Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
...Gratuluję wszystkim Mamusiom, które już wiedzą. Ja mam nadzieję, że dowiem się dziś![]()
Sama już nie wiem, czy bym wolała dziewczynkę, czy chłopca - ważne żeby było zdrowe, ale wiedzieć chcę, bo ciekawość mnie zżera okropna![]()
tez wszytkim gratuluje no i tak samo PROSZE O TRZYMANIE KCIUKOW DZIS O 17 - mam 3d![]()
I ja trzymamjuz zacisniete!!! :-):-):-):-)

My wczoraj w końcu zdecydowaliśmy się na imię dla dziewczynki (Dusia nie myśl, że zgapiamy) -> PAULINKA:-) gdzieś wczoraj usłyszałam to imię i jakoś tak nieoczekiwanie mi się spodobało i stwierdziliśmy, że tak będzie miała na imię nasza córeczka:-) dla chłopczyka niezmiennie zostaje BARTUŚ (Bartłomiej)
no, ale dalej nie wiemy co w brzuszku siedzi tak, więc czekamy:-)
Haha no co tyzgapiaj zgapiaj bo bardzo ladne imie haha
Widze ze mamy bardzo podobny gust. Dla pierwszego synka mielismy wybrane imiona Michal albo Bartek nie moglismy sie zdecydowac, mi sie oba bardzo podobaly wiec jest Michal Bartosz, a teraz jak by byl chlopczyk to by byl Bartosz Ernest (Ernest po mezu).
A drugie bendziecie dawac czy tylko bendzie Paulinka? U nas bendzie Paulina Liliana:-)
Haha no co tyzgapiaj zgapiaj bo bardzo ladne imie haha
Widze ze mamy bardzo podobny gust. Dla pierwszego synka mielismy wybrane imiona Michal albo Bartek nie moglismy sie zdecydowac, mi sie oba bardzo podobaly wiec jest Michal Bartosz, a teraz jak by byl chlopczyk to by byl Bartosz Ernest (Ernest po mezu).
A drugie bendziecie dawac czy tylko bendzie Paulinka? U nas bendzie Paulina Liliana:-)
:-) tzn. będzie albo Paulina Anna albo Bartłomiej Wacław

niech tylko Maciuś wydobrzeje to bedzie biedny, ale sam się nie może ich doczekać