reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

No właśnie Kaka - polityka prorodzinna ... nic dodać nic ująć.

A co do urodzinowych dat maluszków to faktycznie sporo dzieciaczków już jest po.
Ciekawa jestem co się u tych bąbelków dzieje.

Ja dziś wybieram się na małe zakupy pieluchowe - zajrzałam do szuflady łóżeczkowej i tam tylko 10 także na biegu muszę zakupić.
A w głowie myśl, że jeszcze paczka cała była ... :no:

Później może do rodziców skoczę, bo moja mama kupiła dla Sebcia buciki jesienne i bluzę polarową.
Prawdę mówiąc to powalają mnie ceny butów dziecięcych - ceny bardzo zbliżone do tych dla dorosłych :eek:
Nie chciałabym oszczędzać na dziecku, ale przecież takie buciki zaraz zrobią się za małe.

reklama
No otóz to. Buciki ładne, skórzane i pewnie wygodne ale masakryczne ceny.

Ja też mam biede w pieluchach. Dzisiaj pójde do lidla na zakupy;-)

Kaka a kupujesz pieluszki z Lidla czy Pampersy (bo tam też są)?

Ja prawdę mówiąc wykorzytałam już Bella Happy, Huggies normalne i Premiu i te odpowiadają mi najbardziej, oraz Pampersy.

Witam
O ja widze ze corka marnotrawna do nas wrocila:-DWitaj Minisia;-)fajnie ze Wam sie uklada.byle do przodu
KAka Sylwia76 byla niedawno u nas chyba.tak mi sie wydaje.
Dorka praca od 10 do 16 wiec super by bylo tylko nie tam;)
Magdziunia on sie nie przystawial na szczescie ale widac ze by chcial wiec go W postraszylam:rofl2:ale tak sobie mysle ze moze znalazl jakas inna do pracy bo w telefonie cisza.w sumie i lepiej chyba.musze znalezc swoje badania do ksiazeczki sanepidowskiej i ja uaktualnic.najwyzej poszukam pracy w jakims sklepie i tyle:tak:
Laski a Agamir ma suwaczek ciazowy tylko na dole i trzeba przesunac sobie;-)
ja juz po kawce, mama po malego przyjezdza po poludniu a ja jutro o 5 rano do Warszawy na wyklady jade:-(nie chce mi sie ..8 godzin w jedna strone w pociagu:-(no ale nic...mus to musliste sprawdzaja wiec musze byc.
milego dnia

Z lidla Tou jour..są ok. Pampersów dawno nie kupowałam. Jak straciłam prace to się przerzuciłam na te tansze, a teraz to już kwestia przyzwyczajenia. A tak lubiłam bardzo huggis premium. jak są w promocji to kupuje;-)

Asiu nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło.
Trzymam kciuki.

Kaka ja chyba chusteczki mokre miałam z tej serii i były w porządku.
Zobaczę i może kupię na próbę ten rodzaj pieluch a jak nie to Huggies

Powiem Ci, ze nawet nie przesikiwała ich i dawały radę w nocy, są mieciutkie, mają takie same marszczenie jak huggisy, może są tylko troche mniej ładne wizualnie:cool2:ale to chyba szczegół:rofl2:. Wszystkiego trzeba spróbować. W koncu mamy kryzys i trzeba oszczędzać gdzie się da:cool2:

Asia, nie zazdrosze 8h w pociagu ale moze Agamir odwiedzisz w szpitalu przy okazji;-)

A mi kurna zimno jest. Rano rosa na samochodzie...a wiecie co ja się chyba staję blondynką z dowcipów (pewnie przez pasemka). Ostatnio skarżyłam sie na samochód ze mi gasnie przy odpalaniu...zapewne dlatego ze odpalałam na dwójce a nie jedynce;-)

O to nie wiedziałam o tych pieluszkach - spróbuję napewno.
A z samochodem to :-D dobre.

Ja wczoraj chciałam ruszyć z 3 i bach wiadomo zgasł.
Pierdoła ze mnie - jakaś rozkojarzona byłam.
Zresztą dzionek zalatany i nerwowy wczoraj był.

Jedna z moich uczennic (roztrzepana) na moich zajęciach grając w unihokej prawdopodobnie złamała sobie rękę.
Mam nadzieję, że nie bo z oględzin i obserwacji przez 15 min wynikało, że nie jest złamana.
Wezwałam tatę tej dziewczynki i zleciłam wykonanie prześwietlenia ręki.
Koszmar dosłownie - ileż to ja się nagadać muszę aby uważali podczas gry.
Ja wiem, że to dzieci tylko ... ale przecież słuchać umieją.

:-:)-:)-:)eek: Chciałabym wyłączyć myślenie o pracy w domu.
A ja nie potrafię :-:)-:)-(

ja niestety nie bede miala czasu zeby Agamir odwiedzic bo jade z pociagu od razu na wyklady i spowrotem do domu.wiec w sumie 16 godzin w pociagu:eek::eek::eek:no chyba ze bede zostawac na noc.
co do pieluch to ja kupuje teraz fioletowe Tesco.tanie i naprawde ok.do tego sliczne i maja gumke z tylu tez.a jak nie te to Huggies premium w Biedronce 39 zl kosztuja zawsze.
Kaka do blondynki Ci daleko.Mi nie dorownasz:-D:rofl2:madroscia:rofl2::rofl2::rofl2:ja kiedys tez tak startowalam ale przycisnelam i dalo rade.tyle ze ze zastanawialam sie dlaczego tak buczy:happy:

reklama
No właśnie - jakie to marże nakładają sobie sklepy :eek::szok:

Ja zmykam poleżeć jeszcze chwilunię, bo młody śpi.
A później śmigam na zakupy :tak: ... tylko gdyby ktoś chciał mi je zasponsorować :-D

Do góry