Ja też nie zamierzam eksperymentować i szczepić synka mam zamiar.
Paulaa - no niezłe cyrki. Najlepiej tak jak piszą dziewczyny, zgłoś się do szpitala po terminie z OM i wtedy będziesz spokojniejsza. Pozatym zawsze możesz iść do innego gina na konsultacje, albo w szpitalu zobaczysz co Ci powiedzą.
Coruja - no to ładnie, ale nie śpiesz się cobyś w październiku urodziła
Guziczku - no nieee.... to ja bym tego gina zapytała czy z jego głową wszystko OK? Co za ... eh...
Mam tylko 1 dzień różnicy miedzy terminem usg a OM,a ginka zawsze pada podwozie, robi usg, a teraz dojdzie jeszcze ktg.
Asheara - no albo z wzruszenia na ślubie zacznie się akcja porodowa

A tak poważnie, powinaś dopytać lekarza, czy kilka dni robi różnicę. Albo głosić się do szpitala w piątek 9.10 i zobaczysz.Moja kumpela przenosiła dzieciątko 10 dni, w końcu miała cc,ale tak to nic sie dziać nie zaczynało i tak chodziła na ktg co 2 dni aż w końcu ją zawieźli na blok. Także nie zawsze jest tak,że np. 7 dni po terminie zgłaszasz się do szpitala i Cię już przyjmują. Może być tak,że Cię właśnie odeślą do domu i to nie raz.
Cyniczna - to nie za fajnie z tymi Twoimi nereczkami...
Kluska - no to się dobrze składa, ty zrobisz KTG przy okazji pogadamy z położną. Super,w sumie dobre wiadomości po wizycie.