reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Dziewczynki kochane, niewiem czy do piątku znajdę chwilę aby do Was zajrzeć (ten remont mnie wykończy) ale trzymajcie za mnie kciuki bo w piątek mam wizytę i usg połówkowe i dowiem się kto mi się w brzuszku wierci:-):-):-)

Dziewczyny jutro mam usg wiec sie zobaczy czy dziecko sie rozkraczy haha ale mi sie rymnelo...haha:p
Będę trzymać kciuki Kobitki:tak::-)

reklama
By;lam wczoraj..mam filmik zdjec nie mam, widzialam buzke ale to tylko na poczatku, potem znowu sie nie dalo :( dzidzia nie chciala sie odwracac, raczka ciagle sie zaslaniala, ale najwazniejsze ze wszytkie wymiary ma idealne no i ze narzady sa zdrowe.

Powiedzial mi tez ze ciaze mam nizutko i pytal czy lekarz mi o tym mowil ( ja sobie mysle, po co? czy to zle?) no i go zapytalam a on na to ze nie wiem bo mnie nie badal.No i sie zmartwilam.

I powiedzial tez ze 100% nie daje ale dla niego to jest dziewczynka. Dla mnie z filmiku tez to jest dziewunia, ale jesli on nie ma pewnosci to ja tym bardziej jej nie moge miec.
To super najważniejsze, że dzidzia zdrowa:tak: A płeć jeszcze pokaże mamusi jestem tego pewna:tak::-)

Seksik to ty sobiezboczuszku niewyzyty daruj...poseksicie sie jak juz bedziesz sie lepiej czula i sie wszystko unormjue...przeciez to w imie wyzszego dobra...dasz rade...ale poprzytulac sie zawsze mozesz:p

A swoja droga te pudrowe to faktycznie do dupy...bo ile tych cukierkow mozna zjesc przed nie????a jak juz sie tak najjesz to potem juz nic ci sie nie chce tylko zygac...galaretka o niebo lepsiejsza byla hahaha

co do majtek z pudrowych cukierków, to tak jak piszesz są do dupy (a nawet na dupę:-p) i dokładnie-ile można ich zjeść?? a tych galaretkowych to nie widziałam, ciekawe.... :cool:

a co do sekszenia... jak my po tygodniu byliśmy tacy stęsknieni, to co będzie jak nam zakażą do końca ciąży???4 miesiące plus połóg???masakra!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ale kochanie pomysl jakie ciupcianie bedziesz mniec jak juz ci bedzie wolno.....hmmmmm przez miesiac z lozka nie bedziecie wychodzic hahaha

reklama
no wiesz ja przed laptopem też rzadko zasypiam i mam trudności:-p a że brzuch Ci ciąży..ma prawo bo jesteś w ciąży:-p pokwicz jeszcze trochę i postaraj się zasnąć, będziesz na jutro wypoczęta i szybciej Ci czas minie do usg:tak:

Do góry