reklama

Październik 2008

reklama
Witajcie :-)
CZARNA gratuluje sprzedazy samochodu I zycze udanego remontu kuchni :-)
Niezly KOLOS :-)
MALENKO nie ma jak skleroza :-)

Ja sie witam ale nic nowego Zaraz szykujemy sie do lekarza a pozniej zas latamy po miescie z zalatwianiem spraw Milego dnia

Aha a czy na jednym ze zdjeci Ten noworodek nie trzyma sobie butelki?Czy tylko mi sie wydaje :szok:Moja oliwka wazy 8900 :szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
Kochaniutkie pozwole sobie na chwilkę wspomnień:)))
W zeszłym roku o tej porze dowiedzielismy się o narodzinach Jagusi
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...f217/nieobecnosci-i-wiesci-18748/index23.html
Tak więc kochaniutka:

W dniu Twoich pierwszych urodzinek życze Ci Jaguś aby wszystkie dziecięce dni w żółwim tempie upływały, by co dzień uśmiechał się do Ciebie Świat cały. By nigdy nie było już porannej pobudki i zawsze wiał wiatr specjalny, co rozwiewa wszystkie smutki! Niech na ten roczek zniesie Ci kilka sroczek moc prezentów, duzo zdrowia, no i serca Twich bliskich....
Mnóstwo wielkich buziaczkow
Boziu jak ten czas leci; teraz już poleci po kolei))

I ja spieszę z
Najlepszymi życzeniami pomyślności i radości
Sto lat!!! Sto lat!!!

Mama Maksa witaj i wyrazy współczucia dla M
[*]
Czarna gratuluję sprzedaży autka i domyślam się jak się cieszysz na myśl o remoncie. Ja na mój też już czekam :rofl2:

Kurczę, Bartek pomaga mi pisać. Co chwilę musze coś kasować, a teraz wywala mi wyprane rzeczy :crazy:

Wczoraj zrobił mnie w mega konia. Wróciliśmy ze spaceru, to już spał ze 20 minut. Przełożyłam go do wyrka i dalej pospał. W sumie od 11 do ... 14 :szok: a ja przez dwie godziny czekałam kiedy się obudzi i nic w tym czasie praktycznie nie zrobiłam, a mogłam się porządnie wyspać.
Za to można powiedzieć, że trochę dziś zaspał, bo obudził nas budzik o 7.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry