reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

ADASIU STO LAT :tak:
No ja tez w szoku ze tam puszczaja zaraz po porodzie :rofl2:
MINISIA fajnie ze udalo sie tak szybko z ta praca:tak:Znajac Ciebie to pewnie szukasz lub bedziesz szukac czegos innego ? czy sie myle?Moze praca na wiecej godzin? I JAK CI SIE PRACUJE?

Ja caly dzien biegalam Pold nia zalatwialysmy z Oliwka sprawy Pozniej zakupy Kupilam Oliwce kombinezon ale jest sliczny i dalam za niego 60 zl wiec chyba nie duzo 2 czesciowy rozowy :-p:tak:

Oliwka juz spi Ja po tych 3 godzinach spania zmeczona I mam nadzieje zaraz usnac Bo wstaje przed 6 :cool:Kurcze ja juz odzwyczajona wczesnego wstawania :cool2:
Ide sie myc i sie klade Dobranoc babencje

reklama
czarna wysłałam ci adresik na priv

Byłam dzisiaj w pepco i kupiłam młodemu 2 pare spodni dresowych i dresik. Nocnik ładnie wychodzi, nawet sam potrafi zaprowadzić i pokazuje ze chce siąść :-). A u nas pada, pada, pada a ja zroiłam pranie i kisi się w domu. Zmiana planów, szukamy ekipy co nam położą regipsy, bo tak to do pażdzierniak się nie wyrobimy, bo co to jest 3 h dziennie

Witam się wieczorową porą!
Ja jak po ogień, bo ciężki dziś miałam dzień :no: Jak jutro znajdę chwilę to opiszę.
Przypomniało mi się, że rok temu za dwie godziny pojechałam na patologię z nadzieją, że góra na trzy dni, a zostałam dwa tygodnie :sorry: Jeszcze mam w telefonie smsy od Was :-)
Dobrej nocy!!!

ADASIU STO LAT :tak:
No ja tez w szoku ze tam puszczaja zaraz po porodzie :rofl2:
MINISIA fajnie ze udalo sie tak szybko z ta praca:tak:Znajac Ciebie to pewnie szukasz lub bedziesz szukac czegos innego ? czy sie myle?Moze praca na wiecej godzin? I JAK CI SIE PRACUJE?

Ja caly dzien biegalam Pold nia zalatwialysmy z Oliwka sprawy Pozniej zakupy Kupilam Oliwce kombinezon ale jest sliczny i dalam za niego 60 zl wiec chyba nie duzo 2 czesciowy rozowy :-p:tak:

Oliwka juz spi Ja po tych 3 godzinach spania zmeczona I mam nadzieje zaraz usnac Bo wstaje przed 6 :cool:Kurcze ja juz odzwyczajona wczesnego wstawania :cool2:
Ide sie myc i sie klade Dobranoc babencje

Dorka zeby miec lepsza prace musze znac jezyk a ja poki co rozumiem ale nie umiem odpowedziec wiec wybieram sie na kurs:cool:
Jednak mimo ze pracuje 3h 6dni w tygodniu mam lepiej pkacone niz w PL na miesiac:cool2::tak:a poza tym jak przekrocze dana ilosc godzin w pracy to nie dostane benefitow czyt zasilkow a tu majac 3 dzieci matki nie pracuja bo zyja wlsanie z benefitow:-ptylko wystarczy ze maz pracuje a ze ja lubie pracowac 3h stykna zawsze cos zarobie nie zaszkodze w benefitach i lepiej sie z tym czuje:-p

Teraz zazdrosc przeze mnie przemawia;-) Ale zaraz zaczniej po angilesku tutaj pisac:-p:-p:-p:-p
No tak to jest w PL ze zarobki sa jakie sa, nie ma co porownywac zarobkow tam i tu, bo to calkiem inne zycie, i inne oplaty...aczkolwiek napewno jest w UK latwiej:tak:

reklama
Nie lenie tylko madrzy ludzie, trzeba sobie jakos w zyciu radzic:tak: Ja nie nadaje sie do zycia za granica, ale grunt ze Dominice sie tam uklada:tak:Obytakdalej, a praca jak praca zadna nie hanbi:tak:

Dokladnie Magda ja wyjechalam bo zaczynalo sie coraz ciezej robic i chce by dzieci mialy jak najlepsze zycie zobaczymy na ile nam sie to uda staram sie ze wszytskich sil razem z mezem:tak:

Aska nie bede nikogo przekonywac czy zemnie len czy nie :cool2:

Do góry