reklama

Październik 2008

reklama
Witam sie ponownie :)
Wiec tak jestesmy juz razem wszyscy :tak:i juz tak zostanie bo nigdy wiecej rozstan!!! nie widzielismy sie 3 miechy ani duzo ani malo ale zawsze tesknota zabijala!!

Imprezka zapowiada sie bardzo fajnie jak juz pisalam skupilysmy sie na dzieciach i to dla nich bedzie caaaly wystroj i menu!!! napewna beda fotki to wkleje po imprezie ;-)
U Justynki wszystko dobrze siedzi w domku z coreczkami . Obie sa suuuper a Lili usmiech z twarzy nie schodzi jest BOSKA!!!
ja pracuje od 7-10 i jestem mega zadowolona moj maz tez pracuje, mamy swoj domek (wynajmujemy) i jakos malymi kroczkami idziemy naprzod :tak::tak:
pozdrawiam was

JAGUSIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN!!!!!

Czarna no to szybkiego remontu życzę!! i gratulacje dla Samuela za 11!!

Witam się w piątek moje dziewczynki mają się lepiej ale przyszła pora na mnie i zaczynam smarkać, łeb pęka.....
Po południu wybieram się na zakupy...
Miłego dnia:tak:
zdrówka i udanych zakupów
Sto lat dla jagusi. Wszystkiego najlepszego, duzo prezentów, całusów , wspaniałego tortu i kolejnego radosnego roku. Buziaki
a gdzies ty sie podziewała co????
Jagunia STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Agamir witaj.patrze na Twoj suwaczek i nie wierze:szok:to juz 8 miesiac!!!jeszcze troszke i bedziesz miala komplecik.a dopiero co czekalas na tamten porod...wiem wiem wszyscy Ci to teraz pewnie gadaja non stop:-D

Ja mlodego odstawilam rano do zlobka, wczoraj bylismy na kontroli i juz bylo ok.tylko babka powiedziala ze on sie do tego zlobka nie nadaje z racji ze jest alergikiem i chlonie ocno infekcje to w takim tempie szybko sie astmy nabawi.no i ona sie mnie pyta czy on tam musi chodzic...hmmmm.bo 2 antybiotyki w ciagy 3 tygodni wzial.jak w koncu pojde do tej pracy to bede musiala cos z nim zrobic.wyjscia nie mam.a opiekunce musialabym zaplacic tyle i le bym zarobila.
ta praca co ostatnio na rozmowie bylam i niby od pazdziernika mialabym zaczac to 800 zl za 6 godz pracy 5 dni w tyg. wydaje mi sie ze nie jest zle.tylko ten szef wlasnie dziwny jest.teksty w stylu bo pani taka ladna itp...i tu mi sie juz nie podoba.ale jak bede musiala to tam pojde.to jest praca biurowa w agencji reklamowo- ogloszeniowej.
od rana zalatwiam dzisiaj dokumenty do zasilku, szkoly itp i dzwonie, dzwonie dzwonie.i juz mam dosc:confused2:
hmmm faktycznie nie zaciekawie z ta opinia:confused2::confused2::confused2:

A ja w drodze od lekarza polatałam po sklepach i rynku i upatrzyłam sobie kozaczki i kurtke. Musze M namówic na zakupki jutro:-p

wesolutka
www.gify.prv.pl_misie__45_.gif

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA JAGUSI Z OKAZJI 1 URODZINEK!!!!!

No jeszcze bedac w Polsce wiedzialam ze czeka na mnie praca :) pracuje w jednej firmie z mezem Justynki :) i ciesze sie bardzo bo jak narazie wszystko jest na dobrej drodze a co najwazniejsze mieszakmy SAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pamietacie co rok temu się działo, wszystkie podekscytowane, ze juz się powoli rozpakowywujemy...

Minisia fajnie, ze jesteś;-)

Agamir dawno też Cie nie było. Zaglądasz na listopad 2009?

reklama
KAKA masz racje rok temu zaczelo sie dziac Az mnie ciarki przechodza jak przezywalam kazdy porod :tak:
JAGUSKA I JA SIE DOLANCZAM DO ZYCZEN URODZINOWYCH :tak:ROSNIJ ZDROWO
Wesolutka milej imprezy dzis i czekamy na fotki :tak:
MALENA wspolczuje rozmow z wielkim uchem ale z drugiej strony Cierp cialo jak zes chcialo ZART :-D
MINISIA witaj :tak:
AGAMIR widze ze I u was IMPREZKA W NIEDZIELE ;-)
ASIU no dziwny ten facet ale sie tym nie przejmuj A w jakich godzinach ta praca Bo chyba niedoczytalam I dziwnie z tym zlobkiem Co jak Rafalek non stop ci bedzie chorowal tak jak ta lekarka powiedziala?Czego wam nie zycze :no:
My na szczescie juz w domu U Oliwki lepiej Juz jest coraz lepiej ze zdrowiem antybiotyk do niedzieli
Ide mala karmic bo glodna :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry