał, a on nasikał:-) ale były brawa i spłukał wode.
Dzisiaj do południa M zorganizował spacer dziadka z młodym a my na koniki, krótko bo i my i one rak formy, ale jazda była.

Witam. Wszystkim z całego serca w imieniu Antosia Dziekuje za pamięć. JA w szpitalu ale roczek robimy niebawem . Dostała prezenty od dziadków i znajomych. Buzaki

Witam. Wszystkim z całego serca w imieniu Antosia Dziekuje za pamięć. JA w szpitalu ale roczek robimy niebawem . Dostała prezenty od dziadków i znajomych. Buzaki
ojjj na pewno Ci cieżko na serduszku ze nie mozecie być w tym dniu razem:-:)-:)-( Ale będzie dobrze i niedługo sobie to odbijecie!!! A kiedy wychodzisz???
Młody nasikał do nocnika[/B] wiem ze przypadkiem, bo dziś przywieźliśmy nocnik od siostry M, i przed kąpielą posadzilam go by się oswajał, a on nasikał:-) ale były brawa i spłukał wode.
Dzisiaj do południa M zorganizował spacer dziadka z młodym a my na koniki, krótko bo i my i one rak formy, ale jazda była.
no pięknie Brawo dla Kamisia
A ja byłam na imprezce, wróciłam o 4 rano, troszke se wypiłam i nic mi sie nie chce dzisiaj :-D Suszy...
Odchamiłam sie troche :biggrin2: he he
Dzisiaj sie obijam, na obiad zamówilam pizze, nawet Rafał zjadł prawie pół dużej z szyneczką...:eek: :rofl2: Patrykowi powiedziałam ze dzisiaj on małego przewija itd, a ja odpoczywam :-D Chociaz niestety mały rano mi pospac nie dawał, chociaz Patryk sie nim zajął to Rafał i tak mnie zaczepiał cały czas, wchodził na łózko, skakał po mnie i niewyspana jestem :confused2: No ale przynajmniej się odstresowałam ogólnie :cool2:

ANTOSIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :tak:

nie ma to jak dobre odreagowanie:cool2::cool2::cool2:

A ja dziś praktycznie dzionek na świeżym powietrzu z przerwa na zrobienie i zjedzenie obiadku;-) A potem po chamsku wprosiłam się do Kaki na kawke i piwko z moją ferajną:-D:-D:-D

reklama
WITAJCIE :-)
MARTYNKA no tez ci sie cos od zycia nalezy :-)
MINISIA ciesze sie ze jestes szczesliwa :-)
PATI brawo dla Kamisia
AGAMIR wlasnie kiedy wychodzisz?

Ja po koszmarnej nocce Do 24 nie umialam zasnac Albo Oliwka non stop marudzila Pozniej wstala o 3,30 I po mleczku ona godzine spala a ja zasnac nie umialam :-(
Pozniej przed 5 poszlam do innego pokoju wiec zasnela Ale przed 6 mama mnie obudzila bo cos tam chciala :-(A od przed 7 jestesmy z Oliwka na nogach :-(
Jak tylko ona usnie tak ja tez sie klade Nigdzie nie wychodze narazie bo przed 14 ide do pracy bo na 14,30 mamy zebranie a od 16 zaczynam prace
Oliwke do zlobka pozniej zaprowadze wiec moge isc na to zebranie

Wczoraj dostalam od kolezanki fajne buciki dla Oliwki i nosimy je po domu aby nauczyc sie chodzic w butkach I oswajamy sie w butach :-)
MILEGO DNIA

Do góry