reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

JAGUSIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!

Agamir minisia witajcie :)

JA niestety zabiegana. Rano Kacperek do niani po południu odbierany, w pracy kupa roboty i tak w kółko. A w domu bajzel że szkoda gadać......

A rok temu o tej porze plackiem leżała w łóżku i starałam się jeszcze nie urodzić :) No i kładliśmy wykładziny i przygotowywaliśmy pokoik małego.............I ta okropna zgaga hahahaha

reklama
Czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam . Tak to koncowka ciazy ledwo chodze leze na patologii ciazy bo maly ma za wysokie tetno. Antek chory i jest z dziadkami. Maz za granica. Wiec imprezka bedzie jak wroci bo mnie na niedziele nie puszcza do domku.Leze samiutka z laptopem i co 2 godz robia mi ktg

Czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam . Tak to koncowka ciazy ledwo chodze leze na patologii ciazy bo maly ma za wysokie tetno. Antek chory i jest z dziadkami. Maz za granica. Wiec imprezka bedzie jak wroci bo mnie na niedziele nie puszcza do domku.Leze samiutka z laptopem i co 2 godz robia mi ktg
Jejku....:-:)-:)-(trzymam kciuki mocno!!!nie zazdroszcze.przez to tetno malego trafilas na patologie czy cos innego sie dzialo?imie juz wybrane?

Moje kciuki zacisniete U mnie nie widac Suwaczka Dzidzi wiec napisz dokladnie w jakim czasie jestes teraz ?I na kiedy masz teramin ?Wlasnie dlaczego jestes na patoloogi I czy zostaniesz tam do urodzenia Jeny Antos chory Ty sama w szpitalu Pewnie nie ma ci lekko Zagladaj do nas jak najczesciej

Jagusiu - wszystkiego wszystkiego najlepszego !! Rok temu miałam łzy w oczach jak czytałam o narodzinach Jagusi.

Agamir - wow, ale zleciało..już końcówka..mam nadzieję, że szybko Cię puszczą do domku!
Minisia - super,że wszystko się poukładało!
Czarna - mnie też to czeka wkrótce... wybieranie...

Nie jestem w stanie więcej odpisać bo łeb mi napier....la tak, że ledwo na oczy widzę, a w domu nie mam nic przeciwbólowego..M w Wawie, Młody śpi, więc nawet nie mam się jak do apteki ruszyć...

Jejku kciuki zaciskam!!!
Ja też chcę już maluszka dla Bartuśka!:tak::-)

A dziś jestem wściekła

Oddałam koszule do pralni do prasowania, pani oddaje mi niewyprasowane i twierdzi że
się nie da (po co przyjmowała skoro ponoć się nie da?:crazy::sorry:)Swoją drogą zawsze ja prasowałam i nie było większego problemu ale się nazbierało bo M do pracy chodzi w koszulach Złożyliśmy więc reklamacj no i się się nasłuchałam.
Usługa dotyczyła tylko prasowania które nie zostało wykonane dlatego
po 5 dnach zadzwonili że można odebrać koszule. Owszem kilka już o dziwo :sorry:dało się uprasować ale nie wszystkie (!) Przy tym obsługa niemiła,
pani płacząca do kietowniczki przez telefon a i kierowniczka bardzo
nerwowa i niekomunikatywna. Oddali więc wyprasowane koszule i kase
za niewyprasowane.
Na koniec okazało się że jedna z wyprasowanych koszul jest
pobrudzona więc zwróciłam na to uwagę a pani na to że oddane były
tylko do prasowania i ona jej nie upierze.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Przecież ja czyste oddałam. I co teraz mam zabrać i do pralki i znów prasować:eek:
No to kolejna reklamacja tym razem że koszule oddalam do prasowania
czyste a oddają pobrudzone.
No i pani znów tel do kierowniczki i narada co zrobić.
Ja na to że chcę reklamować i po narzekaniu przyjęła.
I kazała dać jeszcze paragon koszuli gdzie i kiedy ją kupiłam!!!
Powiedziałam jakąś tam datę a ona na to skąd ja mam taką pamięć zeby
pamiętać kiedy jaki ciuch kupuje(no to po co głupio pyta przecież
nikt tego chyba nie pamięta) i dlaczego nie zbietam paragonów!
ŻENADA!!!
Na efekty czekam :(

Agamir trzymam kciuki!! na kiedy masz termin??
pozdrawiam i fajnie ze mnie jeszcze pamietacie
milego wieczorku papa

Witajcie laseczki weekendowo;-)

Agamir życzę Ci szybkiego powrotu do domku. Może dadza Ci chcociaż przepstkę na urodzinki Antosia.

A ja juz w pracy siedzę. Na szczęście tylko do 13stej.

Byłam wczoraj półbuty ogladać dla młodej i mnie ceny powaliły z nóg. 74 zł na buty któr ponosi miesiac dwa to lekka przesada jak dla mnie:crazy:. Mama chciała je kupić Hance na urodzinki ale nie wiem czy to ma sens. Muszę się rozejrzeć po innych sklepach.

Witajcie - i mnie dawno nie było :-(
Jednym słowem czasu brak ... wychodzę z domku parę minut po 7.00 i wracam albo po 16.00 albo jak wczoraj w okolicach 20.00
Źle mi z tym, bo mam tak mało czasu dla Sebcia.
Jak wolniejsze popołudnie to spędzam z nim i chodzę niewyspana, zmęczona.
Oby do świąt Bożego Narodzenia - szykuję się wtedy trochę wolnych dni.

Martusiu przyjmij od nas najserdeczniejsze życzonka z okazji 1-szych urodzinek Jagusi.
Niech maleńka rośnie zdrowo i uśmiecha się słodko każdego dnia.

Malenko współczuję tych mdłości, ale już niedługo powinno być znacznie lepiej.

Maksiowa współczuję [*] - prawda, że mama zawsze będzie mamą.

Minisiu tak się cieszę, że już razem jesteście wszyscy.
I proszę uśmiechaj się na zdjęciach ;-)
Teraz to już musi być wszystko po Waszej myśli.

Nati och wcale się nie dziwię, że jesteś wkurzona - ja to nie wiem co bym tej babce tam zrobiła.
Obsługa jednym słowem do .... :no:

Agamir współczuję tego leżenia, ale to dla dobra kruszynki.
W końcu to już finał.
I tzymam kciuki.

Asiu z tym facetem to faktycznie niezawesoło - jakby do mnie się przystawiał to zaraz z liścia by dostał.

Czarna fajnie, że autko udało się tak szybko sprzedać no i teraz zaszalejesz.

Ostatnia edycja:
reklama
Madziu ja juz też myślami przy świętach;-)

A co do czasu...ja mam Hanke od 16stej do 19stej, potem idzie spać i mogę tylko na nią patrzeć ehhh

A wiecie, ze wiecej dzieciaczków miało już roczek...Patrzyłam na listę dzieciaczków...Kulfon, Aga1480, Motylek, Sylwia76, Sylwcia...i dla Waszych maluszków sto lat. Może zajrzycie jeszcze do nas.

Do góry