magdziunia
Październikowa Mama'08
No właśnie Kaka - polityka prorodzinna ... nic dodać nic ująć.
A co do urodzinowych dat maluszków to faktycznie sporo dzieciaczków już jest po.
Ciekawa jestem co się u tych bąbelków dzieje.
Ja dziś wybieram się na małe zakupy pieluchowe - zajrzałam do szuflady łóżeczkowej i tam tylko 10 także na biegu muszę zakupić.
A w głowie myśl, że jeszcze paczka cała była ...
Później może do rodziców skoczę, bo moja mama kupiła dla Sebcia buciki jesienne i bluzę polarową.
Prawdę mówiąc to powalają mnie ceny butów dziecięcych - ceny bardzo zbliżone do tych dla dorosłych
Nie chciałabym oszczędzać na dziecku, ale przecież takie buciki zaraz zrobią się za małe.
A co do urodzinowych dat maluszków to faktycznie sporo dzieciaczków już jest po.
Ciekawa jestem co się u tych bąbelków dzieje.
Ja dziś wybieram się na małe zakupy pieluchowe - zajrzałam do szuflady łóżeczkowej i tam tylko 10 także na biegu muszę zakupić.
A w głowie myśl, że jeszcze paczka cała była ...
Później może do rodziców skoczę, bo moja mama kupiła dla Sebcia buciki jesienne i bluzę polarową.
Prawdę mówiąc to powalają mnie ceny butów dziecięcych - ceny bardzo zbliżone do tych dla dorosłych

Nie chciałabym oszczędzać na dziecku, ale przecież takie buciki zaraz zrobią się za małe.
Witaj Minisia;-)fajnie ze Wam sie uklada.byle do przodu
ale tak sobie mysle ze moze znalazl jakas inna do pracy bo w telefonie cisza.w sumie i lepiej chyba.musze znalezc swoje badania do ksiazeczki sanepidowskiej i ja uaktualnic.najwyzej poszukam pracy w jakims sklepie i tyle
ale to chyba szczegół