reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październik 2008

No to moze zapiekanka?? Pyzy??

A ja tam bym łazanki zjadła;-)
pyzy sama bym zjadła ale nie wiem co na to Sami:sorry:
Lo matki lazanki mmmmmmmmmmmmmmmm i slina mi cieknie ;-)
Chyba jutro zapodam i sie skusze....

Ja tam jestem jak najbardziej za Albami...w koncu to komunia nie wesele:tak: Poza tym nie zebym byla jakas tam katoliczka pierwsza klasa bo do kosciola mnie zaciagnac to sukces, ale wydaje mi sie ze gdzies cala ta "komunia swieta" zanika i robi sie poprostu impreza z prezentami, a nie raz male weselicho bo kazdy chce sie pokazac:tak: Jak patrze jaie sie prezenty teraz daje:szok: to moze jak zocha do komuni pojdzie to zazycze sobie nowego merca:rofl2::laugh2:

ADASIU STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ja jestem za sukniami choć wczesniej ustaliłabym jakies grance bo faktycznie niektóre suknie to lepiej niż niż ślubne wyglądaja:szok::szok:
Czarna bo pierwsza spowiedz to impreza no a potem pierwsza komunia to dopiero impreza:tak: dla nich każda okazja jest dobra:-D

A na obiad może ryż z jabłkami na słodko:-)
Ja robię rybkę.
aaaa no to co innego:-D:-D
ADASIU STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam
Mlody spi, ja wcinam sniadanie i delektuje sie momentem kiedy nikt mi sie do nogi nie przykleja;-)
ja na obiad schabik w slodkokwasnym mniam
u nas zimno , kropi na dworze ale w domu cieplej troche bo wreszcie wlaczyli ogrzewanie:tak:
no unas wczoraj też właczyli ogrzewanie. Co prawda delikatnie przypalają ale zawsze coś:-p
No my szukaliśmy najpopularniejsze prezenty na komunie to niewiarygodne co ludzie dają takim małym dzieciom:szok:
My już kupiliśmy małej prezent bardzo skromny , a jak chrzestni chcą dawać komputery to proszę bardzo chociaż wątpię w to szczerze:-D
U nas tradycyjnie kupuje się rower (któryś z chrzestnych) potem jakieś, MP3,aparat, czy też telefon. Chrześniak mojego M w przyszłym roku ma komunie wiec po mału też myślimy co mu kupić:sorry:
Adasiu sto lat

Młody właśnie poszedł drzemać a ja mam chwilkę dla siebie, zamówiłam młodemu bodziaka na roczek z napisem mam już rok, obiad jest z wczoraj, więc luzu godzinka

bardzo pomysławe:tak::tak:
Ja muszę czegoś poszukać na roczek dla małego, moze uda mi się coś upolować:-p

No i poszperałam w zamrażalce i znalazłam mieszanke jarzynową, wkroiłam tylko ziemniaczki, przyprawiłam i obiadek się gotuje:-D:-D:-D Więc luzik
u nas teraz leje i dziś na pewno nici z wyjscia:-(

reklama
A u nas nic ciekawego. Patryka urlop mija leniwie w sumie. Chociaz ciagle cos do zalatwienia, a to do Plusa, a to na przegląd, a to gdzies i tak w kółko. Wczoraj bylismy w zoo na spacerku :biggrin2: Ale po południu juz wymarzlismy troche, no ale zaliczone, kolejna wizyta w przyszłe lato :-D
No nic ide jakis obiadek robic.
Pozniej moze na jakies zakupy pojedziemy, bo chce jakies spodnie dla siebie i jakas kurtke albo plaszcz na zime.

ja rok temu czekalam juz na meza w szpitalu z Adasiem, zeby zabral nas do domu :) i na wieczor jedlismy w domu obiadek, ktory robilam poprzedniego dnia- zanim jeszcze wszystko sie zaczelo :-)
TO JUZ ROK :) Az mi sie wierzyc nie chce:no:

Adasiu STO LAT !!!!!!!!!!!!!
od razu po porodzie was do domu wypuścili !!!!!!!!!!!!:szok:

A u nas dzień mija leniwie. Pogoda fatalna więc siedzimy w domu. Ja szykuję te zaproszenia. Zaraz idziemy na małe zakupki.

reklama
Anai szczęśliwości i zdrówka dla Adasia w dniu jego święta :-):-)

no i do nas dotarł deszcz, nie wspomnę o zajebiaszczym wietrze
ściągałam pranie z balkonu i wynosiłam Igę kilka razy na koniec mieszkania bo biegła żeby na balkon wyjść, a w łóżeczku się burzyła
u nas też dziś lekko ciepłe grzejniki
Ula no komunia trochę stresuje, ja miałam wrażenie że bardziej rodziców, Seba na luzie wszystko przyjmował
zależy też od kościoła, u nas było mnóstwo spotkań a potem prób dla dzieci, za dużo jak dla mnie
i fakt komunie to czasem takie mini wesela, z pompą i przepychem, tylko po co
ale to jeszcze nic, pomału z bierzmowania też niektórzy robią maskaradę, ja nie pamiętam żeby na moje bierzmowanie dzieciaki dostawały prezenty (ale ja trochę starsza jestem to mogło się zmienić ;-))
Marma i co tam z dziąsełkiem?

Do góry