reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Przepraszam was moje lodóweczki ale nie powiedziałam wam wszystkiego....zgrzeszyłam.....milczałam ....

Byłam dziś u innego lekarza....i zrobił mi USG nie mówiłam już nic żeby nie zapeszać zresztą wiecie jak to ostatnio u mnie było prawda.....i sprawdził co się dało uspokoił i mówił że dla świętego spokoju mam jechać do Łodzi ponieważ oni tam mi wszytko super posprawdzają......

a poza tym zobaczył płeć.....

będzie Tomuś- ma najpiękniejszego peniska na świecie

proszę w wolnej chwili zrobić mnie na niebiesko
Ty Grzesznico!!! Nadstaw tyłek musisz ponieść kare;-) A tak serio gratuluje Tomusia!!!!!!!!!

reklama
Rechotku gratuluję Tomcia :-D Super że wszystko z Wami OK. Nawet naszych kciuków nie potrzebowałaś...
its_a_boy_boquet.gif

Rossa gratulacje :rofl2: Kolejna Księżniczka :-) Super !

1537932lzaw10ygk8.gif

reklama
według usg mój termin to 25luty,a nie 27,więc nie wiem,czy trzeba mnie przesunąć.Chciałabym dodać jeszcze,że wśród Was czuję się jak WETERANKA :-) BO JESTEM BARDZO SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ trójki dzieci(chłopiec i dwie dziewczynki-12, 10 i 7 lat),a teraz oczekuję naszek ukochanej 4tej kruszynki:-D(taka wiercipięta,że ostatnio nie dało się zobaczyć płci):-D

Do góry