reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

A i pochwalę się, bo wygrałam 16zł w TOTKA :-D .... dobre i to ... oczywiście puściłam na dziziejszą wygraną - oj marzy mi się ta sumka 25 000 000 zł ale nie pogardzę połową a nawet 1/5 ;-)
Madzia bedziesz musiała sie ze mna podzielic hi hi :-) Mi starczy nawet 1/10 tej sumy na spełnienie wielu marzen - dom z ogrodem, studia, firma jakas, wycieczki :-) Ja juz tez pare razy wygrałam 16zł. Na slub dostalismy jeden kupon na 10zakładów i tez bylo 16zł, ale wysłalismy dalej i juz nic nie było. he he :-)
A co do jazdy to ja w ogole w sumie nie jezdze, jakos nie mam potrzeby. Ale jak jade to moj marudzi zebym na wyzszych biegach jezdziła, jak jade po miescie to z reguły na 3, a ten na 4/5 nawet :-D he he

Ostatnia edycja:
reklama
witam wieczorkiem
wlasnie wrocilismy z miasta bylismy w MCdonaldzie i na placu zabaw :)dzieciaki mialy radoche bo sie wyszalaly no a pogoda super!az zal w domu siedziec :tak:
teraz wieczorek sie zbliza mlodzi spac i wreszcie cisza:-D:-D

Kasia moi rodzice jak od dawna wiedzieli ze wyjedziemy i czekali na ten fakt tak teraz im bardzo ciezko:eek: ale coz takie zycia wkoncu dzieki nim tu jestesmy a wlasciwie za ich sprawka:sorry: ale jest super i razem mozemy wiele zdzialac :tak:

Są jeszcze;-) Sama dziś kupiłam ale 4+

Poza tym chcieli nas w Tesco oszukac o 20 zł. Kupiliśmy termometr za 9.99 a przy kasie wyskoczyło 29.99...
jutro spacerkiem sie przejde do tesko;-) a przy kasach trzeba uwazac!!!!!
Wczoraj pojechaliśmy po farby i tapetkę do pokoju :rofl2: Byle do piątku :rofl2:
A ja z samochodem radzę sobie co raz lepiej, tylko często właczają mi się długie światła, jak wyłaczam kierunkowskaz :sorry:. No i to cholorne przełączanie biegów na zakrętach :eek:, ale nie jest źle. Muszę się starać, bo mi M autka nie pozwoli kupić :sorry:
A co ty znowu remontujesz????????
Ja to sie smieje ze jestem niedzielny kierowca, jezdze tylko jako kierowca po imprezkach jako niepijaca:-D:-D:-D
Witam Was:-)
tak dawno mnie tu nie było... ale strasznie dużo się dzieje:
1. zapisałam się na prawo jazdy ale cienko to widze pamietam zeby ruszac na 1 za to kto i kiedy ma pierwszeństwo na rondach to dla mnie czarna magia. o parkowaniu nie wspomnę :-(
2. KUPUJEMY MIESZKANIE juuuupiiii tak sie ciesze wreszcie na swoim bez mamy i teściów. Tylko nigdy bym nie przypuszczała ile zamiesznia i papierów jest podczas starań o kredyt :-( Boję się tego kredytu ale chyba nie da się inaczej...

Co do pieluch to my używamy papersów ale zobaczę dziś po ile są te huggisy skoro tak zachwalacie. Ostatnio w realu była promocja pampersów 2 paczki za 84 zł czyli 1 za42 normalnie 1 paczka jest u nas za 49-56zł więc mój m zaszalał i mamy zapas na 2 miesiące :-p

My również przyłączamy się do życzeń dla Jagusi i innych już "dużych" 1-latków:tak: SPEŁNIENIA MARZEŃ i kolejnego wspaniałego BEZTROSKIEGO roczku :-)
eeee no to gratki za mieszkanko nie ma to jak na swoich śmieciach:tak::tak: A co do autka to po to chodzisz by sie nauczyc wiec głowa do góry. Bedzie dobrze:tak:
A i pochwalę się, bo wygrałam 16zł w TOTKA :-D .... dobre i to ... oczywiście puściłam na dziziejszą wygraną - oj marzy mi się ta sumka 25 000 000 zł ale nie pogardzę połową a nawet 1/5 ;-)

mi wystarczy tak milion na domek i wyposazenie:-p

Witam wieczorowo. Dopiero dzieci nakarmione bo bylismy na urodzinkach u mojej chrzesnicy;-) Miałam dziś isć się odchamić do kumpeli ale nie mam ochoty:zawstydzona/y: Dzieciaki padną a ja sobie zrobie kapiel potem jakiegos drineczka i moze filmik obejrze:rofl2:

I ja znów zawitałam.
Minisiu najważniejsze, że razem :tak: a dzionek udany jak najbardziej.
Czuć, że kwitniesz i odżywasz - tak trzymać.

Czarna mnie też by one milion wystarczył, ale wiadomo ... w miarę jedzenia apetyt rośnie.
Hehe dziś 16 złociszy a jutro miliony - byłoby super :-D ... pomarzyć można :-D:-D

A jeśli wygrałabym to napewno kupiłabym działeczkę, zbudowała domek, zainwestowała właściwie pieniądze i pozwiedzała.
Ot takie drobne marzenia ;-)

Martynka z przyjemnością podzielę się wygraną :-)

Minisia no to fajnie, że się lepiej układa. Może taki "kop" się przydał i teraz już będzie dobrze.
Czarna na wakacje mieliśmy zaplanowane odmalowanie pokoju. Dzieciaków się udało, a u nas już nie i teraz jest okazja więc będziemy w weekend szaleć.

A u nas dzień sielski anielski. Rano byliśmy w parku na kasztanach. Potem M robiłą z Martyną ludziki. Potem sprzątanie i tak zleciało, że zaraz dzieciarnia spać i już śpią.
W sumie to Martyna miała dziś szlaban na bajki, bo ostatnio takie chece przed spaniem urządzała, a wczoraj to przeszła samą siebie. Aż byłam w szoku, że Bartek się nie obudził, a ona się darła, że nie chce spać :no: W końcu się udało, ale obiecałam, że dziś zero tv. Rano jej wytłumaczyliśmy, że ma taką karę i zrozumiała :tak: a wieczorem grzecznie poszła spać. Nawet kąpiel bez jęków minęła. Śmiałam się do siebie, że ta kara to bardziej dla nas, bo cały dzień stawaliśmy na głowie jak jej dzień zapełnić :rofl2:

agamir zdrówka życze dla was

My wczoraj nie robiliśmy góre, ale stajnie- tzn boksy, ja pomułam wszystko i drzwi, już w przyszłym roku nie wpuszczam jaskółek tak wszysko obsrane, szprowałam dobre 2 h, aż w nocy reka mnie bolała. A dziś rano pomysl by jechać do Wrocka, zaloczyliśmy zoo- młody przeszczęśliwy, byłą stancje, szczytnicki i hale, i jeszcze kfc( w końcu:-)

No to ja jestem pierwsza...

Antosiu, wszystkiego naj naj z okazji pierwszych urodzinek;-) Dużo zdrówka!!! Najlepszy prezent szykuje dla Ciebie Twoja mama hehehe - braciszka;-)

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    4,1 KB · Wyświetleń: 48
No to ja jestem pierwsza...

Antosiu, wszystkiego naj naj z okazji pierwszych urodzinek;-) Dużo zdrówka!!! Najlepszy prezent szykuje dla Ciebie Twoja mama hehehe - braciszka;-)

Dolanczam sie do tych zyczen :tak:
Czesc dziewczyny U mnie dzis ostatni dzien wolnego od pracy :-(
Dzis sie wyspalam Nie pamietam kiedy tak dlugo spalam Bo w nocy tylko G wstawal do Oli:laugh2:
MILEGO DNIA

reklama
Minisia no to fajnie, że się lepiej układa. Może taki "kop" się przydał i teraz już będzie dobrze.
Czarna na wakacje mieliśmy zaplanowane odmalowanie pokoju. Dzieciaków się udało, a u nas już nie i teraz jest okazja więc będziemy w weekend szaleć.

A u nas dzień sielski anielski. Rano byliśmy w parku na kasztanach. Potem M robiłą z Martyną ludziki. Potem sprzątanie i tak zleciało, że zaraz dzieciarnia spać i już śpią.
W sumie to Martyna miała dziś szlaban na bajki, bo ostatnio takie chece przed spaniem urządzała, a wczoraj to przeszła samą siebie. Aż byłam w szoku, że Bartek się nie obudził, a ona się darła, że nie chce spać :no: W końcu się udało, ale obiecałam, że dziś zero tv. Rano jej wytłumaczyliśmy, że ma taką karę i zrozumiała :tak: a wieczorem grzecznie poszła spać. Nawet kąpiel bez jęków minęła. Śmiałam się do siebie, że ta kara to bardziej dla nas, bo cały dzień stawaliśmy na głowie jak jej dzień zapełnić :rofl2:
eee to pięknie Martynka wię ze już jest duzą dziewuszką, a teraz nasze dziewczynki wchodzą w okres tzw sprawdzania rodziców i otoczenia:tak::tak::tak:

Antosiu i ja pędzę z życzonkami choc tówj roczek mija o 22:-p

Do zabawy mnóstwa siły,
Żeby każdy dzień był miły,
Pełen śmiechu i radości,
Stu urodzinowych gości,
Aut, klocków i pluszaków,
Stu prezentów, stu buziaków,
Zdrowia szczęścia i słodyczy

Agamir i dla Cibie wszystkiego najlepszego w końcu od roku jesteś mamusią:-D:-D

A po za tym znów powróciłam do wspomnień i wczoraj minął rok od mojego niedoszłego porodu. I tak sobie czytałam jak się o mnie martwiłyście i aż się popłakałam:(((( Boziu aż wszystkie wspomnienia po woli powracają

Ostatnia edycja:
Do góry