reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
według usg mój termin to 25luty,a nie 27,więc nie wiem,czy trzeba mnie przesunąć.Chciałabym dodać jeszcze,że wśród Was czuję się jak WETERANKA :-) BO JESTEM BARDZO SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ trójki dzieci(chłopiec i dwie dziewczynki-12, 10 i 7 lat),a teraz oczekuję naszek ukochanej 4tej kruszynki:-D(taka wiercipięta,że ostatnio nie dało się zobaczyć płci):-D
Ma jeszcze Kruszynka czas;-) może na połówkowym pokaże:-);-) To gratuluje dzieciątek ja bym chciała mieć 3

reklama
dzięki patrycja214 za gratulacje:-D posiadanie wiekszej ilości dzieci to bardzo trudna decyzja,ale dzieci wynagradzają na każdym kroku,ja akurat mam to szczęscie,że dzieci są cudowne,nie sprawiaja kłopotów w domu i w szkole,świetnie się dogadujemy.Jedyny minus tej sytuacji to rozłąki z mężem i tatusiem:-(,który musi przecież dbać o nasz godny byt(wiadomo,życie jest drogie),ale za to gdy wraca,to jest "miesiac miodowy"wiele razy w roku :tak:,a niektórzy mają tylko ten jeden raz-po ślubie:-D

chciałam jeszcze dodać,że wbrew pozorom,każda moja ciąża jest inna i każdą przeżywałam tak,jakbym była w ciąży pierwszy raz.Tak jest też teraz-zwłaszcza,że było 7lat przerwy:tak: Ale w każdej jestem tak samo szczęśliwa,choć też pełna obaw-jak każdy.Nie planowałam tej ciąży,ale w momencie akceptacji uczucie szczęścia i miłości do tej kruszynki przesłoniło wszelkie inne negatywne uczucia :-D

chciałam jeszcze dodać,że wbrew pozorom,każda moja ciąża jest inna i każdą przeżywałam tak,jakbym była w ciąży pierwszy raz.Tak jest też teraz-zwłaszcza,że było 7lat przerwy:tak: Ale w każdej jestem tak samo szczęśliwa,choć też pełna obaw-jak każdy.Nie planowałam tej ciąży,ale w momencie akceptacji uczucie szczęścia i miłości do tej kruszynki przesłoniło wszelkie inne negatywne uczucia :-D
Super naprawdę super:tak: Aż miło słyszeć takie historie może i nam się życie ułoży i się postaramy o pokaźną gromadkę:-D Przyłącz się do pogawędki prawdziwa fabryka postów jest na podforum luty2010 na pewno znajdziesz tam gadamy o wszystkim a im więcej nas tym fajniej;-):-)

rechot1sb gratulację synka, Tomuś przesliczne imie!

rossa grtulacje małej ksieżniczki, ciesze sie z wami a jak z imionkiem coś już wymyślone?

Gratuluję wszystkim Mamusiom, które już wiedzą. Ja mam nadzieję, że dowiem się dziś :)
Sama już nie wiem, czy bym wolała dziewczynkę, czy chłopca - ważne żeby było zdrowe, ale wiedzieć chcę, bo ciekawość mnie zżera okropna :)

reklama
My wczoraj w końcu zdecydowaliśmy się na imię dla dziewczynki (Dusia nie myśl, że zgapiamy:-p) -> PAULINKA:-) gdzieś wczoraj usłyszałam to imię i jakoś tak nieoczekiwanie mi się spodobało i stwierdziliśmy, że tak będzie miała na imię nasza córeczka:-) dla chłopczyka niezmiennie zostaje BARTUŚ (Bartłomiej):-D no, ale dalej nie wiemy co w brzuszku siedzi tak, więc czekamy:-)

Haha no co ty :-p zgapiaj zgapiaj bo bardzo ladne imie haha :-D
Widze ze mamy bardzo podobny gust. Dla pierwszego synka mielismy wybrane imiona Michal albo Bartek nie moglismy sie zdecydowac, mi sie oba bardzo podobaly wiec jest Michal Bartosz, a teraz jak by byl chlopczyk to by byl Bartosz Ernest (Ernest po mezu).
A drugie bendziecie dawac czy tylko bendzie Paulinka? U nas bendzie Paulina Liliana:-)

Do góry