Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

. Dopiero przypasował mu Vizir Sensitive

ale super!!!!!!!! to w tamim razie zbieram sie na prawko - Witaj nowa mamusiu!!!!!!!!!!Witajcie dziewczyny
Dosyć niedawno dowiedziałam się, że jestem w drugiej ciąży i mam trermin na początek marca chociaż tak do końca to niewiem czy początek czy koniecwedług OM mam termin na 2 marca 2010 a wg usg ostatnio robionego na 23 marca także wiecie
![]()
mogę do Was dołączyć??:-)
Mam na imię Ala i pochodzę z pomorza![]()
- ja zeby bylo oszczedniej to kupowalam mydlo dla dzieci jakies bambino albo jakie kolwiek dla niemowlakow i tarlam na tarce i to dodawalam do prania..... i malemu nic nie bylo... i tanio i wydajnie bo starczalo na kilka pranA ja mam takie pytanko do doświadczonych mamuś: jakiego proszku do prania dla dzieci używacie? bo ja się kompletnie na tym nie znam![]()
Witam
Na weekend pojechaliśmy do teściów. Pogoda na południu znośna, nawet wybraliśmy się wczoraj na godzinny spacerek po lesie. Wieczorem uczciliśmy naszą rocznicę ślubu.
Niestety przyjechaliśmy ze złą nowiną. Teściowej źle wyszły wyniki mammografii, dzisiaj jest w szpitalu na badaniach. Nie chcą nam nic więcej powiedzieć, wiemy tylko, że to coś poważnego:-(
Pisałyście o snach. Mąż opowiadał mi ostatnio, że miewa koszmary. Po tej smutnej wiadomości powiedział mi, że przypuszczał, że coś się złego wydarzy. Te sny to chyba jest jakiś szósty zmysł. Ja na szczęście takich nie mam
Mąż boi się o mamę, jak ona zniesie to psychicznie, a ja o niego. Nasze problemy były zawsze na jego głowie. Nie chciał mnie nimi obarczać bo wie, że jestem bardzo słaba psychicznie. Będę musiała być silna, by go wspierać, boję się że nie dam rady.![]()

-czarnuszka super ze dziecko zdrowe juz i powodzenia na drodze ;-)
ja jutro ide do doktorka :-) moze sie dowiem czy boy czy girl :-) bede w ppelnych 18 tc mam nadzieje ze juz zobaczy chociaz wydaje mi sie ze iepskie ma to usg no i mam nadzieje ze u dzidziorka tez wszystko w porzadku bedzie bo cos od wczoraj mnie nie kopnal ... albo przeoczylam ale jak...![]()