reklama

Październik 2008

Cześc dziewczyny.
Ciekawe czy jeszcze mnie pamietacie. Nie odzywałam sie bo tyle spraw na głowie że szkoda gadać. Najpierw przeprowadzka i nie miałam na nowym mieszkaniu internetu. Potem niestety zmarłam mama mojego Adama. Więc nie było ciekawie. Fakt że wiecie jaka była z nią sytuacja ale jednak to matka. Adam miał wszystkie sprawy pogrzebowe na głowie no a potem same rozumiecie wolałam byc z nim niż siedzieć przy kompie. teraz jest już ok Adam wrócił do pracy a ja nadal z Maksiem w domu. Maks jeszcze nie chodzi ale potrafi już postac sam, ale kroku nie zrobi. Poza tym w niedziele są 30 urodziny mojego męża. Miała byc imprezka ale niestety w zaistniałej sytuacji bedzie tylko obiad rodzinny z tortem. Spróbuje częściej tu zaglądac ale nie wiem jak to bedzie bo w swoim kompie nie mam jeszcze internetu. Poza tym nie wiem co sie u was dzieje wiec musze troszke poczytac. Pozdrawiam was dziewczynki i wasze maluchy. Buziaki

reklama
M Maksa ola boga Wyrazy współczucia[*] Mam nadzieje ze jednak znajdziesz czas i jakiegos neta i bedziesz do nas zagladac:tak:

DZIOŁCHY TRZYMAJTA KCIUKI!!!!!!!!! potem jak sie uda to wam powiem o co kaman:cool2:

M maksia WITAJ i wspolczuje Zagladaj do nas jak najczesciej
CZARNA to 3 mam kciuki I czekam za co :-)
MALENA I CZARNA tak wiem ze kombinuje Ale musze niestety bo nie moge sobie na chorobowe pozwolic Bo juz teraz bylam na chorobowyma mam umowe probna do konca stycznie I same wiecie ze jak bede chodzila na chorobowe to mi umowy nie przedluza I bedzie lipa.Dzis sie nawet dowiadywalam jakbym chciala isc na wychowawczy to platny mialabym go tylko do konca stycznia tak jak mam umowe w pracy A pozniej to juz dupa blada Oliwka jest praktycznie caly czas chora I mam prawo sie przejmowac i kombinowac jak to zrobic aby bylo dobrze A babka juz nie byla taka pewna czy i Oliwke chora wezmie Wiec po co mam ladowac kase nadarmo I zas nie bedzie chodzila do zlobka W razie choroby a to tez musze zalozyc ze tak bedzie Wole zrobic tak aby bylo ok Czyli Miec opieke nad oliwka mimo choroby I ja do pracy WIEC DLATEGO KOMBINUJE
Jak wam to przeszkadza to i o tym juz pisac nie bede :-)
MALENA ja tez czekam na zdjecie fasolki Kiedy teraz idziec do lekarza?

Czarna ale z ciebie swintuch teraz co piec minut bede zagladala na BB czy wiadomo o co kaman

MamoMaxa wspolczuje i mam nadzieje ze twoj m. jakos sie trzyma.

A ja zaraz leczo bede robila...jackowaty jako pan i wladca sobie zarzadal

Czesc cioteczki.
Co tam porabiacie??
My bylismy dzisiaj na szczepieniu (szczegoły na lekarzowym). Potem pospacerowalismy, wrocilismy na obiadek, a teraz odpoczywamy - znaczy sie się Rafał broi a ja usiadłam przed kompa :-D he he. Zaraz sobie obejrze jeden odcinek chirurgów. Sciagnelam sobie niedawno 4 sezony i mam zamiar w konu obejrzec bo lubie ten serial :biggrin2: Teraz poluje zeby sciagnac piąty sezon w całosci z lektorem :biggrin2: hi hi Znaczy sie sciagac bede u Patryka brata, bo my mamy ten głupi limit danych...
A wy co tam porabiacie??

Ostatnia edycja:
reklama
No nasze stare bo wczesniej chciał gościu jeden kupic i trzymalismy je dla niego (ale nie dostał kredytu), potem mój brat miał stłuczkę i pozyczył od nas. W końcu M w zeszłym tygodniu wyczyścił go a dziś w nocy wystawił na allegro i już poszło!!!! Normalnie jestem w szoku:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry